Skocz do zawartości
IGNORED

focal chorus 816v jaki wzmacniacz

caleb66

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od siebie mogę polecić Vincenta 226m2 bo gra bardzo ładnie z chorusami :)

.

Ten kto doświatczył wybitnego zestawu w paskudnym pomieszczeniu i budżeciaka pod akustyką idealną odnajdzie spokój ducha...

Przepraszam, faktycznie chodzi o wzmacniacz do dvd Bellwoda (Jak piszesz Bellwood ma niemożliwy do pobica stosunek cena/jakość) Cięzka decyzja, Creative Inspire T6100 jest do dostania za jakies 230, a ModeCom MC-5040 za 197, To nowe, ale może w takim razie używane? Na Alledrogo sporo. Koniecznie przesłuchaj!

mkaak wzmacniacz do 4000 tys a do kolumn focal chorus 816v mnie interesuje a nie twoj wymazony high endowy zestaw creativa na ktory i tak nigdy nie bedzie cie stac

No proszę:) Skoro Cię stać, to z taniochów polecam Baltlaba wersja 1. Powinien być do dostania ponizej 2000. A nawet od 1300 kiedyś widziałem. To jest trochę podobny dżwięk do Blatlaba 3 - przezroczysty i detaliczny, ale jednak po jasnej stronie mocy. Bardzo dużo zależy od elektroniki wokoło niego. Z chęcią zatem posłuchałbym porównania z Linnem Majik. To są takie moje wersja best of the price i w zupełnie innych szkołach (do połączenia razem ? - nie wzmacniacze fkors) Ale za przeproszeniem wyrzuć tego bellwooda gdzieś na daleki balkon (sąsiada wyznacz np. ruchem konika szachowego).

witam!

ja zdecydowanie polecam Ci Creeka Destiny, sam ostatnio złożyłem sobie taki system Focal 816 + Creek Destiny i jestem zachwycony, rewelacyjna przestrzeń, scena, niezwykła szczegółowość i muzykalność no i świetnie nisko schodzący bas, dodam że przed zakupem porównywałem kilka wzmacniaczy w tym tego Vicka 226 i niestety przegrał on rywalizację z Creekiem głównie jeśli chodzi o budowanie przestrzeni i ilość szczegułów a także bas, choć napewno nie jest to zły wzmak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.