Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

>Nowy2, 9 Cze 2009, 10:51

>Nadal polskie forum będzie udostępniane obcym elementom dla szkalowania i

>ośmieszania naszego Prezydenta?

Niemce szkalują naszego Kartoflanego Hiroła?

Jestem Europejczykiem.

>WIĘC JAK Z TYM BĘDZIE? Nadal polskie forum będzie udostępniane obcym elementom dla szkalowania i

>ośmieszania naszego Prezydenta?

Wtedy, kiedy przestanie się tu szkalować naszego Premiera :-)

• Redaktorzy

Nie chiałbym żeby powstało przekonanie, że w jakiś sposób administracja zamierza blokować przepływ informacji. Byłoby to oczywistym nadużyciem z naszej strony. W związku z tym oto link zawierający komplet informacji na temet pobicia pani C.-K. na chwilę obecną:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

komplet informacji na temet pobicia pani C.-K. na chwilę obecną:

>

Ukryta Zawartość

Bardzo przykre. Na domiar złego pobili dziewczynę za to że dobrze wykonywała swoją pracę :(

Ukryta Zawartość

Bardzo przykre z tym pobiciem, zwłaszcza że to młoda dziewczyna, jako aktorka tylko wykonywała swoją pracę.

Jak dla mnie to tylko pokazuje jak destrukcyjny wpływ na niektórych ma oglądanie telewizji.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>Nowy2, 9 Cze 2009, 11:25

>ów tekst w pewnym sensie obciąża pobitą - "zmieniła barwy".

Przecież po pobiciu każdy zmienia barwy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 9 Cze 2009, 11:38

>>Nowy2, 9 Cze 2009, 11:25

>

>>ów tekst w pewnym sensie obciąża pobitą - "zmieniła barwy".

>

>Przecież po pobiciu każdy zmienia barwy ;-).

przeczytaj raz jeszcze co napisałeś mistrzu klawiatury

>mlb, 9 Cze 2009, 11:31

>Bardzo przykre z tym pobiciem, zwłaszcza że to młoda dziewczyna, jako aktorka tylko wykonywała

>swoją pracę.

>

>Jak dla mnie to tylko pokazuje jak destrukcyjny wpływ na niektórych ma oglądanie telewizji.

Jeżeli było to rzeczywiście pobicie to mamy do czynienia z totalnym zdziczeniem.

Jeżeli nie, to będzie ciekawie!

Niestety obawiam się, że niestety sprawa nie zostanie wyjaśniona (policja ma strasznie mało punktów zaczepienia). Wtedy PiS będzie w kółko trąbił o siepaczach Donalda a reszta będzie pukała się w czoło i robiła sobie z tego jaja. Następny punkt podziału, co zapewne Prezesa nie zmartwi.

Jestem Europejczykiem.

>Nowy2, 9 Cze 2009, 11:42

>przeczytaj raz jeszcze co napisałeś mistrzu klawiatury

Po co? Przecież wiem co ty napisałeś i co ja napisałem. Jeżeli nie zrozumiałeś ironii to załóż klub z jacusiem który nigdy niczego nie rozumie.

Jestem Europejczykiem.

jar1, taki wątek można pociągnąć dalej. Kto się mści? Przecież nie ten który wygrał.

Dziewczyna w tych wyborach dostała za zadanie zwiększenia elektoratu PiSu który sięgnął po nią chyba wciąż naiwnie wierząc w znaczenie reklam telewizyjnych. Plan się nie powiódł. Kto zawinił?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jaro_747, 9 Cze 2009, 11:44

>>mlb, 9 Cze 2009, 11:31

>

>>Bardzo przykre z tym pobiciem, zwłaszcza że to młoda dziewczyna, jako aktorka tylko wykonywała

>>swoją pracę.

>>

>>Jak dla mnie to tylko pokazuje jak destrukcyjny wpływ na niektórych ma oglądanie telewizji.

>

>Jeżeli było to rzeczywiście pobicie to mamy do czynienia z totalnym zdziczeniem.

>Jeżeli nie, to będzie ciekawie!

