Skocz do zawartości
IGNORED

klon Accuphase P360 , P500 lub P700

Bogdan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Faktycznie już nam niedużo brakuje-ale jednak osobiście nie mam jeszcze wszystkiego-najważniejsze są tutj jednak radiatory;odpowiedź z TME:

Witam.

Posiadamy radiator RAD-6023/220 - 69,900zł/szt/netto czas realizacji

14-21dni (towar na zamówienie specjalne)

lub RAD-6023/300 - 89,900zł/szt/netto dostępne od ręki czas realizacji

2dni

Podany wyżej termin obowiązuje w dniu złożenia oferty.

W przypadku zamówienia proszę powołać się na powyższą ofertę i

moją osobę.

i takie właśnie wezmę,niestety z powodu obowiązków nie będę w stanie tego złożyć przed końcem roku,a nie chcę się śpieszyć-nie będę odstawiał fuszery,bo to jest wszakże Accu !

Może na święta będzie grało pod choinką :)

Taa...kolędy na wigilię i death metal w sylwestra:)...

Woper1-trza to jeszcze poskładać do kupy i ładnie opakować,bo innej opcji nie widzę...także będzie ciężko się wyrobić.

Chociaż pomniejsze klocki składałem i uruchamiałem w jedną noc i to po pijaku!ale tu jest poważniejsza przeprawa i nie chcę tego spartolić.

Ale nawet jak bym miał dołożyć jeszcze do tego parę tysięcy(a już poszło niemało),to i tak to zagra,bo się uparłem !!!

Życzę takiego samego uporu ...ale jednak bez przesady.

Taa...kolędy na wigilię i death metal w sylwestra:)...

Woper1-trza to jeszcze poskładać do kupy i ładnie opakować,bo innej opcji nie widzę...także będzie ciężko się wyrobić.

Chociaż pomniejsze klocki składałem i uruchamiałem w jedną noc i to po pijaku!ale tu jest poważniejsza przeprawa i nie chcę tego spartolić.

Ale nawet jak bym miał dołożyć jeszcze do tego parę tysięcy(a już poszło niemało),to i tak to zagra,bo się uparłem !!!

Życzę takiego samego uporu ...ale jednak bez przesady.

Prędzej czy później ale zagra i to jest najważniejsze.

Tyle wytrzymaliśmy to i jeszcze wytrzymamy.

Widzę, że każdy podchodzi do tego projektu indywidualnie i nie na hura - to mi się podoba.

Przeca to nasza pasja.

Prędzej czy później ale zagra i to jest najważniejsze.

Tyle wytrzymaliśmy to i jeszcze wytrzymamy.

Widzę, że każdy podchodzi do tego projektu indywidualnie i nie na hura - to mi się podoba.

Przeca to nasza pasja.

ja w prawdzie robie samo pre ale także staram sie podejść poważnie do projektu. z reguly coś odpuszczałem cos zminialem ale tu na full bez kompromisow. przeciez diabeł tkwi w szczegółach. projekty wzmakow są czesto do siebie b. zblizone, ale jedne grają wybitnie inne najwyżej poprawnie. pewnie koncowki tez z czasem jak finanse pomogą zaatakuje. ale najpierw pre.

A- 6,8nF

B- 10nF C21 Może 1nF

C- 470pF

D- 470pf 100V

E- 22nF

F- A560J soshin c15 na pewno 56pF

G- 10nF

H- 1uF 100V

Witam wszystkich wróciłem na kilka godzin na chatę Bo dręczyła mnie jedna żecz i miałem racje .A wiec kondensator nr C15 powinien mieć wartosc 56pF a nie 560pF

Druga sprawa C17 I C19 470pF POWINNY BYĆ POLIPROPYLENOWE C21 CERAMICZNY ALE KOGUTAUDIO NIECH JESZCZE SPRAWDZI BO COŚ JEST NIE TAK zdaje mi się ze powinien mieć 1nF Działa to wszystko na takich częściach jak jest podane w opisach ale muszę pozmieniac i zobacze co to da.

