Skocz do zawartości
IGNORED

klon Accuphase P360 , P500 lub P700

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

frd__, 24 Sie 2010, 00:07

,w sklepie na stanie brak nippon LXY 150/25 (565-1792-ND), mysle ze omirp nie bedzie oponowal jesli zastapisz go w spisie na nippon LXZ 150/25 (565-1953-ND). cena praktycznie ta sama.

POWTARZAM: czekam na decyzje w sprawie Nichiconow KZ (podswietlona pozycja w tabelce). Jesli to ma byc mouser to zmienia sie cena. Jesli zostajemy przy digikey to najwczesniej mozemy je miec (prawdopodobnie razem z reszta kondenstaorow) 20 pazdziernika.

Kika osob prosilo mnie o podeslanie namiarow bo chieliby juz zaplacic. Nie moge tego zrobic bez decyzji w sprawie KZ.

Tak wyglada opcja z mouser. Czas oczekiwania to 3 tyg, potem dostarcza w 3 dni. Roznica w cenie przy najbardziej popularnych 8 szt to 1.1EUR ~= 4.50. Czy wszystkim pasuje?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-19640-100000036 1282677098_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam, trany (USA, Japonia, Futurlec) rano poszły do Tomka i mają dojść jutro. Niestety byłem poza domem, dlatego dopiero teraz. Muszę sie przypomnieć Borbelyemu, bo miał wysłać wycenę i nie mam jej do tej pory. Jak już je kupimy to doślę je razem z potkami z Farnella. Mam tylko jeszcze prośbę, niech wszyscy sprawdzą czy są rozliczeni wg. tabelki jaką zamieściłem i chyba rozesłałem. Jak ktoś nie dostał pieniędzy ze zwrotu (wiem, że największe zwroty już chyba doszły wszystkie), to niech napisze z numerem konta i danymi. Bo chyba została mi jeszcze jakaś nadwyżka. Niestety mam tyle różnych wpłat, że teraz ciężko mi sprawdzać wszystkie. Pozdrawiam.

System gra dobrze, albo nie....

frd__,

tak w kwestii formalnej, w tabelce podales ceny w euro zamiast usd. oczywiscie podejrzewam ze wolisz przelewy w euro, wiec wezmiemy chyba kurs sredni eur/usd z dnia przelewu lub oryginalnie usd - jak uwazasz?

>blomin

Wszystkie ceny w EUR podane w tabelce pochodza z Digikey. Placic Digikey rowniez bede w EUR. Niczego nie przeliczalem z USD na EUR, ani na zadna inna walute. Nie zamierzam rowniez tego robic. Sprawdzcie sobie na: ie.digikey.com - wszystkie ceny sa w EUR. Ostatnia rzecz jaka chialbym robic to bawic sie w kantor :)

Mysle, ze juz jest jasne:)

F

no to juz nie wiem sam zobacz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

OK, wyslalem PW do kazdego z detalami odnosnie kosztow. Teraz czekam na wplaty. Nichicony KZ (pozycja podswietlona na niebiesko) beda zamawiane z ie.mouser.com (ceny rowniez w EUR).

Pzdr,

F

Witam,

Dostałem potwierdzenie od Erno Borbelyego. W załączeniu tabela do wpłat (proszę sprawdzić czy trany się zgadzają). Wysyłam też maila. Moje dane chyba wszyscy macie. Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam,

Mam wielką prośbę, ktoś w tym wątku pisał, że ma znajomego w TME chyba, a może w North. Czy ten ktoś mógłby się dowiedzieć czy była by możliwość zamówienia i później odkupienia 100szt takich dystansów:

RICHCO TCEHCBS-4-01 lub TCEHCBS-6-01

W Polsce znalazlem tylko u dystrybutora i trzeba wziąc co najmniej 1000szt.

witek_z, 26 Sie 2010, 16:26

>Czekam na 2SA1316 z North i chyba zaraz coś mnie trafi.

przeciez one sa u tomka do parowania. porozsyla komplety jak barmanekm dosle reszte

blomin

26 Sie 2010, 17:27

>przeciez one sa u tomka do parowania. porozsyla komplety jak barmanekm dosle reszte

No rozumię, albo nie, nie rozumie, a co mnie obchodzi barmanekm, ja nie składam Accuphasa i chyba nie muszę czekać aż załatwicie sobie wszystkie trany, kondy itd do wzmaka?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.