Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

to powiedział prezes i ty już nie musisz....a kobieta za namową PiS kilkanaście godzin po zajściu zgłosiła się na obdukcję i na policję.....niestety nie złożyła zawiadomienia o pobiciu czy jakimkolwiek dotyczącym zajścia???????

sondażowy męczenniku normalnie to wygląda tajemniczo tylko prezes już wie kto

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Po południu w siedzibie PiS wszczęto alarm. Do polityków dotarły bowiem informacje, że wiedza prezesa występującego na konferencji prasowej mogła być nieprawdziwa.

hihihi!

Ukryta Zawartość

Historia pani Shugar-Cougar od początku wydawała mi się mocno zastanawiająca (co mocno zdenerwowało niektórych Kolegów). Teraz, gdy mamy więcej informacji wątpliwości jest jeszcze więcej. Całkiem rozwaliła mnie jej odpowiedź na pytanie dlaczego niczego nie powiedziała w poniedziałek Sianeckiemu: "bo mnie o to nie zapytał" :-). Od jutra pierwszym pytaniem każdego wywiadu będzie: "Przepraszam, czy ostatnio Pana/Pani nie pobito?"

Jestem Europejczykiem.

jestem dozgonnie wdzięczny ad hoc zwołanemu konsylium, które pochyliło się nad moim skromnym postem. zatroskali sie o moją jażń, zdrowie psychiczne i umiejętność pojmowania otaczającej nas rzeczywistości.

jeden z członków konsylium nie wierzy, że LEGALNA władza może posunąć się do bicia kobiet, to mu podałem przykład, że posunęła się nawet nie tylko do bicia, ale nawet do zamordowania w przeddzień Okrągłego Stołu dwóch księży i jednego po - nikomu nie przeszkodziło to zasiąść do negocjacji z ludźmi, którzy mieli krew niewinnych ludzi na rękach - niechybnie była to odwleczona w czasie 'wypłata' służb, szczególnie w przypadku ks. Zycha. ta sama władza żyrowała porozumienia i kontraktowy Sejm i rząd, ale jak pisał inny inteligent, to było 20 lat temu; tylko, że firmowali to wszystko ludzie 'honoru', którzy wprowadzali stan wojenny.

można żyć w niewiedzy i zadzierać łeb w górę i patrzyć jak wiatr historii przegania chmury po niebie i wierzyć, że one tak z siebie gnają.

przy osobniczym myśleniu opacznym nie warto tłumaczyć

kto chce niech czyta

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zastanawiam się jak przy możliwości zweryfikowania krok po kroku zatrzymania M.B. łynteligent Nowy2 powołuje się na profesjonalnego oszołoma wmawiającego polityczny powody a nie finansowe przekręty....

Jeszcze kolegę wspomnianego z którym wypłynęli kręcąc kultowy film zwolenników spiskowej teorii obalenia komuny przez UB.

Koniu wio.....weterynarz czeka.

"jestem dozgonnie wdzięczny ad hoc zwołanemu konsylium, które pochyliło się nad moim skromnym postem."

Nowy2

zazwyczaj na forum konsylium pochyla się nad każdym postem skoro dla ciebie jest to oznaką nobilitacji to już nie dziwię się podekscytowaniu gdy redaktor bezpośrednio do ciebie się zwraca....

numerek coś wspominał o skali samooceny może skorzystaj takie nadmuchiwanie siebie często jest powodem niskiej samooceny....

• Redaktorzy

Nowy znalazł zupełnie nowe, nomen omen, określenie na dyskusję. Widzę z tego, że idziemy w kierunku Tomka, który ostatnio skrajnie obraźliwie wypowiadał się w stosunku do ludzi, którzy byli nieostrożni odpowiedzieć na jego post. Odpowiadać nie wypada, bo to niegrzecznie. A jak już, to po uprzednim uzgodnieniu i koniecznie w zgodzie z przedmówcą, tak ma być w IV RP?

"nie zostałam pobita"

Zaczęto mnie szarpać. Akurat ten człowiek, który mnie zaatakował -

nie zostałam pobita, zostałam tylko zwyzywana, ale ten człowiek,

który mnie zaatakował, nie zdawał sobie sprawy, że wystarczy mnie

mnie lekko kopnąć w moje kolano, które przeszło dwie operacje, żeby

zrobić mi dużą krzywdę.

Nagranie do obejrzenia na stronach Superstacji.

Każdy sobie może wybrać wersję - i każda będzie pochodzić do Pani Kotki.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

wszystko to przypadki,,,

Ukryta Zawartość

TUSKOUBEKISTAN POWROCIL

pobicia,wlamania i do czego jeszce sie posunie sfora rudego wermahtowca?

metody sobiecko-izraelskie

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.