Skocz do zawartości
IGNORED

Co ci lezy na sercu?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax

To już lepszy chyba komunizm bez komunistów niż komunizm z komunistami!

A tak na poważnie to wkurza mnie polska klasa polityczna a konkretnie jej zaściankowość.

• Redaktorzy

Amerykański przesąd (co do jajek i cholesterolu). Obecnie jajka już można jeść, natomiast nie można czegoś następnego, nie pamiętam czego. Cukru chyba. Zamiast niego trzeba jeść sacharynę, która kilka lat temu była pospolitą trucizną.

Za to mnie do szału doprowadzają całe kawalkady eLek nauki jazdy, tamujące ruch w całym mieście, bo akurat w godzinach porannego szczytu (jak wszyscy gdzieś się spieszą) muszą ćwiczyć ruszanie z miejsca, najlepiej akurat na największych skrzyżowaniach głównych ulic. I stoją takie trzy pizdy jedna za drugą, a za nimi kilometrowy korek wkurwionych do białości kierowców, ani skręcić, ani zawrócić, ani nic nie zrobisz, tylko bejsbola z bagażnika wyjąć i lać po tych pustych łbach instruktorów kretynów...

Tak wiem, ja też się kiedyś uczyłem bla, bla, bla... tylko że kiedyś żaden gamoń nie wyjechał na prawdziwą ulicę, dopóki nie opanował podstaw na placu manewrowym! No.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A już jedną tabliczkę w firmie mam. "Nie ścigamy kolczyków". Bo stare obleśne baby, które od lat nie zmieniały biżuterii z ucha upatrzyły sobie mnie jako pomocną dłoń do odpinania im cholernej tandety. Tłuste włosy, spocone szyje.. Kur... Napiszę potem bo jem kanapkę i zaraz obrzygam klawiaturę.

"zacnego formu przez debilskie tematy "

Po to chyba jest bocznica aby pisać na tematy denne, przyziemne, badziewne i gówno warte.

Już nie raz widziałam na tematycznych forach głupie wątki typu: moja ulubiona piosenka..

Także zamiast się czepiać innych załóż sobie tutaj wątek: Analiza porównawcza Inwokacji Adama Mickiewicza a wierszyka zacnego poety pt. "Zima":

Zima, zima, śnieżek prószy,

Marzną noski, marzną uszy,

Marzną nóżki i paluszki,

A dziewczynkom też cycuszki,

I dziewczynki myśl nurtuje,

Czy chłopakom marzną......?:)

Do dzieła chłopie. Zawsze możesz jeszcze dostać Nobla.. tzn.. Jobla... za swoje wypociny.

:P

ty chyba nie umiesz czytać,

przeczytaj ze 100 razy temat tego wątku wtedy popatrz na monitor i odpisz, bo nie trybisz tematu, zresztą nie dziwi mnie to wcale.

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.