Skocz do zawartości
IGNORED

Hi-Fi za darmo. I jeszcze nagroda!

nemesis

Rekomendowane odpowiedzi

a tam od razu kielbase... nie tak,, ja tak z miłosci do audio znafcuf i w ogole,, bo lubie ludzi...

a dostales kiedys cos gratis.. od firmy x y z etc,, nie wszyscy sprzedaja a ja prosze jak w przedszkolu,,, kto ladniejszy wierszyk pisnie temu kabel do domu tryśnie,,, a jak mnie ktos zabije mentalnie, zatlucze e moralnie sprawi ze upadne,, dam cos ekstra z inne polki, a koaks pojdzie na nagrode nr 2.. co ,,,

To i Ja sie pochwale! ; DDD

Sytuacja o tyle dramatyczna i smieszna co... prawdziwa! Kumpel widzac moje zainteresowanie sprzetem Audio postanowil tez kupic sobie "HiFi". Widzac moja graciarnie rupieci postanowil, ze nie wyda majatku na nowy shit, a kupi stary, dobry sound. No i polowicznie tak wlasnie zrobil...

Postanowil "rozbudowac" swoja zintegrowana karte dzwiekowa od laptopa zewnetrzna karta, i kupic odjazdowe sluchawy. Co kupil? Ano kupil to:

- nowa karte muzyczna "bo slyszal, ze czesto sie psuja"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - nie byla to ta sama, tamta kosztowala 9zl! - naturalnie ukrywal to w wielkiej tajemnicy, szczerze mowiac nie moglem sie doczekac tego cuda slyszac "zewnetrzna karta na USB 5 kanalow etc"

- sluchawy a'la 20kg, prawie wieksze od Jego glowy, "enerdowskie kajakary".

Ja pier.... Myslalem ze umre ze smiechu xDDDD Nie tylko Ja zreszta, bo przedstawienie odbywalo sie w wiekszej grupie osob. Bronil sie jedynie tym ze wydal 23zl na cos, czego nikt inny nie ma! I tutaj przyznam mu racje ;DDDD

Pozniej opisze swoje poczatki... ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Z czasem (prawie) każdy zrozumiał, o co biega :)

a jak! najwazniejszy jest dobry kabel zasilajacy!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

nemesis

a dostales kiedys cos gratis.. od firmy x y z etc,,

no kolega chyba dawno nic nie kupowal , ale zawsze jest cos "gratis" po warunkiem ze cos kupisz, nigdy tego zdania nie slyszales? "to ja panu jeszcze dorzuce w tej cenie maly gratis" za 14 zl nawet jak kupujesz to mozna dostac gratis , szczegolnie na allegro przy produktach za 1zl nawet sa gratisy , wiec nie jest tak zle :-)))

dodac gratis do czegos co kupujesz a podarowac zupelnie nieodplatnie to roznica,, moj faworyt milczy ale na razie jest nie do pobicia.....

p.s jak ekstrementy plyna ze zrodla to i po kablu leca... gowno nie gowno lecz przynajmniej plynie rowno.

Panowie,

Dziwią mnie Wasze drwiny że szyb nie zbiją Altusy czy inne pudełka.

Wiadomo,że wybiją ! Nie wierzycie ? Ja to z przyjemnością udowodnię.

Mało tego mogę uszkodzić szyby nawet wzmakiem czy czytnikiem.

Do tego powiem jeszcze ,że lepszy efekt będzie jeśli obiekt latający nie będzie podpięty żadnym kablem do innego obiektu czy ściany.

A co zrobić z kabelkiem ... ?

No cóż przecież większość z nas ma teściową... :-)

pozdrawiam, adam

nemesis

fajna ta twoja zabawa ale stary ty potrzebyjesz realaksu to audio cię wykończy

weź kartę Visa czy jaką tam masz, wsiądz w samolot, wylonduj na Jamajce, wypal dobrego zielonego mistrza;)

no jakie dobre ragasy na żywo do tego posłuchać by się zdło;)

pozdrawiam

a pamietacie poczatek '90 jak powstały sklepy.... jakoś tak na literę D, gdzie sprzedawano wieże stereo ważące niewiele więcej niż karton w jaki były opakowane? Ludzie sprzedawali swoje Diory, Tosci, Arie Unitry Altusy, by je kupić. Wierze miały takie rózne fajne wskaźniki wysterowania. Kilka diód i lusterko, (że niby jest ich dwa razy tyle). Potencjometr głosności wysiadał w tych wieżach juz po tygodniu a w kolejnym cała reszta.

jakie szczęście że nie wpadło mi do głowy, by zamienić na to swoją "szufladę" :)

Polecam: urządenie do pieczenia chleba

Allegro > RTV i AGD > Sprzęt audio dla domu > Uszkodzone

Ukryta Zawartość

To chyba coś do działu DIY? Można sobie samemu upiec chlebek audiofilski...

Ukryta Zawartość

Odtwarzacz cd (nie czyta płyt) pewnie coś z laserem a poza tym wszystko w porządku + gratis głośniki

komputerowe 100% sprawne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

prosze co czasem mozna znalezc na wydzialowej tablicy ogloszen:

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

A ja kupiłem zepsutego nada od kolegi za 40 pln ale rozdzieliłem sygnał tak że był dual mono :d (bo był jedenkanał spalony) i sprzedałem na allegro za 200pln z zastrzeżeniem że wzmacniacz gra ale sie nei znam i możebyć uszkodzony , poszedł w ciągu paru godzin , no i jeszcze temu koledze co mi sprzedał kasy nie dąłem bo pokłóciłem się z dziewczyną jego współlokatora i powiedziałem że moja noga więcej tam nie postanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.