Skocz do zawartości
IGNORED

Jest SACD w odtwarzaczach BluRay

asfanter

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kacperek

29 Mar 2009, 00:50

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 214 / 371 / 0

discomaniac71, 29 Mar 2009, 00:48

A gdzie ja napisałem, że jestem z Krakowa ? Zażywasz narkotyki ?

Bardzo chetnie poslucham w 4 oczy co masz mi do powiedzenia. Wtedy mozesz ublizac do woli.

Możemy sobie tutaj dużo przypuszczać. Trzeba posłuchać takiego Oppo a potem cokolwiek o tym pisać. Ta mało znana firma w Europie, w Stanach, jakością obrazu kosiła uznane marki. Kilku moich znajomych sprowadziło DVD Oppo do Polski i są bardzo z nich zadowoleni.

discomaniac71, 29 Mar 2009, 00:54

>Bardzo chetnie poslucham w 4 oczy co masz mi do powiedzenia. Wtedy mozesz ublizac do woli.

Czyżby w podtekście czaiła się groźba karalna wyrażona przez urażonego guru audiofilstwa i ojca założyciela (bo tak chyba kiedyś było w twoim o mnie) grupy odsłuchowej ?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kacperek

29 Mar 2009, 00:59

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 214 / 373 / 0

Czyżby w podtekście czaiła się groźba karalna wyrażona przez urażonego guru audiofilstwa i ojca założyciela (bo tak chyba kiedyś było w twoim o mnie) grupy odsłuchowej ?

Nigdy nie rzucam grozb a tym bardziej karalnych. Wiesz co to jest odwaga cywilna?

Gość rochu

(Konto usunięte)

Kasperek, w zasadzie jesteś bytem wirtualnym, czyli Ciebie nie ma.

Duchów też nie ma.

Smoków także. Chociaż tych ostatnich nie ma ponoć na wiele sposobów.

Z kim my w ogóle gadamy?

Z ektoplazmą?

discomaniac71, 29 Mar 2009, 01:01

Wiesz co to jest odwaga cywilna?

Rozumiem, że dla twojego widzimisię mam przyjechać specjalnie do Krakowa i rzucić się tobie na szyję ? :-)))

Discomaniac brak ci dystansu do samego siebie. To jest to co pisałem na samym początku o kwestii dowartościowania.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Kacperek

29 Mar 2009, 01:09

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 214 / 376 / 0

Rozumiem, że dla twojego widzimisię mam przyjechać specjalnie do Krakowa i rzucić się tobie na szyję ? :-)))

Discomaniac brak ci dystansu do samego siebie. To jest to co pisałem na samym początku o kwestii dowartościowania.

Skoro znasz rocha stwierdzilem ze byc moze jestes z Krakowa. Tyle.

Czy Ty wszystkim musisz ublizac? Kazdy dla Ciebie jest glupi nie ma dystansu do samego siebie i potrzebuje dowartosciowania? Serdecznie wspolczuje w takim razie. Nie przypisuj innym swoich problemow.

rochu, 29 Mar 2009, 01:11

>A co?

>Tobie wolno trollować a mnie zabraniasz?

Nie zabraniam tylko zwracam uwagę.

Szkoda, że nie zwróciłeś uwagi Discomaniacowi, który rozwalił ten wątek laczkując sobie nieznany sprzęt.

rochu, 29 Mar 2009, 01:15

>Ha. Legion - Twoje imię.

Legion też mi się podoba. Może być.

A teraz może coś o Oppo. Opiszmy może nasze wrażenia z odsłuchów sprzętu, którego jeszcze nie ma na rynku.

Discomaniac71 proszę o twoje wrażenia.

rochu, 29 Mar 2009, 01:22

>Proponuję zrobić małe resime z recenzji red. Pacuły, inteligentnie posklejać do kupy i będzie

>recenzja tego Oppo jak ta lala ; )

Ja normalnie liczę, że władują tam jakiegoś niezłego DAC-a, tak jak władowali całkiem niezły skaler SD/HD a wtedy się zobaczy czy to jest coś warte czy też nie.

Skoro wątek o uniwersalnych BD/SACD to można to zapodać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co drugie zdanie zaczyna się od "world's first". Może takie cuś by zagrało Revelerowi z Blu-ray'a stereo 24/192...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.