Skocz do zawartości
IGNORED

Przesylka w HIFIClubie dla Papamka : )

glass_girl

Rekomendowane odpowiedzi

Alez Hienko.... w sobote Romek przekaze Ci SPECJALNA przesylke osobiscie : ))) Nos do gory! Wiecej wiary w ludzi (i szklane obietnice ; ))))

Pozdr.

Glass

PS. jestem jeszcze przez moment na forum. jak chcesz - zajrzyj na chat

-> sova

przyjmowanie zyczen, skarg i zazalen odbywa sie w czwartki 9:00-9:15 ; )))))))))

wiec masz szanse jutro zlozyc stosowne podanie z uzasadnieniem, zdjeciem i pieczatka ; ))

pozdrowienia

Glass

no pieeeeknie... pewna Zyczliwa Osoba doniosla mi, ze moja przesylka nawet nie dotarla do rak adresata.... na dodatek pozostawiona na pastwe losu pewnie jest teraz puszczana ku uciesze gawiedzi przez barmanow w Harendzie ; )))))))

glass

PS1. zartuje. Papamku - jak juz przesluchasz, to poprosze o sz-sz - szczere i szczegolowe recenzje na forum : )

PS2. na Twoim miejscu porozmawialabym powaznie z ta "Zyczliwa Osoba" - opowiadala takie zlosliwe rzeczy, ze.... rzecz jasna nie uwierzylam w ani jedno slowo.... ; )

Papamku, opowiedz o wrazenaich.

Tez mam ta plytke, ciekawy wiec jestem czy moje z Twoimi sie pokrywaja...

Miales ja jednak pierwszy, wiec pewnie juz znasz ja na wylot, napisz wiec pierwszy...

Pozdrawiam;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.