Skocz do zawartości
IGNORED

Wielkopolski Test ABX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to za co? za trollowanie!!Przeciez moderatory wyjasnialy ,no to wszystko chyba już jasne nie? I koniec z testami abs trzeba powrocic do normalnosci, dalej jazda mi czytac recezje i magazyny!

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

cytat z redaktora w odpowiedzi na petycje gagacka (patrz bocznica):

"Rochu najwidoczniej jest zdania, że to ja podsuwam XYZ tematy. Śmieszy mnie to, ale to nie moja sprawa. Ze strony moderacji rzecz wyglada następująco: nie można zablokować faceta tylko dlatego, ze pisze bzdury, bo pisanie bzdur (nawet w ilościach akordowych) nie jest naruszeniem ani regulaminu, ani dobrych obyczajów. Autorzy wątków, w których XYZ udziala się ich zdaniem nadmiernie, mogą go od ręki zablokować. W wątkach zakłądanych przez XYZ można się z kolei nie wpisywać. Powodem blokady może być zaśmniecanie forum spamem, czego wspomniany raczej nie robi, lub osobiste ataki, co XYZ czasem robi, ale z wzajemnością. Blokując XYZ za to musiałbym zablokować połowę z was, moi mili. Podsumowując: user otrzymał juz ostrzeżenie za zbyt osobisty ton wypoowiedzi skierowany do niektórych dyskutantów. Jeśli to się powtórzy, zostanie zablokowany na tydzień. Atak na usera "Redakcja" zostanie odebrany tak samo, jak najazd na któregokolwiek innego z forumowiczów. Tyle na razie mogę, zobaczymy, co to pomoże."

Blokując Pawła sam sobie zaprzecza, proponuję petycje w sprawie Pawła, argumenty Gagacka są ad personam moim zdaniem i nieprawdziwe.

Jeszcze raz serdeczne pozdrowienia dla redakcji.

A nie za to bana dostał, że zablokował Redaktorowi możliwość pisania w tym wątku? To tak, jakby gość (mam świadomość lekkiej ułomności tego porównania) w twoim domu zablokowal ci możliwość oddania moczu w twojej własnej toalecie - "bo tak!". Co byś zrobił? Pewnie za pysk i won z domu!

hehe odpisał mi na pw:

XYZPawel Pytajcie DLACZEGO ?!?

Na 999999999999999999999999999999 99999 sekund :))))))

Także skubany mimo że nie może pisać, to i tak czyta ten wątek:-P

`lub osobiste ataki, co XYZ czasem robi, ale z wzajemnością. Blokując XYZ za to musiałbym zablokować połowę z was, moi mili. Podsumowując: user otrzymał juz ostrzeżenie za zbyt osobisty ton wypoowiedzi skierowany do niektórych dyskutantów.`

To może Redaktorze, będziesz bardziej konsekwentny i zablokujesz tą polowe o której piszesz ?

No i konkretne pytanie, jak to się ma do regulaminu, jakie to punkty regulaminu naruszył XYZ.

Proponuję przejrzeć tylko ten wątek, a zacząć od portretu świńskich jąder i podrapać się w głowę, Redaktorze... To nie XYZ powinien dostać dożywocie.

A i jeszcze jedno, wiem, że Paweł nie został poinformowany za co wyleciał. No po prostu Orwell. Dobrze, że mi Mozart gra...

Dzisiaj Paweł, a ciekawe kto jutro zostanie tak potraktowany.....

Wystarczy mieć swoje zdanie, a już się jest niewygodnym. Redaktor pewnie zablokował Pawła żeby na audioshow nie wysłuchiwać od kolesi ze świńskimi jądrami na koszulkach "zablokuj tego abx-a!" :)

Pozdrawiam Redakcje.

• Redaktorzy

Moderacja nie tłumaczy swoich interwencji, bowiem są one tłumaczone przez regulamin. Łamanie regulaminu forum skutkuje interwencją. Proszę się nie ośmieszać. W miarę możliwości proszę też nie zaśmiecać wątku, który jest poświęcony konkretnej sprawie, wymienionej w temacie. Oddzielny wątek hagiograficzny poświęcony zbanowanemu userowi został założony przez jednego z forumowiczów i znajduje się bna Bocznicy. Zapraszamy.

Oooooooooodblokowało się, hm? ciekawe za co? amnezja czy amnestia?

Dawno mnie tu nie było ale chętnie teraz poczytam i włączę się do rozmowy.

bardzo jestem ciekawy nowego spotkania.

a XYZ mi nie brakuje, o to to nie.

palton - powodzenia.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Redaktorzy

"Kto teraz będzie pitolił 24h/d, gdzie się tylko da? No kto?? Treść nie istotna, byle tylko naiwnych nakręcać... Redakcja wie co robi?"

Czy to zachęta do hodowania trolla w celach zarobkowych? Nie, Audiostereo raczej nie skorzysta. Ale pomysłodawca proszę bardzo, jeśli to taki interes, to załóż forum dla trolli, życzę sukcesu. A u nas będzie raczej po staremu.

• Użytkownicy+

sittek

>"palton - powodzenia."

Dzięki, chociaż jestem żonaty ;-). U Lutka mi niepotrzebne będzie szczęście itp., chyba że szczęśliwej drogi.

Robert

Ps. Graaf może się przejedziesz do Lutka ?

• Użytkownicy+

Ktoś ma chęc jechac do Lutka ze mną ? Jeśli z okolic Inowrocławia, Bydgoszczy, Nakła, Piły lub przy trasie mogę zabrac (bez żadnych kosztów).

Robert

palton, 22 Paź 2009, 23:12

>Lutek- bac ??? Czego, jesteś wilkołakiem ?

No tych odsluchow porownawczych. Jak widac, slyszacy wyrazne, wielkie roznice w brzmieniu elektroniki nie mieli odwagi przyjechac - ani poprzednio, ani nie maja teraz teraz..., no bo jak czasem sie zdarzy, ze klocki znow zagraja identycznie na tyle, ze nie bedzie sensu robic juz zadnych testow, to co wowczas napisza na forum? Tego wlasnie boja sie najbardziej. No bo zawsze na takich zwyklych, luznych odsluchach slysza wrecz niesamowite roznice w brzmieniu...,a jak u Lutka nie uslysza i co wtedy ...? :-)))

• Użytkownicy+

Lutek

Spokojnie, posłuchamy zobaczymy, może coś nawet usłyszymy :-).

Robert

Ps. Lutek w kolumnach jakie wcześniej miałeś też nie słyszałeś różnic, czy wtedy jeszcze nie wyrównywałeś głośności ?

Powodzenia chłopaki

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.