Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw +-500 pln , manta

8908

Rekomendowane odpowiedzi

witam, tak jak w temacie, chce sprawic rodzicom prezent. chcialbym was prosic o pomoc w doborze, poniewaz sam nieznam sie zbyt dobrze na sprzecie rtv. planuje kupic staruszkom dvd + zestaw glosnikow 5.1, na calosc mam okolo 500zl. slyszalem ze dvd firmy manta dobrze sie sprawuja. szukalem na allegro, znalazlem taki zestaw

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

rodzice posiadaja lcd 32", pokoj 20m2 , dvd powinno byc z hdmi, usb, odtwarzac wiekoszsc formatow i nie miec problemow z napisami. glsoniki nie musza miec wielkiej mocy, za to fajnieby bylo gdyby jakosc byla dobra ;)

powiedzcie co sadzicie o zestawie ktory podalem, prosze rowniez o wasze propozycje jesli jest inny zestaw warty uwagi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/58819-zestaw-500-pln-manta/

Po co tak kombinować? Tu masz wszystko, co potrzeba.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wejście USB - odtwarzanie DivX, XviD, MP3, WMA, JPEG

ja widze ze jest USB.

wiesz cos wiecej na temat tego zestawu? uwazasz ze samsung jest porzadna marka w przypadku kina domowego? i najwazniesze czy oplaca sie kupowac kino domowe za taka cene?

Dla mniej wymagających użytkowników wystarczy aż nadto. Mam podobny, choć nieco starszy zestaw w sypialni, w salonie miałem wysoki model, którego zmuszony byłem sprzedać z powodu małej ilości wejść, teraz używam dzielonego zestawu Panasonika (ampli+dvd). Jednakże, jeśli kino nie ma być rozbudowywane o np kilka dekoderów platform cyfrowych, jest to rozwiązanie lepsze od proponowanego przez Ciebie (dvd+głośniki). W kierunku dodatkowej poprawy jakości zawsze można wymienić przody na jakieś normalne mini kolumienki (co dotyczy każdego kina z jednego pudła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.