Skocz do zawartości
IGNORED

klon Accuphase P360 , P500 lub P700

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

Lista na obudowy z modushop(do 30 listopada)

- dj_- 1szt 1NPD04300B

- kafka - 1szt

- freedi - 1x 1NPD04300B

- kogutaudio - 1x1NPS04P400B 1x3PE04P03400ASOLA

- mad_z - 1x1PS02PB

- barmanekm - 1 x 1NPS04P400N + 1 x 3PE04P03400ASOLA

- Robertus - 1 x 1NPS04P400B

- omirp - 1 x 1NPS04P400B

- jjp - 1 x 1NPS04P400N + 1 x 3PE04P03400ASOLA

- __kot__ - 1 x 1NPS03PN (z obróbką - rysunek dostarczę)

to sie spozniles, bo u Tomka calosc gra juz ze 2 miechy.

Tomek to inna bajka. Miałem na myśli krótko mówiąc kto poza Tomkiem to uczyni. Jakoś długo się schodzi z tym :-)

Radiatory Fischer 2 sztuki:

1.barmanekm

2.omirp

3.kogutaudio

pozdrawiam

Hej,

Dostałem odpowiedź: LAFOT chce 15 Euro / szt.

Komplet więc wychodzi 20 Euro + VAT + wysylka. To co mam zamawiać?

System gra dobrze, albo nie....

Hej,

Komplet więc wychodzi 20 Euro + VAT + wysylka. To co mam zamawiać?

Witam

przedtem pisałeś że sztuka by kosztowała 22E, to ile wkońcu i jakie mają wymiary?

pozdrawiam

Pisałem orientacyjnie. Napisalem, ze cena będzie od 120-180 netto za komplet.

Wymiar 23.5cm na 15cm na 6cm. Podali mi, ze ten kosztuje 15eur. Model SK 580.

Pisałem orientacyjnie. Napisalem, ze cena będzie od 120-180 netto za komplet.

Wymiar 23.5cm na 15cm na 6cm. Podali mi, ze ten kosztuje 15eur. Model SK 580.

No dobra to komplet 2szt. 20 Euro wychodzi czy 30?

Witam dziś testowałem accu na muzyce Brooklyn Bounce z maksymalną mocą bo pożyczyłem od kumpla kolumny estradowe Fendera .Normalnie głowa mnie bolała po 10 minutach słuchania a na accu można by jajka smażyć .Basu jest tyle że aż za dużo ,Wiem ze to inne kolumny od moich ale accu daje rade, chyba z każdymi .Porażka.

No i jeszcze Scooter Fire na pełnej mocy.

Chodziło mi o to że gra świetnie (Wyburza ściany) ale te nichicony vr nie za zbytnio mi pasują ,może już jestem trochę głuchy ale jakoś zaczął ostrzej grac ,kiedyś tego nie było ale czas pokaże może tak ma być?

Chodziło mi o to że gra świetnie (Wyburza ściany) ale te nichicony vr nie za zbytnio mi pasują ,może już jestem trochę głuchy ale jakoś zaczął ostrzej grac ,kiedyś tego nie było ale czas pokaże może tak ma być?

ja Tobie powiem co jest 5. accu bazuje na kompilacji elana (miekko i cieplej) z nichiconem (bez litosci i twardziej a czesto jasno), Ty dales VR (nichi jak wyzej) z black gate (rubicony ogolnie sa z tych zimnych ostrych brutali) i tyle. zawsze podkreslam ze tylko mix daje neutral inaczej w którąś strone.

ja Tobie powiem co jest 5. accu bazuje na kompilacji elana (miekko i cieplej) z nichiconem (bez litosci i twardziej a czesto jasno), Ty dales VR (nichi jak wyzej) z black gate (rubicony ogolnie sa z tych zimnych ostrych brutali) i tyle. zawsze podkreslam ze tylko mix daje neutral inaczej w którąś strone.

Cenna uwaga.

Cenna uwaga.

Uczulam przy skladaniu płytek. Tomek wspominał mi ze na rysunku na PCB sa błędnie narysowane tranzystory q14 i q15. Chyba mają być odwrócone o 180 stopni. Sprawdzcie to dokladnie zeby nie było bum.

