Skocz do zawartości
IGNORED

premier tusk,po ,małce,na kongresie

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"i jest to żenujące, że według tunia to jego NADpartię mamy popierać."

Istotnie, powinien był powiedzieć, że mamy popierać frakcę PiS. Wtedy na pewno nie byłby żenujący.

• Redaktorzy

"i jest to żenujące, że według tunia to jego NADpartię mamy popierać."

Istotnie, powinien był powiedzieć, że mamy popierać frakcję PiS. Wtedy na pewno nie byłby żenujący. A że byłoby to trochę dziwne, cóż, komu to szkodzi.

>jacch, 1 Maj 2009, 03:20

>Wiesz dżambo, to tak jakbyś się huśtał na trzepaku i wołał w moją stronę...gupi, gupi, gupi ;p

To jaki jesteś wiedzą już wszyscy forumowicze. Ja się po prostu do ciebie życzliwie uśmiecham :-).

Jestem Europejczykiem.

Czy jest już oficjalne stanowisko PiS wobec słów Prezydenta Wszystkich Polaków Jego Ekscelencji Lecha Kaczyńskiego o Unii Europejskiej?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...To jaki jesteś wiedzą już wszyscy forumowicze. Ja się po prostu do ciebie życzliwie uśmiecham :-)...

No znowu...na dodatek głupkowato sie uśmiechasz...i niw wycieraj "kóz" w rurkę od trzepaka!

Na stronie internetowej "Naszego Dziennika" artykuł pod tytułem

"Tusk z unijnymi przywódcami" i z poniższą ilustracją:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Jacuś, dyskusja z tobą jest kompletnie jałowa z powodu żałosnej jakości twoich wypowiedzi. Nie potrafisz sam nic wymyślić, tylko odwracasz cudze wypowiedzi, albo zachowujesz się jak 5-latek. Pa, pa chłopczyku.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 2 Maj 2009, 00:45

>a jacuś jest guupiii, uuuuu, buuu, ja mu daję i i ignoooora, uuuuu

nie skamlaj tu dżambo raz po razie bo aż mgli od tych twoich zapłakanych gili pod nosem

Gość

(Konto usunięte)

To nikogo nie dziwi dżambo, żeś ty najpiękniej wyrażającym i najmądrzejszym jest forumowiczem, o niezrównanym poziomie wiedzy, błyskotliwych ripostach, ba, wpisach zapierających dech w piersi...rzadki okaz po prostu :)

P.S.

Proponuje jeszcze raz, przeczytaj kilka ostanich swoich wpisów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.