Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

Redaktor, 20 Kwi 2009, 22:24

>User McGyver poinformował mnie właśnie, że znalazł i wykorzystał dziurę w oprogramowaniu forum,

>która umożliwia wpisywanie się w zablokowanych wątkach. Zobowiązał się więcej nie korzystać. Pewnie

>zaraz znajdą się chętni do szukania...

Prawdą jest że znalazłem, wykorzystałem, i poinformowałem. Aczkolwiek jedyne do czego się zobowiązałem, to to że się POSTARAM, a to nie to samo.

Zatem szukacze dziur w całym - do dzieła!

Aha, ja nie podpowiem, bo obiecałem że nie będę pomagał w szukaniu dziury w całym ;-)))

Uprzejmie proszę więc nie wysyłać do mnie zapytań o to na PW ;-)))

>rochu, 20 Kwi 2009, 22:54

>Panowie, nie jestem w temacie.

>Można prosić krótkie resime zagadnienia tego dywanika?

Napiszę w skrócie.

Dawno, dawno temu (chyba jakieś 3 lata) korzystając z pewnego dywanika, mocna grupa naszych AS-owych megaspeców od "tjuningu" m.in. kolumn, dokonała błyskawicznie i na ucho modyfikacji kolumn pewnego forumowicza. A był to dopiero początek wspaniałej "tjuningowej" serii ... i równie długiego pełnego inwektyw wątku dotyczącego ww sprawy :)

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

janek_dolas, 20 Kwi 2009, 23:02

>McGyver ja tam po tobie juz do dziury zagladac nie bede ;)chciałbym jednak wierzyc ze jestes

>nadwyraz smart i nie było tjuningu twoich uprawnień.

A tam zaraz "smart". Tym bardziej nie "nad wyraz". Po prostu razu pewnego po kilku piwach przez czysty przypadek odkryłem wspomnianą dziurę, którą to cichcem wykorzystywałem aż do dnia dzisiejszego. A ponieważ z tego powodu zaczął niesłusznie obrywać Józwa, to ujawniłem fakt istnienia dziury. Ot i cała historia.

ja rozumiem ze facet po kilku piwach lubi wszystkie laski ale zeby wykorzystywac jakas dziure to traci juz jakims nieokiełznanym popedem seksualnym

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

janek, a tu masz wypowiedz tej dziury :)

qfa, co tu się robi. Nie dziwię się Macowi że milczy, bo dla was prawda nie jest ważna. Lubicie uczestniczyć w nagonkach i szczuć. I tak byście mu nie uwierzyli. McGyvera poznałem kilkanaście lat temu. Zetkneliśmy się przez wspólne zainteresowania i zamieszkanie w bliskim sąsiedztwie. mamy za sobą wspólne wyprawy w góry, fotografowanie, wiele imprez i morze razem wypitego alkoholu. Chyba można powiedzieć że się przyjaźnimy. Mac pokazał mi to forum i na moją prośbę zarejestrował mnie na nim. Nie mam w domu internetu i dlatego korzystam z komputera Maca. Pracowaliśmy razem z Macem nad ulepszeniem moich kolumn, często do późnej nocy (i tu ukłony dla żony Maca). Potem podczas pobytu żony Maca w szpitalu pomagałem muzalewać robaka, często do białego rana. Przy okazji zrobiliśmy razem nowe kolumny DIY dla mnie z głośników które kupiłem okazyjnie za bezcen. Zajeło to kilka nocek co najmniej. kiedy Mac gdzieś wyjeżdża powierza mi opiekę nad mieszkaniem, korzystam wtedy z jego bogatej płytoteki. Jak już Mac napisał w żadnym poście nie napisałem nieprawdy. Żadnej osoby nie oczerniłem. Zarzucanie mi takich rzeczy jest gołosłownym oszczerstwem. Kto mi pokaże wpis w którym kogoś oczerniam? Zobowiązuję się do odszczekania tego tu na forum.

Trochę jestem nerwus, za ostry ton niektórych postów przepraszam.

arturp, co o tobie myślę nie będę pisał otwartym tekstem bo post skasują za wulgaryzmy. O tobie też sama prawda. Zabolało, więc się rzucasz.

AudioAcademy do Ciebie nic nie mam, to co napisałem o Twoich reklamach było adresowane nie do Ciebie, a do forumowiczów. Przez długi czas miałeś tu taryfę ulgową. Innych z mety krytykowali za jawną reklamę, Ciebie jakoś nie. Przepraszam za naszwanie Cię świętą krową i za ton posta, jednak tamto spostrzeżenie podtrzymuję. No hard feelings.

Możecie skasować mojego nika na forum, mam to w dupie. Zrobiło się tu bagno, nie mam ochoty więcej się w nim taplać

Pozdrawiam niektórych

Pozostałych żegnam ozięble

pokaż cały temat Kończ Waść ,wstydu oszczędz.....

grafton 4 Kwi 2006, 14:12

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ojojoj, data wpisu opiewa na ponad trzy lata temu. Dla foxbata musiały tamte wydarzenia być straszliwą traumą skoro odbijają mu się czkawką aż do dziś

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

McGyver, mi wystarczy, ze napiszesz mi tu teraz ze Grafton to ty i koniec... prawdziwy the end :) i mozesz sobie na AS robic co ci sie podoba :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

cir, 20 Kwi 2009, 23:38

>a jakie sa dalsze losy graftona ?

>3 lata to szmat czasu

co jak? dalej pisuje na forum, ale juz pod swoim wlasciwym nickiem :)

>Aha, ja nie podpowiem, bo obiecałem że nie będę pomagał w szukaniu dziury w całym ;-)))

>Uprzejmie proszę więc nie wysyłać do mnie zapytań o to na PW ;-)))

normalnie drugi Kevin Mitnick...

no, fajnie leczycie to forum...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

cadam, 21 Kwi 2009, 00:13

>McGyver czy sztuczka z dziurą działa też na bocznicy czy tylko w pozostałych zakładkach?

Niby w każdej zakładce, ale jakoś nie za każdym razem :-(

fajne forum... koles uzywa klona nie dostaje bana, pozniej uzywa do wlasnych celow hiotetyczneh dziury, nie zglaszajac tego administracji forum i... tez nie dostaje bana :) wrecz na poczatku admnistracja kasuje wszystkie wpisy mowiace o tym, ze ten koles posiada jakies wieksze uprawnienia :) a co najlepsze, uzytkownik, ktory jakis czas wczesniej zglasza administratorowi problem z owym kolesiem, dostaje bana :)

• Redaktorzy

Foxbat, wyjaśnij: jeśli facet 3-4 lata temu użył jednego klona, który to klon został potem usunięty, to na jakiej podstawie żądasz, żeby teraz go za to karać? Możesz wyjaśnić? Zakładając już dla dobra sprawy, że fakt, że 3 lata temu kto inny był administratorem i kto inny był właścicielem strony, nie ma tu żadnego znaczenia. Proszę uprzejmie o zrozumiałe i rzeczowe wyjaśnienie, dlaczego zdarzenie z 2006 (?) roku ma mieć teraz znaczenie dla administratora, jeśli nie jest to morderstwo. Jeśli ci się uda przekonująco wyjaśnić, twój przyjaciel dostanie na tydzień blokadę. Jeśli ci się nie uda, twoje dalsze wynurzenia na ten temat zostaną potraktowane jako trolling. Proszę, możesz zaczynać. I nie myśl, ze to zarcik.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.