>Niestety obawiam się, że niestety sprawa nie zostanie wyjaśniona (policja ma strasznie mało punktów

>zaczepienia). Wtedy PiS będzie w kółko trąbił o siepaczach Donalda a reszta będzie pukała się w

>czoło i robiła sobie z tego jaja. Następny punkt podziału, co zapewne Prezesa nie zmartwi.

zawsze przeczytaj swoje pisanie przed puszczeniem na AS

Jaro_747, 9 Cze 2009, 11:47

>>Nowy2, 9 Cze 2009, 11:42

>

>>przeczytaj raz jeszcze co napisałeś mistrzu klawiatury

>

>Po co? Przecież wiem co ty napisałeś i co ja napisałem. Jeżeli nie zrozumiałeś ironii to załóż klub

>z jacusiem który nigdy niczego nie rozumie.

właśnie widać, że nie rozumiesz, a empatii masz tyle co brudu za paznokciem

• Redaktorzy

Nie ma co się podniecać. Chyba wszyscy się zgodzili, ze napaść na człwieka, zwłaszcza na kobietę, to przejaw zdziczenia i oczywiście winowajców powinno się odnaleźć i ukarać. Policja jak na razie czeka na wynik obdukcji. Zaatakowana oświadczyła, ze takiej obdukcji dokona. Co prawda można wątpić w wyniki obdukcji dokonanej po paru dniach (chyba że są poważne obrażenia), ale może jednak czegoś się jeszcze dowiemy. Bojówki partyjne to jest coś, co powinno się topić.

>Nowy2, 9 Cze 2009, 11:51

Pieprzysz jak jacuś, ale niech ci będzie, na złość wyjaśnię ci moją wypowiedź.

Ty mówiąc o "zmianie barwy" miałeś zapewne na myśli to, że najpierw występowała w reklamówce PO a później PiS. Zostało to w pewnym sensie utożsamione ze zmianą jej poglądów co jest nadużyciem (w końcu czy aktor musi używać pasty którą reklamuje). Ja zrobiłem sobie z tego jaja traktując zmianę barw dosłownie, czyli po pobiciu dostajemy żółto-granatowych kolorków.

Oczywiście okazało się, że przy dyskusji ze zwolennikami PiS trzeba wszystko dużymi literami tłumaczyć, bo ironii to oni nie trybią. Taka wada genetyczna ;-).

Empatii w tym rzeczywiście nie było, ale nie każdy musi być Matką Teresą.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Mówienie poważnie o zmianie barw politycznych w przypadku aktora grającego w wyborczym klipie jest doprawdy paradne. Marek Kondrat najpierw reklamował jakiś bank, a teraz dajmy na to wina krain południowych. Zmienił barwy! Przez niego banki stracą, a zyskają impoterzy alkoholu! Kondrat wrogiem bankowości! Humorystyczne...

chłopy, chłopy, tylko odrobina dobrej woli, a nie chęć przywalenia nade wszystko

Redaktor w ramach zadośćuczynienia podesłał linka i tam było "zmieniła barwy" i stąd w moim poście cudzysłów i żeby nie było wątpliwości co o tym myślę, raz jeszcze autocytat

Nowy2, 9 Cze 2009, 11:25

>ów tekst w pewnym sensie obciąża pobitą - "zmieniła barwy".

>pytanie retoryczne - jeśli aktor gra seryjnego mordercę, to czy powinien stanąć z tego powodu przed

>sądem?

>Nowy2, 9 Cze 2009, 12:28

Mam tylko nadzieję, że następnym razem nie będę musiał wszystkiego łopata wykładać, bo już z jacusiem mam tu sporo roboty :-).

Jestem Europejczykiem.

wiem że lekarze bronią się jak mogą przed dokonaniem obdukcji, a jeśli ich się do tego zmusi, to wypisują niezdolność do pracy niższą niż ustawowy próg nakładający obowiązek o ściganie sprawców pobicia z urzędu. zapewne w tym przypadku chłopcy zrobili to umiejętnie i szło o zastraszenie. jeśli pobita będzie chciała skarżyć, to musi założyć sprawę sama i będzie ona prowadzona tylko i wyłącznie wtedy kiedy policja będzie miała tzw. wolne moce przerobowe, czyli prawie nigdy.

nawet bym nie imputował, że za pobiciem stoi ktoś możny, bo tyle wzajemnej nienawiści i niechęci wylewa się z pzekaziorów, że wystarczy trochę piwa i rodzi się w pewnych głowinkach taki plan - komu by dokopać?

"idziecie na wybory do EP?"

idziecie i idziecie w to świetlano przyszłość i dojść nie możecie, na razie tylko ćwierć doszła, a po kryzysie.. ilu sprawiedliwych euroentuzjastów sie ostanie?

e? :-/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.