Skocz do zawartości
IGNORED

Odsluchy w Krakowie

Hiena-podrobka

Rekomendowane odpowiedzi

=> Leszku myślę, że przed 22 maja będziemy już "wygrzewać" Centuriony i cieszyć się mam nadzieję czystym niezmąconym, przestrzennym i angażującym dźwiękiem z dopracowanych konstrukcji firmy Sound&Line, której rynek zbytu poszerzył się z dniem 1 maja (choć wydaje mi się, że i tam już znają ich konstrukcje) ;)))))))))

Pozdrawiam

Wątek znikł w czeluściach Forum a data sie zbliża. Może ustalilibyśmy kilka szczegółów? O której mianowicie zaczyna się "sesja odsłuchowa", jak długo potrwa i gdzie to u licha jest :-)))) Czy ktoś z Was wybiera się może z Warszawy pociągiem?

Pozdrowionka

Poprosiłem Martina o zaproponowanie godziny spotkania, czekam na odpowiedź od niego. Bedę miał też info, jak tam trafić:) Jadę z Warszawy samochodem, mogę zabrać 3 osoby. Proszę o kontakt w tej sprawie na mój adres email.

aktualny skład:

- inżynier

- pal55 (jak rozumiem zależy od tego czy będą Guardiany)

- twonk

- Robson

- martini dry

- Leszek (???)

Jestem świeżo po odsłuchu Pretorianów z nową zmodyfikowaną zwrotnicą. Tym, którym przeszkadzały mankamenty w basie na pewno teraz się spodoba. Kontrolowany, szybki..chociaż ja pierwotną wersję może nawet bym wolał ;) Góra dźwięczna, poprawiona ostrość lokalizacji, średnica bardziej namacalna i jak zwykle jestem pod wrażeniem;) To tyle w skrócie, bo godzine temu wróciłem, a byłem po...odbiór moich Centurionów ;)

Małe sprostowanie a propo wpisu "jestem świeżo po odsłuchu Pretorianów z nową zmodyfikowaną zwrotnicą " modyikacje w zwrotnicach nie sa nowe w sensie producentów tylko nowe dla mnie gdyż słuchałem Pretorianów w zeszły roku jeszcze w fazie projektowej.

Panowie,

Czy ktoś w końcu podpowie gdzie ten odsłuch sie odbędzie ?

Kraków duży jest i można nie zdążyć Was namierzyć bez dokładniejszych wskazówek.

Chyba, że to spotkanie tylko dla wtajemniczonych braci :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.