Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki BD Sony do tysiaka?

sylwek36

Rekomendowane odpowiedzi

SYLWEK36 GADASZ BZDURY I TO NIEEPRZECIETNE 360TKA TO BEZNADZIEJA :) OBRAZOWO PIONEK 120STKA KŁADZIE GO NA LOPATKI BRZMIENIE TO SAMO ALE OBRAZ W PIONKU TO INNA BAJKA:0 NASTEPNIE PLIKI MKV TO PLIKI WIELKOSCI SREDNIO 5-10GB :) I TO SA FILMY hd MYSLE ZE NIE WIDZIALES JAKIEJ ONE SA JAKOSCI DOBRZE ZRIPOWANY NIE ODBIEGA OD BLURAYA A MASZ GRATIS GDZIE JEDEN FILM SREDNIO KSOZTUJE 100 ZL ZASTANOW SIE BO ZADAJESZ PYTANIE ZEBY CI POMOC A I TAK SWOJE WIESZ;) TYLKO SZKODA ZE BZDURY 360TKA TO BEZWARTOSCIOWY ŚMIEĆ

OKEJ JORKERS,TERAZ FILMY OGLĄDAM NA ASUSIE A 6000.MÓJ MŁODY MI TO PRZERABIA.JA WCISKAM PLAY I OGLĄDAM FILM,JA JESTEM STAREJ DATY.NIEZNAM SIĘ NATYCH KOMPUTERACH I PROGRAMACH.DO TEJ PORY FILMY DVD ORYGINALNE,PUSZCZAM NA PANASONICU DVDS42,KASETY WIDEO NA VCR PHILIPSA 550.I OKEY.

ŻEBY ODTWORZYĆ MKV, TO WYSTARCZY MI LAPTOP + HDMI, FILMY OGLĄDAM TYPU TRANSOFMERS 1080 IMAX, A CHCĘ KUPIĆ BD, ŻEBY LEGALNIE MÓC ODTWARZAĆ TAKIE FILMY.

to kup pionka naprawde dobrze ci radze dla obrazu pionek niema konkurencji ! nawet najtanszy 120 ! uwierz mi soniak to szmelc nie wykorzustuje maksymalnie mozliwosci HD i tv prcesor Nec ktory siedzi w tym soniaku to prymityw nie dorasta do piet sigmie w pionerze

nastawiał bym sie na 470 ( może bedzie poniżej 1 kzł - cena w usa 199 $ ) ze nalesnik to trudno ale czyta sacd , szybki napęd , 2 x usb , 2 wyj. cyfr. itd

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

to sony 470tka zapowiadana jest na kwiecien tego roku caly wic polega na tym ze ma odtwarzac pliki mkv cos jak LG350 370 czy 390

bedzie jeszcze tansza 370tka ! ogolem polecam bo widzialem na wlasne oczy pliki MKV dobrze zripowane ciezko odroznic od bluray

PATRZYŁEM DZISIAJ NA TEGO LG370.CENOWO ZA 670zł.ZEBRAŁ POCHLEBNE RECENZJE,KOSZTOWAŁ WTEDY 1100zł.PIONEK 120 JEST DO WZIĘCIA 4y STUWKI TANIEJ.LICZE DO TEGO JAKIŚ KABELEK HDMI ZA STOPARĘ ZŁOTY+KONEKTA ZA DWIE STUWKI I TYSIAK WYJDZIE.AKCEPTOWALNE

PRZED CHWILĄ NAPISAŁEM TEMAT NA BOCZNICĘ ANI WIDU ANI SŁYCHU,KTOŚ MNIE SKUTECZNIE USUWA.AWIĘC SAM SIĘ DELETUJĘ.DZIĘKI WAM ZA POMOC.ZA 3Y LATA BIERNEGO CZYTANIA,TO COSIK NIETAK.IDĘ POĆWICZYĆ..

• Redaktorzy

Sugeruję zapoznać się z zawartością linka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ze szczególnym uwzględnieniem (i przyjęciem do wiadomości):

12. Dbaj o poprawną polszczyznę w swojej wypowiedzi; nie pisz całego tekstu dużymi literami - w internecie jest to postrzegane jako krzyk, a chyba nie chcesz być odebrany jako krzykacz, prawda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

mczaj - ale swój profil zmodyfikował, co bardziej napastliwe wpisy są kasowane na bieżąco, więc i na poprawę liczę ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• 3 tygodnie później...

Halo Jorkers.Właśnie oglądam w mkv,kturyś tam raz Transformersów jest gruuubo :-)Oprucz tego potraktowałem LG jako napęd i słucham z niego muzy.Mam nową zajawkę:za jakiś czas zakupię suba.Wstępnie wybrałem RELA.Jeszcze poszukam jakiegoś dobrego kabelka hdmi,takiego do złotypięćdzieśiąt za metr.pzdr

Ale to dopiero za jakiś czas z tym subem.Znalazłem taką zabawkę Vifa sens 6.5 za 20złocisza,w obudowie zamkniętej 2ie membrany pasywne 22 kilo żywej wagi.Muszę jeszcze wziąć poprawkę,ponieważ to podłącze do wzmaka przez pętlę magn.Nie posida wzmak wyjścia na suba.

• 2 tygodnie później...

Hejka Blaszka,podzwoniłem trochę po sklepach popatrzałem na necie.Mam 3y typy subów mnie interesujących na razie na papierze:Velodyne taki model jak Twój,Rel i Vifa.Wszystkie tak do 2.5zyla.Podobno Rel ma taka linię stricte dedykowaną do stereo.Dlamnie to jest magia z tym podłączaniem,jak to wszystko należy postroić żeby było okey.Czy obudowa zamknięta,czy basrefleks.Osobiście skłaniam sie do obudowy zamkniętej.Może Koledzy z forum cosik doradzą.pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.