Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie najlepiej usnąć filharmonii?

paul_67

Rekomendowane odpowiedzi

broy, 28 Paź 2009, 22:10

>najpierw usiąść potem usnąć ?

>skądinąd narobiło się debilnych wątków, czy to efekt jesiennego przesilenia ????

raczej cenzury

• Użytkownicy+

paul_67

Jesteś jednym z tych co muszą się pokazywac np. w teatrze, czy filharmonii ? Współczuję takiego poświęcenia.

W temacie, to w WC na kibelku będzie ci najwygodniej i miejsce odpowiednie na wyższą kurturę.

• Redaktorzy

To z filharmonią jest jak z joggingiem? Pewien znajomy znajomych po awansie udał się do sklepu z kosztownymi szatami sportowymi, gdyż jak wyjaśnił, jest już na stanowisku, gdzie wypada biegać. Mam nadzieję, że biedak nie jest gońcem... W "Czterdziestolatku" było to przynajmniej polowanie, ale czasy się wyraźnie demokratyzują, i teraz jest bieganie. I filharmonia?

>Redaktor

bym dodał (cytując za znajomymi szwagra):

narty, przynajmniej 3 razy w sezonie zimowym po 7 dni, oczywiście tylko w Alpach, latem 2 tygodnie windsurfingu nad Morzem Śródziemnym, w ramach regularnych ćwiczeń przez cały rok: co drugi dzień tenis, od czerwca do sierpnia weeekend windsurfungowy na mierzei helskiej,

a zapomniałem, przynajmniej raz w tygodniu obowiązkowa jazda na koniu, ostatnio dowiedziałem się, że najlepiej mieć dwa konie, bo jeden może być w niekondycji i wtedy jeździ się na drugim

Redaktor, 29 Paź 2009, 08:37

>To z filharmonią jest jak z joggingiem? Pewien znajomy znajomych po awansie udał się do sklepu z

>kosztownymi szatami sportowymi, gdyż jak wyjaśnił, jest już na stanowisku, gdzie wypada biegać. Mam

>nadzieję, że biedak nie jest gońcem...

Świetne! :-)))

Ł.A. Woman

Usnąć i to głęboko można w każdym miejscu (nawet na scenie, będąc członkiem orkiestry, gdy puzon gra prosto do ucha, a obok perkusista gra solówkę), przy każdej muzyce (nawet przy big bandzie jazzowym).

Wszystko zależy od stopnia "zmęczenia".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.