Skocz do zawartości
IGNORED

Wielkopolski Test ABX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

jasne ze nie- audiofilu.Tu sie nie rozmawia.Tu sie robi testy i przedstawia...wyniki.Wszystko juz powiedzieliscie.A teraz do roboty.Bo juz nic wiecej nie wymyslicie.Tylko nie ze w drzwiach byłem....Konkretnie i z kim konkretnie.A filozofia księzycowa..... to w innym wątku.

Muls ja się z Tobą nie spoufalam, ale widzę że od Ciebie tego samego nie można wymagać. Niestety dyskusja z Tobą nie ma żadnego sensu, to nie mój poziom... na tym poziomie na który próbujesz sprowadzić innych jesteś bezkonkurencyjny i zdecydowanie pokonujesz wszystkich 'doświadczeniem'.

EOT.

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość

(Konto usunięte)

Redaktor, 10 Gru 2009, 21:04

>Tak sobie nawet myślałem, że kiedy już zwolennicy prymatu narodu nad nienarodem założą sobie własne

>forum, muls będzie zmuszony znaleźć sobie kolejny obiekt.

To jest forum o audio, czy nie ?!? Aha, i stereo...

A gdzie audiofile chcą forum zakładać ? Wpadnę tam czasami powpadać pod stół ze śmiechu...

Na AH jest nuuuudno, ciągle Ci sami piszą to samo...

jagódka ty nie musisz tu pisać..wcale.Ale widzę ze po szesciu razach nadal nic.Wiec od nowa.Nawet jak Pan Redaktor nie zgadnie, to wiadomo ze WAS przekona nie Pan redaktor, ale ilość.Tak więc twórzcie komitety rewolucyjne i róbta testy.Jak padnie rochu,discomaniak i wielu innych to jagódka bedzie poproszony o głos.Jak na razie widze test JEDEN i brak ochoty jagódki do jakikolwiek ruchów, w nadzieji że wszystko załatwi PAN Redaktor.Jeszce raz .To jest miejsce SPRAWOZDANIA z testów przeprowadzonych przez konkretnych ludzi z konkretnymi obserwatorami.Opinie jagódki są mile widziane w innych watkach zakładanych w tym celu przez mlb,modrzewka,itp.Test u Lutka oczywiscie juz jest spalony bo kolumny nie te, ale bedzie zrobiony jeszce raz.Chodzi tylko o to zebys ty jagódka ...tam był..i tylko zaliczył test.Nawet nie musimy rozmawiac.Mozesz pokazać palcem.I o tym jest mowa.TU!!!!

W ilu testach ABX Ty sam brałeś udział i do jak intensywnej i ekspansywnej obecności w tym wątku Ciebie to upoważnia? Czujesz się moderatorem, albo jeszcze lepiej, administratorem wątku, że mówisz mi co mi tu wolno albo gdzie mam pisać? NO wyborne wręcz.

Jeśli dobrze widzę w pierwszym poście, to nie było Cię wśród testujących chociażby w tym pseudo-teście (nie wykpiwam, po prostu nawiązuję do słów organizatora, że test się nie odbył, bo przygotowania wystarczyły).

Ja w takim teście organizowanym przez Redaktora czy kogolwiek innego w tej chwili nie mam możliwości brać udziału. A z przyczyn tego stanu rzeczy - wybacz - Tobie nie będę się tłumaczył.

I jeszcze jedno: nie wiem gdzie Ty wyczytałeś, że opowiadam się po którejkolwiek stronie, wiszę komukolwiek na szyi i robie sobie ikony z niektórych forumowiczów?!? Niestety to jest właśnie poziom o którym mówiłem - zero merytoryki (żadnego Twojego merytorycznego wpisu nie zauważyłem), a pełno insynuacji i robienia z każdego adwersarza maluczkiego debilka. Sorry, ale to nie jest kulturalna dyskusja a piaskownica. Ja z piaskownicy wyszedłem wiele lat temu.

Powrót po dłuższej przerwie...

no jak juz wyszedles to mysle ze sobie poradzisz.Poza tym nie widze zwiazku miedzy tym w czym bralem udział a w czym bede bral.Staralem sie wytlumaczyc ze twoj wpis byl bez sensu, bo nawoływałem do robieniu testow w własnym zakresie a nie chowaniu sie za Redaktora.Ty natomiast z uporem ałdiofila dalej o dupie maryni....

a tak na marginesie.Nie obchodzi mnie po czyjej stronie sie opowiadasz.Ja paradoksalnie tez sie nie opowiadam.Mnie testy NA RAZIE przekonaly do tego co glosze.I staram sie to potwierdzic ...a ty sie nie opowiadaj na razie, tylko poczekaj az sie sprawa ....wyjasni.Wtedy wybierzesz wlasciwe...... opowiadanie sie

Gość

(Konto usunięte)

Redaktor ma fajny sposób dyskutowania: zadaje pytanie w jakimś wątku, a gdy odpowiem, to usuwa moją odpowiedź zostawiając swoje pytanie...

