Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką mikrowieżę z DVD (DivX+USB) możecie polecić?

3.14-ter

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich w Nowym Roku i życzę zadowolenia ze sprzętu (posiadanego i będącego w planach zakupowych). Mam zamiar nabyć mikrowieżę z odtwarzaczem DVD, obsługującego m.in. format DivX oraz USB również umożliwiającym odtwarzanie nie tylko muzyki i zdjęć. Mikro dlatego, że brak miejsca i dlatego, że KD stoi w innym pokoju. Brak miejsca i TV bez USB powodują, że wieżyczka ma spełniać zadania odtwarzacza DVD+dźwięku lepszego niż z telewizora. Wpadł mi w oko produkt Philipsa MCD395/12

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy ktoś może coś o niej powiedzieć lub polecić sprzęt o zbliżonych parametrach w cenie do 1000 zł? Z góry dzięki.

post-1118-100005994 1262772732_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jedynym słusznym wyborem w tej kategorii jest chyba YAMAHA Pianocraft E-810, ale to już niestety jakieś 1600-1800zł, ale warto naprawdę warto dołożyć.

Nie szukam optymalnego dźwięku w klasie mini, bo takim niewątpliwie jest PianoCraft Yamahy, tylko uniwersalnego combo. Poza tym E-810 nie ma USB, posiada go za to 2xsłabsza wzmiacniaczowo E-730 - tyle tylko, że nie odtwarza z USB nic poza muzyką i zdjęciami, a nie o to chodzi.

Byłem przekonany, że E-810 też ma USB, ale faktycznie również te co je mają różnie bywa z odczytem różnych plików, mimo że z płyt są odtwarzane. W takim razie ja nie bardzo wiem co doradzić, choć też szukam jakiegoś systemu mini do sypialni, ale pewnie padnie właśnie na pianocrafta - jak stanieją to może nawet na tego nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.