Skocz do zawartości
IGNORED

Niemiec wyrzuca na śmietnik a Polak kupi

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

prym, 15 Lut 2009, 13:31

>Kacperek.Dalej prowokujesz,Ty pierwszy zacząłeś więc powiedz sorry i nie będzie tematu.Takie

>trudne?

Chyba sobie żartujesz ? Sam przeproś za to, że Twoje 90% wpisów na tym forum to troling i kaznodziejstwo.

Mam przypomnieć Twoje bzdury na temat Cardasa ?

Prym

prym, 15 Lut 2009, 12:09

>Ten frajer(jazz) jest z tych co chowają sie za ekranem by uchronić swoje dupsko od poważnego

>obrobienia.Prawdą może być,że błazen prowokuje!Nie zastanawia sie nad skutkami,to pewne!

Co to jest, prym ? Merytoryczny wpis czy typowy trolling ? Do tego chamsko sformułowany.

Kacperek.Jakie bzdury masz na myśli o Cardasie?Mam w tej chwili GLośnikowy GR porównujemy z Kondo.Widac,że kulturą to nie tryskasz jak nie potrafisz pogodzić się z innym zdaniem.Wyrażnie szukasz zaczepki już Ci pisałem kiedyś nie ubliżaj jak nie potrafisz.

prym, 15 Lut 2009, 13:43

>Kacperek.Jakie bzdury masz na myśli o Cardasie?Mam w tej chwili GLośnikowy GR porównujemy z

>Kondo.Widac,że kulturą to nie tryskasz jak nie potrafisz pogodzić się z innym zdaniem.Wyrażnie

>szukasz zaczepki już Ci pisałem kiedyś nie ubliżaj jak nie potrafisz.

Ty za to tryskasz kulturą i tolerancją dla cudzego zdania.

Nie imputuj mi swoich własnych cech i przenieś ten swój żałosny bełkot na bocznicę.

Ja widzę !

Wspólnymi siłami trzeba flekowac działania osobników typu ...:-(.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

prym, 15 Lut 2009, 13:56

>Kacperek.Kto sie nie zgadza z Twoim zdaniem to Troll,Kto się zgadza to Klakier.Obie prawdy są

>siebie warte.

Jeżeli uważasz, że nasza wymiana poglądów w zakładce Stereo to nie trolling to możesz poszukaj sobie definicji tego zjawiska.

>jazz

O mnie: świetny wpis, można to tłumaczyć na dwa sposoby:

1) tania prowokacja - wtedy śmieję się z Tobą,

2) silne zakompleksienie - wtedy polecam dobrego psychologa, na pewno pomoże

Też myślę że to jeden z tych nieudaczników który dopiero za granicą przy kopaniu rowów zarobił parę dolców i teraz uważa się za kogoś lepszego. W tym kraju wielkich przestrzeni i możliwości byłem i spotkałem tam także głupotę tak potężną i wszechogarniającą że normalny mieszkaniec Polski nie ma o niej pojęcia.

Powodzenia, Jazz:-(, psychologu od siedmiu boleści.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

wow! nowa jakość audiostereo!

wladz, prym i kto tam jeszcze...

Tylko dziwię się ludziom z licznikiem ponad 1000 dni na forum. Oni powinni czaić, o so chozi...

>Tylko dziwię się ludziom z licznikiem ponad 1000 dni na forum. Oni powinni czaić, o so chozi...

no to so chodzi? widać że się ktoś nudzi, ale skoro nie ma nic do powiedzenia, mógłby to napisać w bardziej inteligentny sposób

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 15 Lut 2009, 18:05

>Też myślę że to jeden z tych nieudaczników który dopiero za granicą przy kopaniu rowów zarobił parę

>dolców i teraz uważa się za kogoś lepszego. W tym kraju wielkich przestrzeni i możliwości byłem i

>spotkałem tam także głupotę tak potężną i wszechogarniającą że normalny mieszkaniec Polski nie ma o

>niej pojęcia.

>

>Powodzenia, Jazz:-(, psychologu od siedmiu boleści.

>spotkałem tam także głupotę tak potężn

może ktoś pomyli Austrie z Asutralia ale to nie szkodzi bo system edukacji ma am inne priorytety bo sprawdza się znakomicie , polacy niby cytuja onwokację i znaja lepiej historie stanow niz niejeden amerykanin ale za to maja krzywe chodniki i są niesamodzielni

Jazz chłopie twojego kraju za darmo nie chciałbym z jego możliwościami...ponoć wam cyferek zabrakło w liczniku zadłużenia..coś wam ta edukacja szwankuje bo u nas nawet uznawani za ekonomicznych kaleków Kaczyńscy do takiego eldorado nie doprowadzili:):)

Hi Jazz, Eksperyment się udał? Pewnikiem po części tak, sądząc po niektórych wpisach dowodzących o naszej zaściankowości.Jednak w kontekście prowadzonych badań Twój powyższy wpis jest mocno rozczarowujący.

>może ktoś pomyli Austrie z Asutralia ale to nie szkodzi bo system edukacji ma am inne priorytety bo

>sprawdza się znakomicie , polacy niby cytuja onwokację i znaja lepiej historie stanow niz niejeden

>amerykanin ale za to maja krzywe chodniki i są niesamodzielni

To stereotyp z lat 60tych, chyba dawno w PL nie byłeś. Swoją drogą w samolotach LOT do/z Chicago właśnie takich ludzi można spotkać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.