Skocz do zawartości
IGNORED

Relegacja Pawła XYZ z forum? Są ku temu ISTOTNE przesłanki!

zukzukzuk

Rekomendowane odpowiedzi

disco zabawne ale zaraz po twoich rewelacjach odnosnie zakupionego sprzetu z ach i och, po roku były sprzedawane.Nawet miałem pełne PW od forumowiczów, ktorzy przewidywali nawet czas sprzedazy.Tak zabawa forumowa.Ale faktycznie.Tłumaczyc sie nie ma z czego.

swoja drogą jak juz tak wspominamy, to mnie brakuje GRAAFa.Tez zawracał rzeke kijem ,spotykajac sie z podobna krucjata.A dalej ałdifile kręca kabelki, siecióweczki,wymieniają sie niskimi ....tak wiec jak widac.NIC WAM NIE GROZI!!!!!.

XNIWAX-weddlug mnie twoje stwierdzenie -bladzisz czlowieku -nie ma racji bytu ,bo jest za leciutkie.

Moim zdaniem jest swiadomy wybor Pawla polegajacy na debilizmie topograficznym-bo-czy mama jest

wystarczajaco dobrym przewodnikiem lub pilotem??

Kiedys rodzinna wspolpraca istniala-i co??Do czego Pawla doprowadzila-wiecie gdzie sie znalazl????

Wiecie co to ma ma wspolnego z topoGRAAFia-duzo,bo los jest msciwy-wiec GRAAFIE gdzie doszedles???

A Pawel dalej brnie-bez zastanowienia,jakby po omacku,a moze dopadla go inna dolegliwosc fizyczna-

gluchota,lub psychiczna????-bardzo mozliwe,bo tylko moje JA ma sile przebicia-reszta to aut.

Poza tym Pawel powinien zmienic pilota,lub sprobowac czegos bardziej odpowiedzialnego i samodzielnego,

bo jak mozna robic wpisy niemalze codziennie o kazdej porze dnia i nocy???Gdzie pora na prawdziwe zycie???

Mozna by rzec sloganem-Pawle nie idz ta droga.Moze i ona jest dobra-choc dla mnie pod wzgledem logiki

Pawla prowadzi albo do KOLOMYI, albo do BANJA LUKI.....a wiec panowie moderatorzy....po swietach...

...do roboty.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

muls

24 Gru 2009, 21:13

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1764 / 3230 / 0

disco zabawne ale zaraz po twoich rewelacjach odnosnie zakupionego sprzetu z ach i och, po roku były sprzedawane.Nawet miałem pełne PW od forumowiczów, ktorzy przewidywali nawet czas sprzedazy.Tak zabawa forumowa.Ale faktycznie.Tłumaczyc sie nie ma z czego.

Twoje fantazje mnie kompletnie nie interesuja. Nie mam sie z czego tlumaczyc i nie mam komu. Nie jestes dla mnie zadnym adwersarzem.

Modrzew-badz konsekwentny-bo wczoraj wigilia,a tu o21 min29---taka gaffa,wiec poprawiam.

Pokorne zrebie dwie matki ssie-teraz jest ok.

No tak,muł to hybryda klaczy konia z osłem.Porzekadło mówi o pokornym cielęciu.

Pokorne ciele dwie matki ssie a więc żadna to gafa.Sens się liczy.

hehe już w jednym wątku pisałem że "społeczność" będzie kamienować ...wszak Paweł "nie pasuje do grupy" i wyrok niczym sanhedryn wydają .... ależ paranoja ;p widać po wątku że niektórzy rozpaczliwie chcą uciszyć XYZa... to już w histerię popada ....boją się czy jaka cholera ?

Jacku,energię''skondensuj''i zużyj na nowe,lepsze kolumny(wzmacniacz z reguły na tyle lżejszy że nie trzeba się aż tak wysilać),energii na przytaszczenie do pokoju też potrzeba.....,zatem przyda się!:-)

Luzu,luzu i''zlewu''na nie lubianych.

bawolek, 25 Gru 2009, 13:31

>hehe już w jednym wątku pisałem że "społeczność" będzie kamienować ...wszak Paweł "nie pasuje do

>grupy" i wyrok niczym sanhedryn wydają .... ależ paranoja ;p widać po wątku że niektórzy

>rozpaczliwie chcą uciszyć XYZa... to już w histerię popada ....boją się czy jaka cholera ?

Mimo, że Gwiazda Betlejemska zaświeciła - to widać, że niestety nie wszędzie to Światło dociera(:

Ten i ów używa pompatycznych słów, pełnych wyrzutów dla mnie i współczucia dla "ofiary', nazywając moje (i innych) intencje - linczem, kamieniowaniem, paranoją itp.

Chłopaki szukają jeden po drugim poklasku w peanach na rzecz zabierania rzekomej "wolności wypowiedzi i poglądów".

Tymczasem wolność i swoboda ma granice!

Ale wydaje się, że niektórzy jeszcze tego tematu nie przerabiali, albo nie dorośli do zrozumienia tej istotnej, życiowej kwestii. Między innymi - dlatego dzisiaj o zmroku lepiej samemu nie wychodzić na ulicę, w mieście. Bo można spotkać wolnych i wyluzowanych chłopaków...

Smutne:(

Z tych wpisów wynika jednoznacznie, że niektórzy userzy są nie za bardzo zainteresowani istotą tegoż forum, a raczej szukają taniej sensacji i rozrywki, w stylu "tarzania się w łajnie" oraz wzajemnego obrzucania się błotem, obelgami i wyzwiskami. Czyli - SZOŁ!

Więc płacz i kwilenie. Jak można Im to odbierać? Jak można wykluczać "bidnego i niewinnego" Pawła? Ponoć tu i tam Go wykluczonno (ludzie ZDOŁALI pojąć to i owo!)? A tu - nie można?

Bo rzeczywistosć będzie znowu szara i smutna! Jednostajna.

A życie jest po to, żeby się bawić. Nie?

Dziesiąty raz powtarzam.

Odmienność poglądów - jak najbardziej!

Demokracja i pluralizm - OK!

Ale nie - anarchia i degrengolada!

Nikt nikogo nie boi się i nie zamierza kamieniować:)

Zresztą.

Głównym celem powstania tematu - był KOLEJNY apel do Rządzących. Wiadomo kto i co może...

Ale Oni są - rzec możnaby - BETONEM.

Także chłopaki nie denerwujcie się! Wygląda na to, że będziecie jeszcze mieli uciech sto!

Looooooozzzzzzzz - jak to mówią młodzi i starsi - mułsowaci.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.