Skocz do zawartości
IGNORED

Salony we Wrocławiu

FinalCell

Rekomendowane odpowiedzi

No przecież - Lukar też z Wrocławia! Ok, czyli listę mamy zamkniętą.

1. Cortazar z żoną

2. Javo

3. Okno

4. Zegarmistrz

5. Vanvideo

6. Osiek

7. PMD

8. Kubeł (ew. z żoną)

9. Skrzypek

10. Lukar

Teraz ustalamy ostatecznie dzień. Ja proponuję niedzielę.

Dobra, zaszła jeszcze jedna zmiana (ale juz ostatnia). Jednak doszedł Bryan (ze swoimi Cabasse Caprera).

Lista ostateczna wygląda tak:

1. Cortazar z żoną

2. Javo

3. Okno

4. Zegarmistrz

5. Vanvideo

6. Osiek

7. PMD

8. Kubeł (ew. z żoną)

9. Skrzypek

10. Lukar

11. Bryan

Myślę, że godz. 12.00 w niedzielę będzie ok. Co wy na to?

Super, chętnie posłucham Regi. Jestem na etapie spokojnego poszukiwania źródełka (najpierw jednak kolumny).

Może zdeklarujemy się kto co przyniesie z płyt, żeby nie okazało się, że wszyscy przyjdą z tym samym :)

Lub bierzemy po kilka płyt, zwłaszcza, że najczęściej każdy ma kilka różnych kwałków, do testu wokali, inne do fortepianuu, symfonika, itd. Na miejscu zdecydujemy co puszczamy.

Niestety nie zdążę ściagnąć do niedzieli kilku b. fajnych płyt, których słuchałem u Martina :(, może nastęnym razem.

Panowie prosze o info gdzie dokladnie, godzine juz znam i czy moze przyjsc osoba ktora chce cos kupic zeby posluchac i pogadac - moze kogos pozna lub ktos pomoze przy pozniejszych zakupach albo kupi cos z tzw "srodowiska" uzyweczke :) Dokladnie to moja wroclawska rodzinka. Dzieki za info

To co to bedzie sklep i mozna przyjsc pogadac popytac ??? Bo wojek juz zostal skierowany telefonicznie na stereo [1godzine mu tlumaczylem zeby dal sobie luza z KD] a teraz wiecie ta wiedze trzeba ugruntowac ...

Prosze na namiary ... jesli bedzie mial czas i jeszcze chce cos pogadac lub kupic to moze przyjdzie.

To nie jest sklep, to jest siedziba firmy. Będzie tam właściciel, więc można porozmawiać o zakupie. Można zresztą to zrobić niekoniecznie w niedzielę (gdy będzie szaleć 13 osób), a na spokojnie w dowolny dzień. Adres: ul. Jaworowa 6A (prawie na rogu z Powstańsów Śląskich - dom schowany trochę w głębi Jaworowej).

czy ktoś wie jakie tam będą na miejscu kolumny i czy są osoby chętne do przywiezienia swoich? czy będzie czas na tego typu eksperymenty jeżeli będą np 2 pary innych - może nie starczyć czasu na eksperymenty; mogę wziąć swoje jeżeli ktoś byłby zainteresowany; Cortazar - czy planujesz zabranie swoich? Jeżeli byś chciał to dysponuję busem osobowo-ciężarowym, więc mogę jakieś skrzynie po drodze zabrać ;)

Ano właśnie - czy kogoś interesuje, któryś z elementów mojego systemu? Identyczne kolumny jak moje widziałem w Combicie, CD Marantza pewnie większość zna więc chyba sobie daruję. Może Musical Osieka?

Ja sie umówiłem z Kubłem, że zabieram swoje Cabassy, Kuba ma zabrać swoje B&W i raczej chodzi o to że będziemy słuchać wzmaków Delty z różnymi głośnikami i być może źródełkami.

hififreak.wordpress.com

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.