Skocz do zawartości
IGNORED

Pomoc dla Haiti

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy może przyczynić się do pomocy poszkodowanym wysyłając charytatywny SMS na numer 72052 lub wpłacając pieniądze na konto Caritas z dopiskiem "Haiti"

Pieniądze zbiera także Polska Akcja Humanitarna. Można je przekazać za pośrednictwem strony internetowej organizacji www.pah.org.pl, Poprzez portal "Podarnik" można kupić jeden z trzech zestawów pomocowych o wartości 30, 50 lub 100 złotych.

Pieniądze można także przekazywać wysyłając charytatywny SMS o numerze 74 505 i poprzez numer telefonu 0 704 307 400. cyt. z gazety

"Kancelaria prezydenta czeka na samolot, który ma zawieźć Haitańczykom pomoc humanitarną od Lecha Kaczyńskiego i Caritas Polska. Wiceszef kancelarii prezydenta, Jacek Sasin wysłał pismo w tej sprawie do szefa kancelarii premiera, Tomasza Arabskiego - poinformował prezydencki minister, Paweł Wypych.

Według Wypycha Polska, jako duży kraj, powinna się wstydzić, że ma tylko jeden sprawny samolot rządowy. - Myślę, że coś z tym wreszcie trzeba zrobić - powiedział prezydencki minister i dodał, że teraz pomoc dla Haiti jest bardzo ważna, a nie ma czym jej wysłać. "

jego troska nie zna granic....a w sondażach ani drgnie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość

(Konto usunięte)

W małym, wiejskim kościółku, gdzie czasem bywam, parafianie w ciągu jednej tylko niedzieli zebrali na pomoc dla ofiar trzęsienia ziemi na Haiti równowartość nieco ponad 2 tysięcy dolarów. Rząd, jak się dowiedziałem z mediów, zdołał na ten sam cel znaleźć całe 50 tysięcy. Trudno nie spytać, dlaczego nasz rząd tak nas kompromituje przed światem.

Tak tu o Haiti płakałeś...a co ten twój rząd na to?

POdobno nawet samolotu nie ma...Popaprańcy.

adik, 16 Sty 2010, 13:25

>Amerykanie pewnie skierowali swój HAARP, na nielubianą przez siebie Piekielną Dziurę

Miało znowu walnąć w Chińczyków ale komuś się palec omsknął.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 20 Sty 2010, 01:16

>W małym, wiejskim kościółku, gdzie czasem bywam, parafianie w ciągu jednej tylko niedzieli zebrali

>na pomoc dla ofiar trzęsienia ziemi na Haiti równowartość nieco ponad 2 tysięcy dolarów.

Niektórzy to to droższe kable mają.

Jestem Europejczykiem.

>Według Wypycha Polska, jako duży kraj, powinna się wstydzić, że ma tylko jeden sprawny samolot

>rządowy. - Myślę, że coś z tym wreszcie trzeba zrobić - powiedział prezydencki minister i dodał, że

>teraz pomoc dla Haiti jest bardzo ważna, a nie ma czym jej wysłać. "

i tu chlopina ma racje ale samolotow i tak nowych nie kupia bo boja sie ze straca w sondazach (i to z kazdej opcji politycznej) chyba ze premier lub prezydent (obojetnie z ktorej partii) spadnie i zginie

Aleśmy z adikiem narobili! Przy okazji wyszło na jaw kto czyta forum i jak bardzo jest opiniotwórcze:

"Chavez bezpośrednio oskarżył USA o "zrównanie Haiti z ziemią swoimi próbami wojskowymi". Wedle prezydenta Wenezueli ostatecznym celem USA jest zniszczenie Iranu. - Przy wykorzystaniu sztucznie wywołanej serii trzęsień ziemi, rząd USA chce obalić islamski reżim - twierdzi Chavez."

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.