Witam koledze chodzi o montaż tranzystorów ale każdy dostał opis jak to ma być złożone ,ale na wszelki wypadek przypomnę Q15 2SC3902 i Q142SA1507 poeinny być założone tak aby emiter był podłączony do kondensatorów C11 i C14 220/100 elna cerafinre

Jeszcze jedno nie wiem czy pamiętacie ale proszę o wpłaty za pcb zabezpieczenia bo jak na razie wpłaciło 4 osoby z 17 a nie długo będę mógł odebrać pcb a kasy niema .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam koledze chodzi o montaż tranzystorów ale każdy dostał opis jak to ma być złożone ,ale na wszelki wypadek przypomnę Q15 2SC3902 i Q142SA1507 poeinny być założone tak aby emiter był podłączony do kondensatorów C11 i C14 220/100 elna cerafinre

Jeszcze jedno nie wiem czy pamiętacie ale proszę o wpłaty za pcb zabezpieczenia bo jak na razie wpłaciło 4 osoby z 17 a nie długo będę mógł odebrać pcb a kasy niema .

Dzieki Tomku. Czyli na schemacie który narysował jeden z kolegów jest prawidłowo - sprawdzilem.

Teraz dodatkowa informacja - ustawione napiecie na punkcie tp od biasu 5mv daje okolo 20mA prądu spoczynkowego. 50mV to kolo 120 mA w jednej gałęzi. Radzę raczej nie przekraczac tych 120mA bo to się może źle skończyć :-)

Hej,

Jeszcze raz sprawa radiatorów:

Jeżeli chcemy te SK580 anodowane na czarno to czas czekania 2 tygdnie, koszt 16,17EUR/szt. + VAT 22%.

Mogą być też od 3-5 dni, ale wtedy trzeba dopłacić od całości 30EUR za UPS. Nie opłaca się na 3 osoby. Proponuje wziąć te anodowane SK580 dzisiaj, i będziemy mieli na święta grające Accu.

ogutaudio i omirp proszę dzisiaj o wysyłkę.

Jeszcze raz sprawa radiatorów:

Jeżeli chcemy te SK580 anodowane na czarno to czas czekania 2 tygdnie, koszt 16,17EUR/szt. + VAT 22%.

Mogą być też od 3-5 dni, ale wtedy trzeba dopłacić od całości 30EUR za UPS. Nie opłaca się na 3 osoby. Proponuje wziąć te anodowane SK580 dzisiaj, i będziemy mieli na święta grające Accu.

ogutaudio i omirp proszę dzisiaj o wysyłkę.

Nie wiem o czym myślałem jak pisałem. Chodzi o decyzję. omirp już potwierdził - jeszcze jak Ty Paweł potwierdzisz to zaraz zamawiam.

Super. A co z kolegami co nie dali znać w sprawie obudowy z modushopa. np kolega kot .

Prawdopodobnie wydłuży to czas oczekiwania jeśli jest obróbka CNC.

modushop ma czeski oddział, ale nie przeliczałem czy wychodzi taniej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Super. A co z kolegami co nie dali znać w sprawie obudowy z modushopa. np kolega kot .

Prawdopodobnie wydłuży to czas oczekiwania jeśli jest obróbka CNC.

modushop ma czeski oddział, ale nie przeliczałem czy wychodzi taniej

Ukryta Zawartość

Cześć !

Nie otrzymałem żadnej informacji, iż mam dawać komukolwiek jakkolwiek znać :)

Jeżeli moja obróbka jedynie ma być przyczyną jakiegoś długiego opóźnienia w realizacji zamówienia to olewka obróbki :). Jeżeli natomiast nie ma to większego wpływu (1-2 dni to bym poprosił)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Cześć !

Nie otrzymałem żadnej informacji, iż mam dawać komukolwiek jakkolwiek znać :)

Jeżeli moja obróbka jedynie ma być przyczyną jakiegoś długiego opóźnienia w realizacji zamówienia to olewka obróbki :). Jeżeli natomiast nie ma to większego wpływu (1-2 dni to bym poprosił)

Pozdrawiam

A masz ten CAD-owski rysunek. Bo praktycznie tylko za tym czekamy. ( no i kolega kafka nie określił jaką preferuje obudowę).

OK

Wszytko jest napisane na stronie.

CNC-5-10 dni roboczych

Anodowanie po obróbce ( no chyba, że chcesz surowe alu )kolejne 3-4 dni robocze

Koszt 66EUR

Dla mnie możesz robić, ale wyrocznią nie jestem.

OK

Wszytko jest napisane na stronie.

CNC-5-10 dni roboczych

Anodowanie po obróbce ( no chyba, że chcesz surowe alu )kolejne 3-4 dni robocze

Koszt 66EUR

Dla mnie możesz robić, ale wyrocznią nie jestem.

Jak da się to w Polsce zrobić to raczej nie ma sensu 2 tyg czekać...

Ktoś z Was jeszcze planuje obróbkę paneli i zamierza robić to w Polsce ?

Ja planuje, ale nie mam jeszcze bliższych konkretów. Więcej będę wiedział jak tylko dostane telefon, bo jestem teraz bez - mam mieć 6 grudnia.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.