Powtarzam, Redaktore, wszystkie Twoje wątpliwości są rozstrzygnięte na moim blogu, podaję adres, bo widzę, że masz problemy ze znalezieniem. I czytaj uważnie, bo masz kłopoty z interpretacją:

http://xyzpawel.blogspot.com/2009/09/hi-end-is-dead.html

• Redaktorzy

Jak napisałem w innym wątku, ja pytałem o rzecz prostą jak drut. Udzielenie odpowiedzi powinno zająć max 5 minut, zwłaszcza że to podobno jest jasne. I niestety nie doczekałem się odpowiedzi poza wykrętnymi informacjami, że jakoby "WSZYSTKO jest w blogu" itp. Mnie nie interesuje, co jest w jakimś blogu, ja poprosiłem o konkretne dane liczbowe, podobno oczywiste. I jak zwykle otrzymałem trzy razy guzik, plus porcja marudzenia. Dla mnie to jest symptomatyczne, przykro mi.

Gość

(Konto usunięte)

Redaktor, 12 Gru 2009, 20:51

>Jak napisałem w innym wątku, ja pytałem o rzecz prostą jak drut. Udzielenie odpowiedzi powinno

>zająć max 5 minut, zwłaszcza że to podobno jest jasne. I niestety nie doczekałem się odpowiedzi poza

>wykrętnymi informacjami, że jakoby "WSZYSTKO jest w blogu" itp. Mnie nie interesuje, co jest w

>jakimś blogu, ja poprosiłem o konkretne dane liczbowe, podobno oczywiste. I jak zwykle otrzymałem

>trzy razy guzik, plus porcja marudzenia. Dla mnie to jest symptomatyczne, przykro mi.

Nie rozumiem, ja nie jestem od odpowiadania na banalne pytania, ja tu jestem od dyskusji. Ciesz się, że Ci podałem linka, gdzie w prosty sposób znajdziesz odpowiedź. Po polsku.

Nie mogę pisać w innych wątkach, ale mogę pisać co chcę, jeszcze...

• 3 tygodnie później...

Dla statystyki potwierdzającej brak słyszalnych różnic przy wyrównanych poziomach ,przeklejam z bocznicy ( bo dla niezarejestrowanych nie ma tam dostępu) rezultat takiego testu przeprowadzonego przez @modrzew47 :

modrzew47, 30 Gru 2009, 09:20

>Tak na poważnie to sobie wczoraj potestowałem dwa wzmaki(na tym samym poziomie głośności)kolega

>przyniósł swój wzmak i jakieś urządzenie do badania decybeli.Kuźwa nie było różnicy!Ani w jasno ani

>w ciemno.''

Gość

(Konto usunięte)

Krak_oN, 30 Gru 2009, 13:44

>No i w ciągu dosłowni kilku sekund temat wylądował na bocznicy ,no i po co ja to przeklejałem ;)

On tu jest od początku grudnia... musiałeś chyba z jakichś "ulubionych" go wyciągnąć ;)

Dowody niesłyszenia nie są potrzebne redakcji, lepiej je ukrywać na bocznicy...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Krak_oN, 30 Gru 2009, 13:41

>Dla statystyki potwierdzającej brak słyszalnych różnic przy wyrównanych poziomach ,przeklejam z

>bocznicy ( bo dla niezarejestrowanych nie ma tam dostępu) rezultat takiego testu przeprowadzonego

>przez @modrzew47

zanim otworzysz szampana na okoliczność doczytaj do końca wypowiedź modrzewia :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

XYZPawel, 30 Gru 2009, 14:01

>Dowody niesłyszenia nie są potrzebne redakcji, lepiej je ukrywać na bocznicy...

"Dowody" powiadasz... :)

Fakt, ten "dowód" niczym nie odbiega od pozostałych.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

blazius, 30 Gru 2009, 14:50

>Jaki dowód? Ktoś coś tam napisał, nie wiadomo co i jak i z kim. Żaden dowód. Popadacie w paranoję.

Jak nie jak tak. Modrzew udowodnił, że dwa wzmacniacze tej samej firmy, różniące się numerami seryjnymi nie są odróżnialne zarówno w jawnym jak i ślepym porównaniu :)

>Krak_oN, 30 Gru 2009, 13:41

>>Dla statystyki potwierdzającej brak słyszalnych różnic przy wyrównanych poziomach ,przeklejam z

>>bocznicy...

masza1968, 30 Gru 2009, 14:40

>>zanim otworzysz szampana na okoliczność doczytaj do końca wypowiedź modrzewia :)

Chodziło mi o statystkę obiektywną ,czyli przeformowałem swój tekst na taki (bo mógł sugerować że w każdym przypadku tak będzie ) :

Dla statystyki potwierdzającej brak słyszalnych różnic (u konkretnego porównującego) pomiędzy konkretnymi urządzeniami ,przeklejam z

>>bocznicy...

Gość

(Konto usunięte)

masza1968, 30 Gru 2009, 14:53

>Jak nie jak tak. Modrzew udowodnił, że dwa wzmacniacze tej samej firmy, różniące się numerami

>seryjnymi nie są odróżnialne zarówno w jawnym jak i ślepym porównaniu :)

on nic nie udowodnił, oprócz tego, że prawdopodobnie nie umiał wyrównać poziomów, albo testu ABX. TYLKO tylu mu się udało udowodnić...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.