Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  459 członków

Harbeth Klub
IGNORED

HARBETH Club

Gość wojtasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

a juz gra

opis aktualny

mowia ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi

troche zmian i przewartosciowanie swego podejscia co do aplikacji i uzywania harbethow

powrot tym razem bardzo udany

mam sie okazje przekonac ze gra muzyke caly system lacznie z podstawkami

a nie pojedynczy element

dzieki calemu zamieszaniu

udalo mi sie zlozyc dwa niezle brzmiace systemy :)

michal stabro - to moja para - drugie 7 od harbetha mam - miałem es3 - sprzedałem - bo była okazja nabyć aktywne kolumny ATC - ale... mi uciekły - i kupiłem ...7 es2... (tak na marginesie - moim zdaniem lepsze niż es3)

teraz znów mam okazję kupić ATC i je wystawiłem - nie wiem ile jeszcze będą te ATC dostępne w UK ...

a ja nie mam kasy aby je nabyć... dopóty nie sprzedam H7, ale coś czuję że znów mi przejdą koło nosa ... podobają mi się ATC - choć harbeth 7 gra pięknie naprawdę pięknie i nawet jak nie będę miał ATC - to też będę i jestem zadowolony

michal stabro - tak off top - widzę że masz naim-a supernait? - jak to gra z harbeth? mógłbyś go opisać - tak z ciekawości pytam, bo jak na razie spełniłem 80% z moich audiofilskich marzeń - do pełni szczęścia z mojej "black list" - czyli sprzętów które chciałbym pomęczyć w domu - to właśnie naim supernait się ostał wraz z lebenem cs-600 no i tak na siłę wciągnąłbym lavradin IS - a z cd tylko naim cd5x...

michal stabro

obecnei zasilam 6-ki Naim 5i, wczesniej miałem John Shearne. Moim zdaniem wcześniej było ciekawiej, teraz jest rytmiczniej. Obecnie nie prowadzę poszukiwań harbethologicznych, bo brak jest odpowiedniego pomieszczenia. Słucham więcej na słuchwkach.

mamz - nie odpuściłem sobie - tym bardziej że mówiłeś iz tam jest akustyka słaba itp...

zresztą ja lubię "pomęczyć" na spokojnie sprzęty w zaciszu domowym - wtedy mam czas na różne "eksperymenta" itp... ale jak tylko cię pojawi gdzieś do kupienia w dobrych pieniążkach to go kupię

Ps. mamz - po części dzięki kryzysowi - który dotyka niestety moich znajomych będę miał być może do "pomęczenia" sonnetera ...

mamz - może tak być bo 7es3 - nie są już tak neutralne jak poprzednie wersje - są gęste

ale być może zobaczę w praniu co i jak, choć raczej zwycięzce pojedynku ATC-SIA2-150 vs sonneter raczej znam...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.