Skocz do zawartości
IGNORED

Roman Polański aresztowany

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

Radze przeczytać wszystkim którzy wołają Ukarać! Ukarać!

Victim: Courts did more harm than Polanski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"She is 45 now, and wishes the whole matter would just go away"

Jasne. Że tak zacytuję legendarnego Dr Hackenbusha (na melodię "No milks today" Herman's Hermits ): "j***ł cię pies, j*****a cała wieś, j***ł cię też szef gminy, jego teść; teraz już masz czterdzieści parę lat, chyba już czas zaspawać p***ę, czas!".

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

- Jaką książkę pani czyta?

- "Geografię seksu".

- I jaka jest główna myśl tej książki?

- Że najlepszymi kochankami są Żydzi i Indianie.

- Pani pozwoli, że się przedstawię. Nazywam się Mojżesz Winnetou.

A to Apanachi po obaleniu winnetu na domówce u Polana...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Apanaczi za czasów swej świetności:

:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

posłuchałem debaty o Polańskim z udziałem "nasranego" i innych polityków.Po raz pierwszy szkoda mi Polańskiego...polityczne hieny bez jakiegokolwiek wyczucia sytuacji ważne tylko kamery i swołocz pokroju Horsta i kompani.

wladz, 30 Wrz 2009, 07:41

>posłuchałem debaty o Polańskim z udziałem "nasranego" i innych polityków.Po raz pierwszy szkoda mi

>Polańskiego...polityczne hieny bez jakiegokolwiek wyczucia sytuacji ważne tylko kamery i swołocz

>pokroju Horsta i kompani.

W dzsiejszych czasach modnym,cool i trendy jest zrzucenie winy na ofiarę tak jak to robią przeciwnicy Polańskiego,którzy chcą jego ukarania.

Nieprawdaż wladz?

Mnie również tak jak i Tobie robi się żal Polańskiego bo przecież jest on ofiarą molestowania i gwałtu przez świadome wszystkiego dziecko,które to jak mówi szanowna pani Dorota Stalińska,że w dzisiejszych czasach jest tak,że 13-letnie dzieci malują się i ubierają atrakcyjnie aby podrywać 40-letnich facetów.Szanownej pani wtóruje szanowny pan Krzysztof Zanussi mówiąc,że to była młoda prostytutka,która była namawiana przez swoją matkę do spisku przeciwko znanemu reżyserowi.

Przecież trzeba iść z duchem czasu,być nowoczesnym,myśleć postępowo i postępować liberalnie.

Zgodzisz się wladz ze mną,że każdy kto chce ukarania Polańskiego to populista,pisowiec i moher.

W ogóle to jak można było dopuścić do aresztowania tak znanego reżysera?!

Tylko co gdy tą sprawę jeżeli zakończy się pozytywnie dla Polańskiego zaczną wykorzystywać jako precedens we własnym interesie pedofile?

nie zrozumiałeś wpisu....poczytaj wcześniejsze.Biorąc kontekst naćpanych czasów i branży dotyczącej wydarzenia nie szukam ofiary i złoczyńcy.

Interesuje mnie tylko kontekst polityczny ukazujący obłudą sprawujących władzę polityków.Pomijam Tuska pozostawiający sprawę prawnikom i ganiący Sikorskiego za zaangażowanie MSZ.

Tak - równość wobec prawa zaczyna byc coraz większym anachronizmem. Wiadomo przecież że wybitni tfurcy potrzebują czasem soków młodości aby podtrzymywać swoje siły witalne i moce tfurcze.

wladz, 30 Wrz 2009, 07:41

>posłuchałem debaty o Polańskim z udziałem "nasranego"

Czy miałeś może na myśli "Gównowatego" - Wild Billa Guarnere ze 101 powietrzno-desantowej?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.