Skocz do zawartości
IGNORED

CENZURA - JEST na AS faktem

xniwax

Rekomendowane odpowiedzi

Mi, im, nam, takie czasy nawet tu gdzie wolność kwitła wkradł się pasterz złych intencji.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

co to już jutro wybory?

cieńziory dajcie se na luz..

chcecie żeby Jacek Schwartz Bronikowski umarł z nudów..

szanujmy staruszków

a ile lat ma AleksanderR ?

CENZURA - JEST na AS faktem NIE? :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak będą cieli ci co wycieli tak dalej to się zółć poleje....i na sztandary z kosą na sztorc bronić demokracji na AS.

Mi dziś wycięto ten po niższy wpis w Radio Pałac Vol. 2. Nie wiem dlaczego. Przecież podaję wiadomość z Dziennika z zaznaczeniem źródła.

Zdaje się, że dziś, lubiane i cenione przez wielu odbiorców, Radio Pałac zamilkło w godzinach przedpołudniowych. W związku z tym zdarzeniem, niniejszym wpisem, czynię próbę reaktywacji tej znanej i popularnej rozgłośni.

Dziennik:

Kim jest przyjaciółka Lecha Kaczyńskiego?

wtorek 15 września 2009 10:11

Nocne schadzki prezydenta z panią Joanną

Kim jest kobieta, którą Lech Kaczyński odwiedza kilka razy w miesiącu w jej mieszkaniu w centrum Warszawy? Na pewno kimś mu bardzo bliskim, bo odwiedziny trwają do późnych godzin nocnych. Paparazzi długo zaczajali się, by poznać szczegóły tych schadzek. W końcu poznali prawdę...

Fotoreporterzy "Super Expressu" dowiedzieli się, że Lecha Kaczyński odwiedza panią Joannę, lokatorkę mieszkania na piątym piętrze w bloku przy ulicy Mokotowskiej. Bywa tu nawet parę razy miesiącu. Zostaje na kilka godzin i wychodzi dopiero przed północą. Za każdym razem, wokół bloku kręcą się agenci Biura Ochrony Rządu. BOR-owcy mają eskortować prezydenta aż do mieszkania przyjaciółki.

Paparazzi próbowali dowiedzieć się, jak bliska jest zażyłość między panią Joanną a Lechem Kaczyńskim. "Prezydent poznał ją w połowie lat 70. na Uniwersytecie Gdańskim. Kiedy on doktoryzowałsię z prawa pracy, ona była jego studentką. Później ich drogi zbiegły się pod koniec lat 80. Kiedy Lech Wałęsa został prezydentem Polski, Solidarnością de facto kierowałLech Kaczyński. Joanna była wtedy jego zaufanym współpracownikiem w Gdańsku" - powiedział "Super Expressowi" informator, bliski współpracownik prezydenta.

Jedno jest pewne: zadowoleni z tych wizyt są mieszkańcy bliku przy Mokotowskiej. " Odkąd bywa tu prezydent, częściej pojawia się tutaj policja" - powiedziała gazecie mieszkanka bloku."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cenzura jest i była zawsze i wszędzie, w różnym stopniu.

np. na filmwebie nie można (!) ocenić Lecha i Jarosława Kaczyńskich jako aktorów w "O dwóch takich co ukradli księżyc".

Ciekawe czemu, przecież świetnie chłopaki zagrali!:-)

O, zniknęło Radio Pałac. Zaczynam się bać. Wprawdzie ostatnio chwaliłem Pana Prezydenta na wszelkie możliwe sposoby, ale czy moje pochwały zniwelują parę niezbyt przyjaznych wobec Braci wpisów - tego nie wiem. No cóż, trzeba mi będzie dalej opiewać czyny naszego Przywódcy.

A nie Tusk ze Schetyną za pomocą nabrzmiałych ust Grasiowych słowem ulotnym jak Niesiołowski motyl?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.