Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki do 5 tyś...

braciak

Rekomendowane odpowiedzi

co do Jamo, poniżej dosyć ciekawy opis proponowanych kolumn

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

warto się zapoznać

Ukryta Zawartość

Do 35m2 to ja tylko widze 2 x 22cm woofer.:) Miekki, niski bas i ogolnie cieple brzmienie:

Ukryta Zawartość

Pogadaj z kolesiem to moze cos spusci.

Ukryta Zawartość

?👈

Posłuchaj Neat Motive 1, ostatnio ich większy brat (Momentum 4i) w cuglach wygrał test porównawczy kolumn dwa razy droższych a Motive 1 jest dość elegancki, nie za duży ale do 35 m2 OK.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam Dużo propozycji pojęcia nie mam na które sie zdecydować:) Chociaż jak ostatnio słuchałem swoich JPW stwierdziłem , że są tragiczne :) Paru 'biznesmenów " do mnie pisało chyba jedna osoba rzeczywiście miała coś z prywatnej kolekcji , ale to tak poza tematem:) . Chyba bede musiał przejść sie do sklepu jakiegoś i odsłuchać bo tak ciężko bedzie wybrać . Znacie jakiś przyjazny sklep w warszawie ? Pozdrawiam

dystrybytor ze stolicy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Te wooferki są naprawdę bardzo dobre i ta konstrukcja jest naprawdę godna uwagi. MTM to dużo lepsze rozwiązanie od 2,5 drożnego projektu.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

• 2 miesiące później...
  • Redaktorzy

Neat Motive 1 grają u mnie od paru dni (w ramach testu) - nie spodziewałem się po tak filigranowych podłogówkach takiej skali dźwięku. :-D

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

rafal735r, 30 Wrz 2009, 19:52

>Do 35m2 to ja tylko widze 2 x 22cm woofer.:) Miekki, niski bas i ogolnie cieple brzmienie:

>

Ukryta Zawartość

>

>Pogadaj z kolesiem to moze cos spusci.

Słuchałem pewnego razu Canton Carat 707, czyli mniejsze od Quantum, ale też wykończone fortepianowym lakierem i z wooferem promieniującym w bok. Urzekły mnie, grając fajniej niż dwukrotnie droższe kolumny (tj. takie za 1500 euro). Przesłuchaj, bo grają super, a wyższy model może być b. ciekawy. Powinny być dostępne w MM lub Saturnie.

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.