Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"- Pan Ziobro może być usatysfakcjonowany swoim wynikiem. Teraz powinien jednak zająć się nauką języków obcych, bo bez tego będzie eurodeputowanym IV kategorii - stwierdził Kaczyński. Jak dodał, powinien poświęcić na to kilka godzin dziennie."

Coś się kończy, coś się zaczyna?

Redaktor, 8 Cze 2009, 14:43

>Trudno uznać informację, ze ktoś był aż tak dobry w swojej robocie, że aż Fulbright zechciał go

>przyjąć, za szczególnie kompromitującą.

jasne, można było język podszkolić, coś przywieźć w naturze i dostarczyć charakterystykę ośrodka w którym się było

• Redaktorzy

"dostarczyć charakterystykę ośrodka w którym się było"

Nowy, skąd wiesz? Jeśli masz informacje, ze p. Huebner była agentką, to dostarcz je tam, gdzie prawo nakazuje. A jeśli nie, to takie wpisy są jawnym oszczerstwem. Nie chciałbym narażać forum na kłopoty prawne, a i trzymanie tu oszczerstw na widoku nie jest niczym chlubnym. Więc jak z tym będzie? Udajesz sie do prokuratury czy raczej mam wykasować twój wpis?

Redaktor, 8 Cze 2009, 14:49

">"- Pan Ziobro może być usatysfakcjonowany swoim wynikiem. Teraz powinien jednak zająć się nauką

>języków obcych, bo bez tego będzie eurodeputowanym IV kategorii - stwierdził Kaczyński. Jak dodał,

>powinien poświęcić na to kilka godzin dziennie."

Coś się kończy, coś się zaczyna?"

Jestem pewny, że mimo odległości ziobro z kaczyńskim będą dalej pielęgnować ich ohydny związek

zbyt duzo wydarzylo sie w minionych dziesiatkach lat,abt ktos uwierzyl,ze takie kariery,odbyly sie bez udzialu sluzb.

ja np.mialem w latach 80 problemy z otrzymaniem paszportu,a TY?

>Nowy2, 8 Cze 2009, 14:44

>08:45, 08.06.2009 /TVN24, PAP

>

>"Europa skręca w prawo"

>"Europa postawiła na prawicę - niekwestionowanym zwycięzcą eurowyborów jest Europejska Partia Ludowa

>(267 mandatów).

W tym mandaty PO i PSL.

"Radosław Sikorski zaapelował do Jarosława Kaczyńskiego o powrót Prawa i Sprawiedliwości do Europejskiej Partii Ludowej.

Minister spraw zagranicznych powiedział, że Polska miałaby w takiej sytuacji najsilniejszą grupę narodową w Parlamencie Europejskim, silniejszą od niemieckiej koalicji CDU/CSU.

Radosław Sikorski dodał, że PiS powinno wrócić do Europejskiej Partii Ludowej w imię polskiej racji stanu i wzmocnienia pozycji naszego kraju w Unii Europejskiej. Podkreślił, że po wyborach głos Polski w Unii jest mocniejszy, a po powrocie PiS-u do Europejskiej Partii Ludowej nasz kraj miałby realny wpływ na unijną politykę."

Jestem Europejczykiem.

Redaktor, 8 Cze 2009, 15:00

>"dostarczyć charakterystykę ośrodka w którym się było"

>

>Nowy, skąd wiesz? Jeśli masz informacje, ze p. Huebner była agentką, to dostarcz je tam, gdzie prawo

>nakazuje. A jeśli nie, to takie wpisy są jawnym oszczerstwem. Nie chciałbym narażać forum na kłopoty

>prawne, a i trzymanie tu oszczerstw na widoku nie jest niczym chlubnym. Więc jak z tym będzie?

>Udajesz sie do prokuratury czy raczej mam wykasować twój wpis?

oj, cóś R. ma nieczyste sumienie i pociągnął z grubej rury. gdzie było podane jakieś nazwisko panie R.? władza była wtedy legalna i innej nie było, obywatelu.

pokajał się już obywatel przed Ochojską za wykręcanie kota?

polityka milosci wrocila

Wynik wyborczy to klęska prezydenta. To zawsze miłe. Prezydent jeździł po Polsce. Jak kogoś pojechał poprzeć, to ten kandydat zawsze przegrał mówi w rozmowie z TVP Info wicemarszałek Sejmu Stefan Niesiołowski. W ten sposób skomentował wyniki wyborów do Parlamentu Europejskiego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

"oj, cóś R. ma nieczyste sumienie i pociągnął z grubej rury. gdzie było podane jakieś nazwisko panie R.?"

Ależ nigdzie. Jesteś czysty jak łza. Do twarzy ci z tym. Śliska aluzyjka to przecież nic złego, a jeśli w dodatku ma służyć dobru przez duże D., to może i dobry uczynek. Oj wy, moraliści...

A czemu Bóg ukarał Niesiołowskiego ?

Ponoć jak Bóg chce za życia kogoś ukarać to mu odbiera rozum ! Może za "Nocną Zmianę "?!!

