Skocz do zawartości
IGNORED

wzmak słuchawkowy do grado sr-225

nergal666666

Rekomendowane odpowiedzi

czas wymienic mojego creeka obh-11 na cos lepszego

poprosze o jakieś sugestie-co zagra mi lepiej od creeka z moimi grado sr-225

marantz 8003 sacd ,calyx 24/192 dac+calyx power supply [wersja signature by GFmod], burson audio Ha-160[full GFmod], harmonix hs-101 GP ic,audiolot alf-2200 ,furutech 3ts762 35[g] i 25[g]x2 ,furutech 3ts20 35[g] i 25[g] x2 ,furutech fx alpha Ag coaxial ,grado rs2i ,sennheiser hd600,akg k701,

https://www.audiostereo.pl/topic/57123-wzmak-s%C5%82uchawkowy-do-grado-sr-225/

Też mam tego creeka i jeszcze kilka innych słuchawkowców, i ten creek wcale nie jest taki zły. Proponuje Ci najpierw zmienić zasilacz z dedykowanego obh-1 na lepszy obh-2. Możesz się troszkę zdziwić.

Jak jeszcze nie będzie dobrze możesz za 10 zł trochę zmienić charakter brzmienia poprzez wylutowanie z płytki oryginalnego scalaka, założyć tam podstawkę i wstawić scalak bur browna lub jakiś inny. Symboli nie pamiętam, ale gdybyś chciał to sprawdzę.

dodam że mam do wydania nie więcej jak 1000zł,wzmak nie musi być nowy

marantz 8003 sacd ,calyx 24/192 dac+calyx power supply [wersja signature by GFmod], burson audio Ha-160[full GFmod], harmonix hs-101 GP ic,audiolot alf-2200 ,furutech 3ts762 35[g] i 25[g]x2 ,furutech 3ts20 35[g] i 25[g] x2 ,furutech fx alpha Ag coaxial ,grado rs2i ,sennheiser hd600,akg k701,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.