Skocz do zawartości
IGNORED

Kącik samochodowy- ciekawy test

wasylak

Rekomendowane odpowiedzi

G klasa? Mercedes wszechczasow moim zdaniem:)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

• 2 miesiące później...

Jak wam sie podoba to auto ??

Wg. mnie zajebiste!! i to skoda !!

WOW

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 6 miesięcy później...

jeszcze nigdy nie widziałem dyskusji na temat tego samochodu - ciekawe co sądzicie - jak dla mnie niesamowity i w końcu przyszłość która powala na kolana ( niestety też i ceną :D )-

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Klocowata, nie lubie takich linii.

A co mozna w koncu wymyslec ?

Swoja droga patrzac na samochody lat 60-tych , lub 70-tych ,zastanawiam sie jak wowczas ludzie mogli sie zachwycac takimi ksztaltami ?

Wnioskuje wiec z tego, ze nasz GUST jest urabiany i kreowany przez to co obecnie widzimy. Jezeli 9 na 10 aut jest zaokraglonych to panuje moda na okraglosci i kanciate auto nie wpada nam do gustu.

A kiedys kazdemu podobaly sie trabanty i warburgi :))

Swoja droga patrzac na samochody lat 60-tych , lub 70-tych ,zastanawiam sie jak wowczas ludzie mogli sie zachwycac takimi ksztaltami ?

A ja sie zastanawiam jak mozna sie zachwycac dzisiejszymi ksztaltami. Wiadmo ze dzis nikt nie zrobi kanciastego samochodu rodem z lat '80, ale nich on utrzyma jakas linie. Narysowac na desce kreslarskiej jajko i doczepic mu kola to zadna sztuka. Nie chodzi tu o jakies "wymyslanie". Nie zauwazyles ze po beznadziejnej erze owalnych samochodow z lat '90 znow do lask wracaja ostre linie? Na szczescie porzadne marki typu Mercedes czy BMW nie daly sie do konca zbalamucic holocie, ktora nowoczesnosc kojarzy tylko z obłosciami.

Czekam jeszcze na okrągły telewizor.

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.