Skocz do zawartości
IGNORED

Co sadzicie o wzmacniaczu AKAI AM-69 ?

Tonsil Scherzo 350

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Tonsil Scherzo

Kiedyś miałem zdaje się ten model (na pewno AKAI) i wtedy bardzo mi się podobał. Był lepszy niż wysoki model Techniksa ( zdaje się 900). Pamiętam że najgorszy wydawał mi się bas, ale może to była wina reszty toru. Jednak dzisiaj zdecydowanie polecałbym inne wzmacniacze. Nikt nie chce ci odpisywac, bo wiele już było wątków o tanich wzmacniaczach ( np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) i ludzi irytuje że kolejny się zakłada, zamiast użyc wyszukiwarki.

Pozdrawiam Robert

Ps Zmień nick.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak sie sklada ze przed napisaniem posta uzylem wyszukiwarki ale nic na temat tego konkretnego wzmacniacza nie znalazlem.Wiem,ze moze scherzo dzwiekiem nie powalają lecz sa raczej przeznaczone do "łupanki" ale mi te kolumny odpowiadają.Aha,czemu mam zmienic nick?

Gość

(Konto usunięte)

do łupanki te kolumny są ok. ale wzmacniacz o którym piszesz jest nędzny. Jego bas to kicha totalna. Odpuść akajce. Do twoich kolumn potrzebny jest wzmacniacz o miękkim i głębokim basie. Denony, choć grają poprawnie mają punktowy bas podobnie kenwoody. Zwróć uwagę na starsze pioneery. Kupuj na spokojnie bo możesz mocno przepłacić i jak się na dłuższą metę wzmacniacz nie spodoba to go nie odsprzedasz a na pewno stracisz sporo.

Używam Akai AM-37 od co najmniej 2 lat i jego słabą stroną na pewno nie jest kiepski bas. Jest on dobrze kontrolowany i schodzi dość nisko. Generalnie jest to bardzo liniowy wzmacniacz, który daje rade wysterować nawet kolumny estradowe. Testowane na kolumnach JBL wielkości małej lodówki z dwoma 30-40cm wooferami i tubą wysokotonową podczas prób zespołu w studiu. Wzmacniacz użyczyłem, bo ich LDM SMX-11 się spalił. POZDRAWIAM:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.