Skocz do zawartości
IGNORED

Nieuczciwy dystrybutor

wiedzmin1973

Rekomendowane odpowiedzi

climax

"Juz widze nazwe firmy w ogłoszeniu prasowym "POGOTOWIE JEBAKÓW" tel.xxxxx

profesjonalnie , całodobowo, oralnie i Grupowo."

to sie rozmarzyłes :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• 1 miesiąc później...

Wiedzmin, nie wiem czy to ci w czymkolwiek pomoże ale mam znajomego który temu samemu człowiekowi

wpłacił zaliczke na IC i niestety sie nie doczekał. Ani IC ani zwrotu zaliczki. Powinniście

stworzyc jakieś konsorcjum.

Tym bardziej,że na moja wiedze ten człowiek cos zaczyna importowac ( oczywiście w branzy audio )

z Włoch. Ciekawe co by na ten temat powiedział jego dostawca ?

W wiekszości cywilizowanych krajów jeśli robiąc interesy tak konczysz to nie ma juz powrotu.

Ja sam walcze o zwrot depozytu od 2 lat. Znany polski producent. Ponoc do konca roku temat ma byc rozliczony. Jesli i tym razem sie nie uda na pewno sie nie poddam.

• Redaktorzy

decca - Za wczasu możesz przygotować umowę potwierdzającą Twoje roszczenia, którą dłużnik powinien podpisać w przypadku braku środków umożliwiających spłatę wierzytelności na miejscu.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ja mam propozycję do organizatorów Audio-Show, żeby o sprawie poinformować przy okazji zamieszczania ogłoszenia dystrybutora. Albo lepiej - wywalić go z wystawy, a w pokoju gdzie miałby się prezentować powiesić dużą tablicę informacyjną o przyczynach usunięcia tego pana.

Dwa lata byłem mamiony deklaracjami. Aż nie moge uwierzyc w swoją naiwność.

Ostatecznie za poradą wiedzmina zrobiłem wpis na forum. Po 10 minutach miałem telefon.To zdarzyło

sie pierwszy raz, że to tamata strona dzwoniła.

Za zgode na usuniecie wpisu dostałem pisemne zapewnienie załatwienia tematu do konca tego roku.

Firma o której piszę oczywiscie bedzie obecna na AS.Nie podaje nazwy na tym etapie.Nie chce mi sie juz z nimi gadać. Czekam na wypełnienie pisemnej deklaracji.

Ostatno człowiek od którego przez ebay kupiłem ramie sme wysłał mi wkładkę. Bez oswiadczeń, baz

przedpłat. Na zasadzie: Jesli ci sie spodoba zapłacisz.

Potrzebny jest PR wokół takich spraw abysmy mogli normalnie funkcjonować.

Tak zgadzam się (odnośnie PR wokół podobnych spraw). Widocznie firmie o której Decca wspomina zależy na utrzymaniu dobrego imienia stąd telefon i pisemną obietnica załatwienia tematu. Tutaj widać jakiś ruch ze strony drugiej strony i chęć późnego ale załatwienia sprawy. Ja po swoim wpisie otrzymałem telefon o którym pisałem wcześniej, czyli w skrócie pretensje z lekki posmakiem straszenia. Była Ponadto obietnica, że we wrześniu może październiku sprawę się załatwi ale zależy to od dobrej woli Pana X, a tej nie ma jak widać. Pan dystrybutor robi swoje. Od tamtej pory cisza w eterze... A wiemy , że firma działa, reklamuje się. Na sąsiednim forum doczytałem się że sprowadza nową wersję urządzenia ... Czyli działamy i nie spłacamy nadal. A tu proszę informacja, że nie jestem wyjątkiem - wpis kolegi Decca. Innymi źródłami otrzymałem wiadomość jeszcze o innym przypadku.

Dziś sprawdziłem sobie w google czy Voxal działa. O dziwo, nie znalazłem jej strony internetowej, tylko adres i telefon w książce telefonicznej. Czyżby teraz działała pod inną nazwą?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.