Skocz do zawartości
IGNORED

Kable sieciowe - warto czy nie!!!

maszmol

Rekomendowane odpowiedzi

skoro antykablarze to PIS albo komuna to niektorzy kablarze traca mi dresami z trzepaka obok na osiedlu

chłopaki tez nadziane :) beeme i adidasy ma kazdy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Na przykład taki Edward. Coś przez skórę czuję, że to porządne chłopisko i moglibyśmy razem konie kraść. Dlatego liczę na Ciebie Edwardzie. Mam nadzieję, że też masz dość buma i jego teorii. Jeśli tak, to może mógłbyś mu wydłubać oko przed śmiercią na sieciówce. Co? Myślisz, że w ramach nawiązywania przyjaźni między nami, jesteś gotowy na takie małe bara bara względem buma?

Pomyśl na spokojnie i przystąp do mojego programu eliminacji troli. Na prawdę razem możemy wiele zdziałać, tylko musimy się zjednoczyć. W pojedynkę, to co najwyżej można marszczyć freda w domu, ale nie walczyć z głupotą. Dlatego Panowie, musimy połączyć siły.

A ja se buduje cuś takiego, jak starczy kaski to może jakąś siecióweczkę później... jak upały ustąpią ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

MarcinK

...To co Panowie,kiedy wieszamy buma za jaja na jakiejs dobrej siecowce?

Jest to pomysl dobry,ale nie do zrealizowania,bo-

1]bum nie ma jaj

2]szkoda sieciowki

3]mniej litosc nad nieborakiem.

Wklejam jeszcze raz wraz z uzupełnieniem ,bo niepełny cytat mógł być zrozumiany jako adresowany nie do tej strony do której

był adresowany ;) .

>wookillah, 22 Lip 2010, 15:25

>>Otóż moim zdaniem antykablarze to twardy elektorat PIS.

Krak_oN, 22 Lip 2010, 15:59

>Nie czytasz uważnie wątku :

greenme 20 Lip 2010, 10:45

>>''Drodzy koledzy technokraci''

greenme 22 Lip 2010, 04:42

>''muls, Kyle, Edward, józefkania, neomammut i inni technokraci ''

ja pierdziele!

dwie i pół strony od rana w taki upał, nic dziwnego, że są konsekwencje

a winny zawsze jest zamieszany w politykę - na pohybel, jednym i drugim

- w końcu znaleźliśmy właściwe zastosowanie dla porządnych sieciówek

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

bum1234

Gdzie i po co chcesz dotrzeć?Uszczęśliwiać na swój sposób ludzi,próbowali komuniści...blisko 50 lat

a jak widać ty jesteś w kolejce następny.Człowieku wyluzuj..jak będe chciał złote wtyczki to sobie kupie,co tobie do tego?Może żone będziesz mi ustawiał,firme i decydował jaki kupie samochód?

spokojnie Panowie, bum też ma prawo głosu, na równi z Wami. Co prawda nie ma tego w regulaminie, ale lincze na audiostereo nie są dozwolone. Nawet te wirtualne.

cholercia znowu włączyli ogrzewanie. Ale żeby w lipcu???

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie mlb, musiałeś się pomylić, w lipcu nie grzeją, no chyba, że masz elektryczne i to siecióweczka wnosi co ś od siebie...;D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

no to ciesze sie marcinek ze wreszcie uruchomiłes sie.Mysle ze to generalnie kablowi pisdraki i mormonii.Ale jak juz ci tak wesoło to mysle ze z tego rozpedu juz łatwo ci bedzie podac namiary o ktore prosiłem oraz adres ...gdzie bedziemy sie razem cieszyc.

Inżynierze Mamoń, wyciągam dłoń na zgodę. Zapomnijmy o tym, co było i zjednoczmy się w eliminacji fizycznej buma. Tutaj każdy but się liczy żeby zdeptać chwasta, więc liczę na inżynierskie oko w tej przyrodniczej kwestii. Uśmiercenie buma wymaga stworzenia koalicji ludzi otwartych, myślących i zdecydowanych. Czasy tolerancji się skończyły. Nastała epoka czynu. Posłuchamy muzyki potem Panowie, po robocie. Teraz trzeba doprowadzić do tego żeby bum i jemu podobni przestali szczekać na tym forum. Niech stworzą osobne miejsce do dyskusji i nazwą je po swojemu. W takim miejscu odosobnienia z pewnością powinien się znaleźć bobcat. Mało tego, on się nawet nadaje na kierownika tego miejsca, bo umie pisać. To człowiek inteligentny, ale do szpiku cyniczny, eliminujący przeciwników intelektualnych strzałem w tył głowy. Tak, jak wyeliminował mnie z dyskusji o 5.1. Gdyby bum miał taką władzę, zrobiłby ze mną to samo tutaj. A ja nienawidzę czegoś takiego. Dlatego chcę doprowadzić do eksterminacji ostatecznej takich niewydarzonych egzemplarzy, jak bum czy bobcat. Czekam teraz na literata-architekta grenmee, po której opowie się stronie. Ale raczej nie mam złudzeń, bo od kiedy w wątku 5.1 skamlał przed bobcatem i przepraszał go za swoje zdecydowanie, to wyszedł z niego kompletnie bezjajeczny gość. Nie trawię takich kolesi, którzy w pseudointelektualnym bełkocie kryją swoją nienawistną postawę wobec czyjegoś poglądu, postawy, czy wyboru. Dlatego, niestety, nie mam złudzeń, po której stronie stanie kolega architekt. Ale poczekamy, zobaczymy... Nie skreślam na starcie nikogo i jestem otwarty na przyjaźń. Czekam na Twój ruch Kolego grenmee... I na wszelki wypadek mówię: sorry za ostre słowa. Ale taki jestem, lubię konkretnych gości i szanuję grenmee za to jaki był twardy, do pewnego momentu, w konfrontacji z bobcatem. Później niestety nastąpiło drobne przecwelenie kolego g. przez bobcata, ale może jeszcze nie wszystko stracone...

bum1234, 22 Lip 2010, 17:19

Maciarewicz to był taki co chciał likwidacji Tajnych Wsółpracowników czyli Kabli.

A tak możemy utrzymywać że Kable nie mają wpływu na system.

Jak widzę zaczyna się batalia PIS-suarów z PO-krakami

Brawo brawo Koledzy

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.