Skocz do zawartości
IGNORED

zakupy na chińskim ebayu ;-)

troy

Rekomendowane odpowiedzi

pomocy !!! jak sie tam zarejestrowac ??? ile kosztuje transport koleją transsyberyjską ??? u konduktora rzecz jasna - ma byc tanio !!! czy jak włożę karte płatniczą do koperty bąbelkowej to mi odeślą ??? który zna chiński to niech pisze na mój nieczynny adres mailowy - jest sprawa !!! a w ogóle to jaki jest adres internetowy tego chińskiego ebaya ??? nara !!! i na bocznicę z tymi wątkiem ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/5528-zakupy-na-chi%C5%84skim-ebayu/

Hehehe ;-) Jak to prowokacja to nei wyszła. Moj znajomy, prowadzący zresztą w wawie mały sklepik z winylami, kupił na chińskiej aukcji piekne wydania Hendrixa, z extra złotymi labelami. Rzadkość nad rzadkości, sam je poźniej w sklepiku podziwiałem... Można spokojnie po angielsku się dogadac. Aczkolwiek dużo lepsze 'kąski' są z wymiany i barteru z japońskimi fanami - np. wielkie powodzenie ma polski pank, metal i rock z lat 80. Można zań dostać fajne japońskie tłoczenia.

=>troy

A sam wiesz jak jest ... statki dlugo plywaja. maleo chodzi glodny, slucha muzy (w brzuchu mu burczy) i nie moze sie skupic na sluchaniu, albo zle cos brzmi => i ciagle wymienia te klocki, kable, kolumny i ciagle jest niezadowolony.

Gwoli informacji - czy ktoś wie ile dni będzie płynąć statek z Chin na Bałtyk. Zakładając wyjscie z portu Xigang niedaleko Pekinu - dla ułatwienia ze srednią prędkością 10 węzłów - trasą naokoło Afryki - wokół przylądka Dobrej Nadziei ( przez kanał Sueski jest krócej ale drożej ) ?

Gość sovajazz nzlgw

(Konto usunięte)

a ja się nie zalogowałem i chciałem powiedzieć, że dziś rano wyslałem do Somalii karte w bąbelkowej kopercie, i zamierzam nabyć na somalijskim jebaju afrykański wzmacniacz lampowy z opcją opiekacza i tostera... chłopaki = warto?!!? odpowiedzi ślijcie na [email protected] ;)) nara

fotek nie załącze, bom nie zalogowany

bilet juz kupilem, jutro specjalnie wylatuje do pekinu, odwiedze tam tylko poczte, wysle na swoj adres domowy w polsce list bombelkowy z 10 zł w srodku, lot powrotny mam za 45 minut. Powinienem zdązyc zalatwic te listy.

wysle tez ryz dla maleo.

jak dojdzie list bombelkowy, dam znac ile szedl.

malo, daj znac jak dojdzie ryz i czy chinole go nie podjadły

Gość sovajazz nzlgw

(Konto usunięte)

chce ktoś coś z Somalii?

żarcia tam mają za mało dla swoich, więc nie przywioze - ale jakiś zgrabny stendzik lub dywan z żyrafy mogę przywieść.. przynajmniej nie pozarażam was ptasią grypą, tylko malarią, febrą i adidasem )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.