Skocz do zawartości
IGNORED

Klub Dobrej Whisky

Gość ata77

Rekomendowane odpowiedzi

mzawek>dzięki,właściwie to na Twoim guście oparłem swoje pierwsze konkretne zakupy whiskey///,jak już próbować to coś dobrego :)))

Spokojnie! ,jak nie posmakuje, nie bedę miał do Ciebie pretensji.

robix

kazdy pije co lubi i jak lubi. Teoria, teorią a swiat jest najczęściej wielokolorowy. Tak byśmy nie mieli o czym gadać (pisac). Bo istniałby tylko jeden jedynie słuszny trunek, w jednej jedynie słusznej formie i o jedynie słusznej porze dnia. A tak proszę co zawodnik tro inna szkoła, smak, gust ... I jest kolorowo..

Zatem witamy w naszym gronie -że tak pozwolę sobie w imieniu swoim i kolegów ;-)

admOSX

W temacie gdzie kupić takie cacko to Ci nie pomoge, ja zaopatruje się w Makro ... Ale moge Ci podpowiedzieć, gdzie go możesz spożyć .. przy znacznej pomocy przychylnego Ci forumowicza..;-))

• Użytkownicy+

admOSX

Glenfiddich 18y poniżej 200zł nie kupisz. Te 248zł jest dobrą ceną. Może bym mógł za jakieś 205 zł kupić i ci wysłać, jednak czy to ma sens?

Taliskera (mój ulubiony) za ok. 170 zł + przesyłka.

(nic nie chcę zarabiać na tym)

Robert

Ps. Chyba że jakiś znajomy z wysp ci przyśle.

Gość ata77

(Konto usunięte)

admOSX, 14 Gru 2009, 20:28

>Chcę kupić na święta Glenfiddich 18y i jak na razie najtaniej znalazłem w Grand Prix-e za 248zł

>może ktoś podsunie jakiś tańszy punkt, najlepiej w W-wie

Mozna ponizej 200 zł. Ale z przesyłką wyjdzie ponad 200 wiec chyba nie ma sensu. Glenfidish jest dosc populany. poszukaj w osiedlowych sklepach, tam pewnie bedzie taniej.

• Użytkownicy+

O ile dobrze pamiętam (sprawdzałem jakiś m-c temu), to cena z hurtowni była ok. 205 zł w promocji (mam możliwość zakupu w hurtowni). Być może w innych są lepsze ceny, jutro sprawdzę.

Robert

Ps. Mam coś fajnego na oku, może na święta sobie sprawię. Tylko że żona już marudzi że za dużo znoszę do domu trunków :-)

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Najtaniej kupisz Glenna w Szkocji:] 35-40 funtow, ale z przesylka wyjdzie to samo... Jak zaproponowali Tobie koledzy jezeli masz znajomego w UK to popytaj. Wiadomo kazdy chce troche zarobic... zycie

drogie te trunki ;-)ja próbowałem single malty i sa OK ale dobry blend tez jest ok.

dzisiaj jakos tak swiatecznie na dworze to zrelaksowałem sie black bushem od bushmillsa.

dosyc długo pozostałem w abstynecji (chyba całych 10 dni)to sobie pofolgowałem.

Co Panowie macie w barkach na swięta i na nowy rok ?Ja mam zielonego jasia w fajnym pudełku i dewars 12 yo.ceny znosne jeszcze...

Grundig High Fidelity

hello

U mnie w bareczku .. przeciąg ...;-) poza 12yo Glenfid.. pustka..Ale w pon jade na zakupy i coś się kupi na języczek, do tego jakieś CD, lub dwa .. i jakoś te święta przelecą .. ;-)

A ja własnie spróbowałem podstawowego jamesona zakupionego przy okazji wizyty w markecie.I jestem bardzo mile zdziwiony.Bardziej smakowy(czekolada) od podstawowych tullamore dew i bushmills a przy tym łagodny i bezproblemowo wchodzi bez dodatków.No ale black bush to to nie jest .

Grundig High Fidelity

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Miałem chęć zamówić sobie CAOL ILA 18 LAT, ale niema w hurtowni i do świąt nie będzie :-(

Robert

Ps. Święta i tak w pracy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mzawek

Zgadza sie. Kiedys kupiłem tego jamsona, bo już mi obmierzły balantyny i inne Jasie a siana na lepszy gatunek nie było... i powiem że stosunek cena do jakości (czyt. smaku) był zaskakująco dobry...

Podobnie J&B - tani, troche za ostry ale bardzo ciekawy smakowo // godny polecenia jako lepsza alternatywa do czerwonego Jasia

Właśnie z drogim mi przyjacielem, podczas nocnych i męskich rozmów o życiu, do samego dna opróżniliśmy butlę Glenmorangie Lasanta. Zdecydowanie najlepsza rzecz z jaką miałem do czynienia w swojej wcale nie tak krótkiej przygodzie z whisky. Miód. Ochłonę, to i więcej wrażeń będzie.

MadOnion

Potwierdzam klasę Jamesona.

Od ponad roku to „sprzęt roboczy redakcji”.

Dzisiaj zakupiłem premierowo The Famous Grouse 55PLN z 2szk. Zobaczę, co to za jedna.

Po Zdrowa m

YunnanTEA

Naukowo udowodnione: po wódce kac mniejszy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

gówno prawda ;-)Kupic dobra nie zmieszana z czyms gorzałe to loteria i szczescie ...

Chyba w tym tescie nie uzyli bolsów ,sobieskich itd.To sie nie nadaje do picia i szkodzi zdrowiu w znacznym stopniu.

Grundig High Fidelity

...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

przecież od dawna wiadomo, że to nie sam alkohol "kacuje" ale fuzle czyli wszystkie te aldehydy, ketony, kwasy oraz wyższe alkohole z kiepskiego alkoholu - dlatego najgorszy kac jest po piwie, bimbrach (whiskey, rum itp), mniejszy po winie, najlepsza czysta wódka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.