Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry serwis w Łodzi ?

LukRin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Posiadam tuningowany przedwzmacniacz NAD s-100, z którego nie do końca jestem zadowolony. Gra bardzo fajnym dźwiękiem, lecz przy wyłączaniu przedwzmacniacza z "guzika" włącza się zabezpieczenie końcówki mocy oraz przy wyciszonej do minimum głośności słychać w lewym głośniku lekkie szumy. W momencie wciśnięcia "mute" szumy zanikają. Zastanawiam się czy na to wpływ miało tuningowanie sprzętu ( ponoć tuning odbył się w Niemczech ). Jestem z Łodzi i najlepiej jak tu mógłbym komuś dać go do naprawy. Jeżeli nie znajdę dobrego serwisu w Łodzi zastanawiam się nad oddaniem do NEELA w w-wie. Może macie jakieś propozycje ? Z góry dziękuje Łukasz

https://www.audiostereo.pl/topic/49016-dobry-serwis-w-%C5%82odzi/
  • 1 rok później...

OTJ centrum serwisowe audio video mgr inż. Tomasz Okrasa ul.Więckowskiego 32 ,Łódź
telefon 042-632-96-36 lub kom.603-233-605 kiedyś naprawiałem NAD-a 320 gra do dzisiaj zadzwoń i umów się na naprawę

Piotr

• 2 lata później...
  • Moderatorzy

serwis z Więckowskiego nadal działa

[quote name='Bednaar' timestamp='1234100997' post='1271114']
Polecam serwis na Pojezierskiej 2/8 - p. Łuczyński.
[/quote]

P. Łuczyński przestrajał mi kiedyś tuner UKF i naprawiał i kalibrował TV z obydwu napraw byłem i jestem bardzo zadowolony.
serwis w blaszaku chyba nie działa, ale mam stary tel p. Łuczyńskiego i ewentualnie można próbować osobiście
503 860 238

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

[quote name='DORAMAT' timestamp='1234095814' post='1270964']
Zgłoś się do komisu hi fi na manhatanie naprzeciwko tego hotelu co się nie może wybudować... Właściciel ma kilku dobrych magików od napraw, nie zedrą. pozdrawiam
[/quote] Potwierdzam Pan Piotr z komisu na manhatanie ,jest rzetelny i kilku jego znajomych zna się na rzeczy ,sprzęt można zostawić w ciemno. Pozdrawiam

• 8 miesięcy później...

A czy mogl bym prosic o dokladniejsze namiary na Pana Piotra z manhatanu ?.
Ogolnie poszukuje osoby do naprawy Yamahy cdx 1030 , ktora to nie wysuwa talerza, silnik pracuje ale szuflada stoi w miejscu :(
A moze znacie inna osobe ktora podjeła by sie naprawy ?, najlepiej z wojewodztwa łódzkiego.
Pozdrawiam i wesolych swiat zycze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.