Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Video oj nieładnie ;-)

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę się wytłumaczyć !!!

Mam numer Audio Video z marca 2009, gdzie na ostatniej stronie jest zapowiadany w następnym numerze,

test Logitech Transporter .

Ponieważ bylem bardzo zainteresowany opinia fachowców na temat tego klocka z niecierpliwością wyczekiwałem tego numeru - 04.09 Audio Video ;-)

Kupiłem dziś najnowszy numer AV 04.2009, sparzyłem kawę , siadłem w fotel i szukam testu ,

a tu ................. ni ma testu ???

https://www.audiostereo.pl/topic/50654-audio-video-oj-nie%C5%82adnie/

Pretensje to możesz mieć do redakcji AV, a nie do forumowiczów. Nie musisz krzyczeć na nas i rządać wytłumaczenia. Możesz tylko nas spokojnie poinformować o nieścisłości w tekście i tyle.

HM69=>

Czy ja za dużo kawy wypiłem ;-)

Przecież tytułowo zwracam się do Audio Video na łamach tegoż forum ;-)

Co tu jest niejasne , zresztą nie traktuje tego śmiertelnie poważnie ???

Po prostu poczułem się zrobiony zwyczajowo w "konia " ;-)

"Pretensje to możesz mieć do redakcji AV, a nie do forumowiczów. Nie musisz krzyczeć na nas i rządać wytłumaczenia. Możesz tylko nas spokojnie poinformować o nieścisłości w tekście i tyle."

Czy on tu w jakiś sposób zwraca się z pretensjami do FORUM? Ogarnij się, człowieku. Co za jad... Co do autora - głupi przypadek, ale jak już ktoś napisał, redakcja może robić z gazetką co się jej podoba, i niestety taki lajf. Szczerze mówiąc - pierwsze słyszę o tym urządzeniu, szkoda bo mnie też zaciekawił.

Czy jest w poprzednim nrze napisane ,że w "następnym numerze" ? Kiedyś miałem podobne pretensje,nie pamiętam do jakiego pisma,ale pomyliłem się. Oczekiwana recenzja była 2 nry póżniej

Pozdrawiam,

K.

gutekbull@

Może tak. Ja nie wiem ile kaw wypiłeś ale to nie ma nic do rzeczy. Adres do prentensji podaję poniżej: [email protected]

Czy to nie byłoby o wiele prostrze? A to, że zrobiono cię w konia to jest przykre i dobrze, że o tym piszesz. Jednak nie krzycz.

zildjian=>

Wyraźnie jest zapowiedź na numer 04.2009

Test Logitech Transporter wraz z ładnym zdjęciem tegoż klocka,

ale oczywiście na dole małym drukiem ,że redakcja zastrzega sobie prawo do zmian ;-)

HM69=>

Nie! Kolego nie masz racji !

To forum jest dla fanatyków audio , służy do wymiany poglądów, dyskusji o wszystkim co tyczy się spraw audio i całego tego światka . Krótko i zwięźle .

Napisz czego jeszcze nie rozumiesz ?

Wszystko wyjaśnię ;-)

ja tak samo czekałem w tej samej gazetce na test projektora sanyo plv-700 ...

to było parę miesięcy temu. poczułem się taka samo jak gutek. robią ludzi w balona !!!

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Ale są za to inne ciekawe artykuły, które można sobie przy kawie poczytać. Np. recenzja 5 par słuchawek i 5 wzmacniaczy słuchawkowych. Polecam :)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

lecą sobie po prostu z klientów ...

zarówno transporter jak i plv-z700, będące bardzo ciekawymi produktami, były magnesami, żeby kupić kolejną numer.

ale czy liczą, że będziemy do śmierci kupować czekając na obiecany test?

powinni się raczej liczyć z tym, że się kolejni sparzeni klienci najzwyczajniej w świecie wypną się na nich.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

zildjian=>

To jest po prostu nieeleganckie , takie podpuszczanie , wiesz ,że mam Squeezeboxa, już drugi rok jadę z serwera , a Accu robi tylko za przetwornik , dlatego byłem bardzo ciekawy czy droższa wersja Squeezeboxa w postaci Transportera ma sens ???

Oczywiście gazetka jest ciekawa poczytam sobie o wyższości XLR nad RCA bo jako wieloletni niepoprawny audiofil nie mam zielonego pojęcia w tej materii ;-)

Blu Ray też jest , tez sobie poczytam i wspaniały test CD za ok. 2000zl tez jest , także jest ok. ;-)

HM69,Gdyby postąpił tak jak piszesz i wysłał "jakieś" pretensje na wskazany przez Ciebie adres to my byśmy się o tym fakcie nie dowiedzieli,tak ja wiem i wiedzą inni.

Ciekawie wygląda zapowiedź nowego Hi-Fi i Muzyki. Ilość testowanych urządzeń: 3 wzmacniacze + amplituner + kabel + coś tam od Bose. Na cały numer. Bez komentarza. Jakby nie patrzeć zawartość Audio-Video jest tak mniej więcej 5 razy bogatsza, Audio w sumie też.

Jednym słowem chłopaki za dużo muzy słuchają , a za mało pracują ;-)

Zgadza się przeglądam czasopismo jakby nie było dość drogie , a tam treści niewiele,

reklamy ,zdjęcia, rankingi itp. zajmują 3/4 całości , nie wszystkie numery , ale dużo się takich trafia.

Kupuję całą naszą prasę audio od wielu lat, ostatnio często jest tak ,ze po przyjściu do domku czasopismo po przejrzeniu ląduje pod stołem bo nie ma co czytać - nie ma nic ciekawego , " jak w Polskim filmie " ;-(

gutekbull

czyzby kryzys dotyczyl rowniez

gazet o tematyce audio

bo w innych gazetach o innej tematyce np wnetrzarskiej strasznie okrojono tematy

czyli zmniejszono zawartosc merytoryczna

z czego ja niezmiernie cierpie i to doslownie

>>A napisze ktoś z was?

to portal juz tez mamy spolecznie prowadzic?? myslelem, ze tylko forum ma byc spoleczne...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.