Skocz do zawartości
IGNORED

premier tusk,po ,małce,na kongresie

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

kongres europejskiej parti ludowej w pelni,i z tej okazji policja podlegla takiej partii,napierdala demonstrantow,ktorzy bronia swoich miejsc pracy.

kazdy kto glosowal na po,ma krew na swoich rekach.

• Redaktorzy

Biorąc pod uwagę, Że politycy PiS chwalili się wcześniej, jaką to zadymę urządzą PO na kongresie, można by zastanawiać się, kto ma co na czym.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Redaktor,

Ja wiem, że to trudne. A w dodatku skatologia już nie w modzie. Ale nie martw się, za chwilę wpadnie tu twój pupil muls. Z nim dyskusja pójdzie ci łatwo. Rzecz jasna rzeczowo i merytorycznie. O wzroście Kaczora, o małpkach, o pracach doktorskich. Może nawet i o nauce społecznej.

A propos nauki społecznej - postudiuj sobie przemówienia z dzisiejszego Kongresu. Strasznie budujące i wizjonerskie. A za oknami gaz i pałki. W imię solidarności jak rozumiem, którą będzie teraz w Europie propagował liberał Tusk. Trochę się spóźnił co prawda, jak to Tusk, bo Francuzi i Niemcy już odrzucili maseczki i propagują solidarność... narodową. A Tusk, też solidarnie - ręka w rękę z Komisją Europejską - zamyka stocznie. Bo nierentowne.

"Rząd bije robotników"

- Jest mi przykro, gdy widzę jak rząd bije polskich robotników - ludzi pod sztandarami "Solidarności" - ocenił w TVN 24 Michał Kamiński. - Rozumiem złość stoczniowców - dodał następnie były prezydencki minister. Kamiński zapowiedział następnie, że Prawo i Sprawiedliwość prawdopodobnie złoży zawiadomienie o wykroczeniu przeciwko PO, ponieważ, w jego ocenie, Platforma organizując kongres złamała przepisy ordynacji wyborczej o finansowaniu polskich partii z zagranicznych funduszy.

• Redaktorzy

"A propos nauki społecznej - postudiuj sobie przemówienia z dzisiejszego Kongresu. Strasznie budujące i wizjonerskie. A za oknami gaz i pałki."

Jak przed wojną, co? Sanacja naród poniewiera, okropność, jest na szczęście poartia, która się za nim ujmie. A że to związek zawodowy współpracujący ściśle z tą partią przyprowadził swoich ludzi prosto pod te pałki - cóż, koszty polityczne. Na szczęście akurat przechodził poseł Kurski i mógł udzielić pomocy strajkującym.

Gość sugam

(Konto usunięte)

"Przyprowadził swoich ludzi prosto pod pałki". Piękne.

- Dlaczego pan go kopnął.

- Ja? Sam się uderzył w moje kolano.

Jakby siedzieli w domu, to byłoby pięknie i pro-europejsko, prawda?

Gość sugam

(Konto usunięte)

P.S.

Ty sobie przypomnij, jak przypadkiem do "białego miasteczka" wpadali posłowie PO i SLD. Na majówkę jechali pewnie. Ale wtedy to było inaczej. Bo mieliśmy "totalitarny" rząd - zagłuszał pielęgniarki, które wlazły do kancelarii premiera. A pod pałacem kultury stoczniowcy zwyczajnie "sami wpadli" pod pałki "demkratycznego" rządu.

Redaktor, zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz. Czyta cie nie tylko muls, wladz i reszta "wesołej kamandy". Może spróbuj kiedyś przeczytać sam siebie na drugi dzień? Bez samouwielbienia pt. "Ale mu dowaliłem! I wszyscy się brechtali".

>Redaktor, zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz. Czyta cie nie tylko muls, wladz i reszta

>"wesołej kamandy". Może spróbuj kiedyś przeczytać sam siebie na drugi dzień? Bez samouwielbienia pt.

>"Ale mu dowaliłem! I wszyscy się brechtali".

naprawde józwea, spróbuj

• Redaktorzy

Gdyby politycy PiS tak się nie chwalili w ostatnim tygodniu, jak to wspólnie z klasą robotniczą ubarwią kongres, to może uznałbym, że coś jest na rzeczy. Ale skoro sami nie umieli trzymać języka za zębami, to dlaczego my, zwykli ludzie nie będący politykami, mamy udawać głupich? Mali chłopcy PiS nie potrafią długo trzymać siusiu, zawsze dobra nowina ich rozpiera, teraz też chlapali na prawo i lewo z tajemniczymi minami. Nic nowego.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Redaktor,

Ale nawet jeśli to prawda, to co z tego? To usprawiedliwia takie traktowanie ludzi? Mam ci przypomnieć podobne tłumaczenia z przeszłości?

I jedni i drudzy mają podobne zdanie co do działań rządu w tej dziedzinie. I nie ma tu znaczenia, czy się ktoś z ich zdaniem zgadza, czy nie. Nie wolno im wystąpić w jednej manifestacji przeciwko rządowi?

sugam, jesteś agresywny i zniechęcony, może sam powinieneś zostać związkowcem?

spokój, dużo spokoju zalecam, sen, może napary

jeśli chodzi o klawiaturowe adhd, mam kilku faworytów bocznicowych, nie ukrywam

niestety twoje zjadliwe wpisy nie łapią się na top, gdyż przykro to powiedzieć, ale są niezmiernie cienkie i dlatego zalecam spokój i więcej pracy nad sobą

wracając do nerwusów klawiaturowych: jeden z nich przeszedł niestety z pisma na obrazki, czym mnie zmartwił, ale może mu przejdzie

poza tym poziom jest stały i cieszy mnie obecność nowych, wielce obiecujących kolegów mendelina i paszeki

sporej klasy oszołomstwo, niestety jeszcze nie opierzone bocznicowo stąd nie czyta się ich tak dobrze, jak właśnie klawiaturowych speców z adhd

ale najważniejsze, że

wrócił

numerek!

halo kanał!

Gość sugam

(Konto usunięte)

broy,

Ty swojej agresji nie próbujesz nawet podeprzeć merytorycznymi wpisami. Produkujesz jedynie zjadliwe osobiste dowalanki. Słowo "cienkie" to w ich przypadku gigantyczny eufemizm.

Zalecam ci odrobinę własnego pomyślunku. Może wtedy napiszesz coś na temat. I będzie o czym rozmawiać.

A termin "oszołomstwo" trochę się już zużył. Wyjdź trochę na świat z tej bocznicy. Michnik już nie "rules".

Operujesz trudnymi słowami jak na tak młodego i nieopierzonego bocznicowca, nie do końca je rozumiejąc. Ja bracie nie jestem agresywny, tylko staram ci się pomóc. Jako młody człowiek i młody stażem forumowicz jesteś zapiekły i to jest niebezpieczne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.