Skocz do zawartości
IGNORED

choroba filipińska znowu atakuje...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Do Kancelarii Sejmu wpłynęło zawiadomienie w sprawie zachowania posłów PiS Karola Karskiego i Łukasza Zbonikowskiego w jednym z cypryjskich hoteli. Zdaniem pełnomocnika hotelu, polscy parlamentarzyści byli pijani i uszkodzili wózki golfowe. - Naciągacze zdarzają się wszędzie - komentuje sprawę Karski.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

>jacch, 4 Gru 2008, 15:21

Biedny jacuś, kompletnie mu się w główce zablokowało i myśli sobie tak:

Jakim cudem poseł PiS może być pijany, lub narozrabiać? Przecież to niemożliwe, to genetyczni abstynenci są!

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"Pisanie, ze ktoś był pijany bo rozbił dwa meleksy, to tak jakby...reszte sobie sam dopisz, mam nadzieję, ze zatrybiłeś."

Pierwszy konkret, ledwie skryty pod pozorem szorstkiego upomnienia przyjaciela z forum. Jacch musi mieć inormacje z centrali. Czyli rozwalili te meleksy na trzeźwo.

"Barman z hotelu Le Meridien Sebastian Urbaniak powiedział "Faktom", że ochroniarze i jeden z pracowników hotelu widzieli Karskiego jak "uprowadza golfcary". - Próbowali go zatrzymać; niestety nie udało im się; więc pan Karski rozbił jeden golfcar i jeden golfcar próbował - dodał Urbaniak."

Jestem bardzo ciekaw jak się to wszystko skończy. Czyżby Jareczek znów miał wyjść na kogoś, kto kryje oszustów?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.