A w ogóle to mamy plejadę egzotycznych profesorów - Niesiołowski,Środa,Senyszyn,

Bartoszewski

fragmenty z Hubner dzis rano w radio - chwalipieta jak pan niegdysiejszy prezydent:

frekwencja w Warszawie była większa niż w wielu częściach Polski, w wielu miastach i wielu województwach – i to była bardzo dobra wiadomość dla mnie

** Co – jeśli może pani zdradzić – premier powiedział, gratulując w tych pierwszych słowach? **

powiedział: „To nasza heroina”, były to bardzo miłe słowa

ważne jest to, że prawie 44% w Warszawie głosowało na mnie.

Na pewno mam ogromna wiedzę i doświadczenie tych ostatnich lat w KE. Nie mamy wcale tak wielu osób z doświadczeniem europejskim i z wiedza, żebyśmy w najlepszych miejscach mieli najlepszych ludzi. Ja jestem gotowa pracować dla Polski w Europie

jestem osobą wybraną

Wiele zmian, które wprowadziłam do polityki w ostatnich miesiącach

co za rakieta!!!

pzdrw

soso

>A w ogóle to mamy plejadę egzotycznych profesorów - Niesiołowski,Środa,Senyszyn,

>Bartoszewski

Raczej nazwałbym ich "wyrazistymi". Z egzotyką nie mają wiele wspólnego.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

soso, Huebner ma rację. To, ze były komisarz (a więc osoba która była bardzo wysoko w strukturze UE i siłą rzeczy ma mnóstwo wiedzy na temat jej funkcjonowania) obecnie będzie naszym parlamentarzystą, jest najlepszą z możliwych wiadomości. Deputowany, w przeciwieństwie do komisarza czy generalnie urzędnika w UE, ma prawo i obowiązek działać nie tylko dla dobra UE jako całości, ale również swego kraju w szczególności. Ex-komisarz jest w tej kategorii zawodnikiem wagi superciężkiej.

Prawica wygrywa w eurowyborach prawie w całej europie i jest widoczna zniżkowa tendencja popierania partii lewicowych a koledzy wyskakują z socjalistycznym bełkotem o UE.....

to jest kibicowanie a świadome pisanie o polityce....

>tomek7776, 8 Cze 2009, 15:32

>to jest właśnie poziom popaprancow,i ich elektoratu

>

>chamstwo frustrata

A gdzie tu pacanie jest chamstwo? Może rzeczywiście tak było. Może było inaczej. Ale Niesioł nie powiedział, że Pan Prezydent niczym bolszewicki agitator jeździ po kraju. a nawet gdyby to powiedział miałby rację.

Frustrat to jesteś ty, bo twoi pupile po dupie dostali :-).

Jestem Europejczykiem.

>tomek7776, 8 Cze 2009, 15:35

>>A w ogóle to mamy plejadę egzotycznych profesorów - Niesiołowski,Środa,Senyszyn,

>Bartoszewski.

Zapomniałeś o Benderze, Nowaku i jeszcze paru gnębionych przez komunę tytułami.

Jestem Europejczykiem.

"Zadowolony prezes PiS ostro temperuje Zbigniewa Ziobro: niech się uczy języków, bo inne sprawy nie bardzo mu wychodzą. To reakcja Jarosława Kaczyńskiego na słowa, że PiS-owi potrzebna jest refleksja."

Przyznaje przeciwnikom rację...więc co tam wpisy numerka i Horsta.

Jaro_747

8 Cze 2009, 16:05

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1389 / 1609 / 0 >tomek7776, 8 Cze 2009, 15:32

>to jest właśnie poziom popaprancow,i ich elektoratu

>

>chamstwo frustrata

A gdzie tu pacanie jest chamstwo? Może rzeczywiście tak było. Może było inaczej. Ale Niesioł nie powiedział, że Pan Prezydent niczym bolszewicki agitator jeździ po kraju. a nawet gdyby to powiedział miałby rację.

Frustrat to jesteś ty, bo twoi pupile po dupie dostali :-).

hehe,moj poziom samooceny,i moj nastroj jest w gornych granicach skali,dostalem pozwolenie na budowe i w obszarze natura 2000.

>tomek7776, 8 Cze 2009, 17:06

>dostalem pozwolenie na budowe i w obszarze natura 2000.

Zapewne jako osobliwość miejscowej fauny ;-).

P.S.

Co miało być po tym 'i'?

Jestem Europejczykiem.

tomek7776, 8 Cze 2009, 17:06

>hehe,moj poziom samooceny,i moj nastroj jest w gornych granicach skali,dostalem pozwolenie na budowe

>i w obszarze natura 2000.

nie chwal się bo ci R. podeśle zielone zastępy i będziesz miał rozp... przepraszam, Rospudę II

a ogólnie to kto tu jest frustratem. ja na waszym miejscu cieszyłbym się ze zwycięstwa i przegranym ofiarowałbym pobłażliwość. ale jak tu nie dokopać, kiedy można, a nawet każą.

Do Redaktora

A Redaktorze w sprawie oślizłości, to 'każdy sądzi podle siebie'. Tak, to kliniczna projekcja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.