Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

Piopio McGyver ma misje a Fox ma antymisje i w sumie nawet jest wesoło

problemem sa prawdziwe chwasty zwłaszcza swieze ktore maja swedzenie zadka z duzym parciem na popularnosc -najwyzej załoza sobie nowe konto jak cos nie pójdzie lub sie zagalopuja

bo nic nie traca

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>a jozwa znow pewnie lata po jakichs jaskiniach za nietoperzami...

może trzeba nakarmić kocura ;-) Swoją drogą to z pewnością ciekawsze zajęcie niż łapanie klonów atoposa, te wampirzaki przynajmniej walczą otwarcie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, 2 Kwi 2009, 17:31

>Tu się nie zgodzę i muszę poprzeć punkt widzenia Redakcji. To nie jest typowe komercyjne forum. To

>jest otwarte forum utrzymywane przez komercyjny portal.

Analogia ta jest tak samo trafna, jak mowienie, ze dzialalnosc gospodarcza O.Rydzyka, nie jest zwyklym biznesem zarobkowym tylko duchowych przerobem pieniedzy :"))

ps. Te reklamy z kazdej strony tez nie sa komercyjne tylko 'otwarte' ? Jak kogos nie stac na forum, to niech go nie kupuje, a jak stac to niech utrzymuje to miejsce z wlasnej kiesy, zamiast szukac grupy idiotow, tfu, moderatorow..

rochu czyżby atopos a może Lancaster namówił do wygłoszenia mowy obronnej(przypadku Piotra Ryki nie znam)...na omawianego ten tego kolesia natknąłem się na forum HF i muzyka.Jak wszystko nowe jego czasami błyskotliwe chamstwo(podobno "artystyczna" prowokacja) urozmaicało czytanie forum.Niestety coraz częściej zaczynały się pojawiać fiksacje.Zalewał forum odchodami jak słoń z rozwolnieniem i uwagi prośby propozycje o umiarkowane sranie kwitował szybszym wypróżnianiem.Może cierpisz na brak powonienia i zapach szamba nie przeszkadza...Odpowiedzialni za forum zamiast co chwilę sprzątać odchody uwzględnili uwagi piszących i zbanowali...

Swoją drogą jest przecież forum na którym może do woli...i wspieraj artychę w twórczym pisaniu...

Pamiętam kiedyś była taka społeczna moderacja,nazywała się ORMO też wszystkich moderowali,nawet pałami.Starali się oj starali i nikt im za to nie płacił-podobno.

"wracając do ORMO....to ZOMO pałowało..."

W 1968 r. ORMO pałowało. Niezakrzywiajcie historii ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

modrzew47, 2 Kwi 2009, 23:03

>jar1.Sorry ale nie właściwe skojarzenie.

Chyba nie zrozumiałeś, o co mi chodzi. A chodziło o przypisywanie sobie, przez niektóre osoby, cech "boskich" - w kontekście imperatywu narzucanie innym swojej woli.

To żenująca sytuacja kiedy to potencjalny moderator tego forum, nijaki "Piopio" zamyka usta opozycji.

Pisałem już, że ten facet to policjant i cenzor, z inklinacjami do zamordyzmu. To zdecydowanie widać z jego postów.

Poglądami co do wolności słowa przypomina jakiegoś pracownika aparatu bezpieczeństwa z lat 70-tych.

To nie jest kwestia mojego sprzeciwu w stosunku do moderacji, zwracam tylko uwagę, że

możecie mieć nad "na sobą" jakiegoś zakompleksionego napaleńca, o mentalności zwykłego "UB-eka".

Kacperek

>To żenująca sytuacja kiedy to potencjalny moderator tego forum, nijaki "Piopio" zamyka usta opozycji.

Tia.. Ile "ta opozycja" jest na forum? Myśl.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Kolega modrzew47 wbrew moim prośbom o trzymanie się tematu robi off-topic o ORMO. Porównywanie próby wprowadzenia porządku na forum do komuny to przesada.

Drogi Kacperku jeśli uważasz, że kolega modrzew47 jest starym użytkownikiem to dlaczego nie korzysta ze swojego starego nicka ??? Pewnie biedactwo zapomniał hasełka ...

Czy jego postepowanie jest w porządku ? Coś mi się wydaje Kacperku, że jesteś hipokrytą - inne wg ciebie są standardy dla kolegi modrzew47 a inne dla mnie...

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Piopio, 3 Kwi 2009, 10:33

Coś mi się wydaje Kacperku, że jesteś hipokrytą - inne wg

>ciebie są standardy dla kolegi modrzew47 a inne dla mnie...

Nie zgadzam się z tobą ale nie odmawiam ci prawa do wypowiedzi.

Czy teraz w końcu zrozumiałeś co robisz ?

Tak czytam i już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać... Panowie, poczytajcie sobie na czym polega moderacja, chociażby tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Proszę wszytkich dyskutujących o zapoznanie się z forum na www.fotopolis.pl .

Forum jest moderowane.

A potem proszę o podzielnie się z innymi swoimi przemyśleniami na temat naszego forum i tego na fotopolis. Które czyta się z przyjemnością ??? Które jest dla pasjonatów ? Na którym nikt, nikogo nie obraża, a proszę i dziękuję są na porządku dziennym ?

Jeśli nie ma róznicy, moderacja nie jest potrzebna.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.