Skocz do zawartości
IGNORED

klon Accuphase P360 , P500 lub P700

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

Straszny bajzel zrobił się z zamówieniem. Dla mnie:

komplet tanów z USA (8x2SC2837 + 8x2SA1186)

2sa1507x6szt.i 2sc3902x6szt

2SA1316x4 i 2SC1775x2

2SA991x2

potki 50R x 2

No tak właśnie piszcie wtedy będzie ok.Potków nie mam

No tak właśnie piszcie wtedy będzie ok.Potków nie mam

U mnie wygląda to tak:

2SC3902 6 ebay

2SA1507 6 ebay

2SC3420 2 japonia

2SA1145 2 japonia

2SC2705 2 japonia

2SC3478 4 japonia

2SA1376 4 japonia

2SC3668 2 japonia

2SA1428 2 japonia

2SC2837 0

2SA1186 0

2SC1844 2 japonia

2SA991 2 japonia

2SA872(a) 2 ebay

2SC1775(a) 2 ebay

2SB1016 1 japonia

2SD1407(a) 1 japonia

2SA1316 4 noth

2SC3329 4 borbely

W moim zestawieniu mam, że 1316 powinienem dostać 8 szt. Ale nie mogę się doszukać tego w historii korespondencji. Jak zostanie nadwyżka no to wiadomo. Jak nie, to błąd w moich obliczeniach.

Że tak powiem, na rozwiązanie nie czekaj, wyślij. Jakby zostały to dogadamy się później.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Chłopaki ale teraz mieszacie-to każdy z zamawiających powinien przejrzeć co najmniej 20 str.tematu,PW,których faktycznie nie ma i historię swoich rachunków ?

Najprościej było wysłać Tomkowi wraz z chwilą realizacji zamówienia konkretnej listy osób,do których ma to dotrzeć(ja tak zrobiłem) i temat zamknięty !!!A teraz powoli zaczynam wątpić,że nie będzie pomyłek w wysyłkach od Tomka...żal.

Chłopaki ale teraz mieszacie-to każdy z zamawiających powinien przejrzeć co najmniej 20 str.tematu,PW,których faktycznie nie ma i historię swoich rachunków ?

Najprościej było wysłać Tomkowi wraz z chwilą realizacji zamówienia konkretnej listy osób,do których ma to dotrzeć(ja tak zrobiłem) i temat zamknięty !!!A teraz powoli zaczynam wątpić,że nie będzie pomyłek w wysyłkach od Tomka...żal.

Dam rade najwyżej zbraknie mi tranów :)

to mamy wklejac po kolei kto co zamwial?zamowien bylo duzo i chyba najprosciej bedzie jak zamaiajacy wysla do tomka0104 kto i ile ma dostac

<br>MOŻECIE WYSYŁAĆ NA POCZTĘ BO TU SIĘ NABAŁAGANI.

czy jest ktos chetny na rezystory do preampa z partsconnexion?

bede robil wspolne zamowienie na rezystory to mozna sie dopisac. jeszcze nie wiem jakiej rasy rezki kupie ale cos na 100% kupie.

czy jest ktos chetny na rezystory do preampa z partsconnexion?

bede robil wspolne zamowienie na rezystory to mozna sie dopisac. jeszcze nie wiem jakiej rasy rezki kupie ale cos na 100% kupie.

Bardzo możliwe że ja, zobacze jakiego rzędu będzie to kwota. Końcówki nie składasz jak mniemam?

caveat emptor

>barmanekm wplaciles juz tomkowi0104 pieniadze na przesylki?

Hej, wysłałem mu podsumowanie i zapytanie o nr konta, bo nie mam go historii (jedyny raz kiedy płaciłem Tomkowi, było za płytki i nie mogę znaleźć tego przelewu aby sprawdzić nr konta).

System gra dobrze, albo nie....

Poszperałem trochę w częściach i znalazłem układy operacyjne Powinny pasować na pewno orginalne bo ze starego pioneera no i wskaźniki wysterowania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-22716-087082500 1284831282_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

znalazłem takie coś co sterowania VU. Dokładnie nie wiem gdzie:). Chyba na elektrodzie. Do tego są płytki (pod termotransfer). Jak ktoś zainteresowany, to podajcie maila na pw. Chyba, że za zgodą autora zrobimy płytki w zakładzie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Będą jakieś nowe płyteczki do zabezpieczenia głośników lub sterowania vu ?

[/quote

Narazie z barwą dałem sobie na luz bo czekam na części Potki itp ,A co do zabezpieczenia bedzie takie samo jak w accu.Czyli ze sterowaniem na vu dam do zrobienia z 5 płytek.

Znowu k..wa mieszacie !!! vu meterka można bardzo prosto podłączyć...parę stron wcześniej dałem schemat z regulacją czułości...i jak chcecie to mogę wkleić - u mnie działa bez problemu.

jak cena płytek będzie ok, to też biorę

<br> Płytka jest trochę większa od pre to cena podobna ok 35zł.Bedzie na niej zabedpieczenie głośników sterowanie do vu i miękki start trafa<br>

<br> Płytka jest trochę większa od pre to cena podobna ok 35zł.Bedzie na niej zabedpieczenie głośników sterowanie do vu i miękki start trafa<br>

Jak tak...to biorę !

Robimy listę?

Jak tak...to biorę !

Robimy listę?

Ja się piszę

no lista:) - dopiszcie konkretnie na co ta lista

freedi

osimar

mroczny

barmanekm

Witam,

Kasa do Tomka na wysyłki juz poszła. Mam nadzieję, że w tym tygodniu dostanę trany od Borbely, to wyślę je razem z potkami do Tomka.

System gra dobrze, albo nie....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.