Jeszce jedno pytanie czy da rade załatwić nichiki vr 470/100? w nocy znowu wyjeżdżam i wrócę w sobote .Mam nadzieje że potki dotrą do piątku to w poniedziałek wszystko roześle Pozdrawiam wszystkich.

Witam,

Malenkie przypomnienie jak wyglada sytuacja z kondami:

Element kluczowy zamowienia, czyli Nichicon VR 470/100 bez zmian - 4/10/2010.

Kolejna rzecz, ktorej Digikey nie ma to Nichicon VR 2200/35. Beda mieli to 5/11/2010. Ale Mouser bedzie to miec juz 04/10/2010 - wiec najprawdopodobniej anuluje te kondy w Digikey i uderze do Mouser'a jak tylko beda je mieli w magazynie.

No i na koniec zla wiadomosc, ale nie dla wszystkich. Nippon LXY 150/25 - spodziewane sa 1/11/2010. Pytanie do Panow Blomin (1szt) i Omirp (2szt) - jak bardzo zalezy wam na tych kondach? :)

Tomek:

Nich 2200/35 - nie powinno byc zadnego problemu

Nich 470/100 - sprobuje domowic w Digikey jak sie da. Ile ich potrzebujesz?

Pozdr,

Frd

Witam,

Malenkie przypomnienie jak wyglada sytuacja z kondami:

Element kluczowy zamowienia, czyli Nichicon VR 470/100 bez zmian - 4/10/2010.

Kolejna rzecz, ktorej Digikey nie ma to Nichicon VR 2200/35. Beda mieli to 5/11/2010. Ale Mouser bedzie to miec juz 04/10/2010 - wiec najprawdopodobniej anuluje te kondy w Digikey i uderze do Mouser'a jak tylko beda je mieli w magazynie.

No i na koniec zla wiadomosc, ale nie dla wszystkich. Nippon LXY 150/25 - spodziewane sa 1/11/2010. Pytanie do Panow Blomin (1szt) i Omirp (2szt) - jak bardzo zalezy wam na tych kondach? :)

Tomek:

Nich 2200/35 - nie powinno byc zadnego problemu

Nich 470/100 - sprobuje domowic w Digikey jak sie da. Ile ich potrzebujesz?

Pozdr,

Frd

Jak by dało rade domówic to 20szt 470 i 6 szt 2200/35 a ile to będzie kosztować? Dzieki z góry za pomoc

470 byly kupione po 0.6461 EUR/szt (+vat) - cena mogla ulec zmianie. Nie obiecuje, ze da sie je upchnac do tego zamwienia. Zapytam, zobaczymy co odpowiedza.

2200 prawie na pewno beda z mouser po 0.858EUR/szt (+vat) - o 0.15 EUR (ok. 60gr) taniej niz w Digikey.

proponuje wziac zamiast lxy ,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , 150UF 25V LXZ United Chemi-Con. cena praktycznie ta sama .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie, a do czego jest ten kondek? Może też bym się dopisał, ale nieco straciłem wątek w temacie tego akurat kondziołka.

System gra dobrze, albo nie....

Panowie, a do czego jest ten kondek? Może też bym się dopisał, ale nieco straciłem wątek w temacie tego akurat kondziołka.

AKURAT nie do accu, ja go potrzebuje jako filtr do daca.

Hejka,

Zamowienie w Digikey zmnienione. Czekamy jedynie na 470/100. Trzymajcie kciuki, zeby nie bylo dalszych opoznien ;)

Pzdr,

Frd

szczerze się przyznam że wszystko mam wlutowane___czekam na radiatory,trany od Tomka i odpalam!!!

Ale się zapędziłem...Tomek -jaki prąd trzeba ustawić?...

Witam co do prądu spoczynkowego to 5mA Ale jest druga sprawa za mało potów przyszło albo ja źle liczę ,po dwa dla tych co zamówili starczyło mi dla 4 osób/.Czy jeszcze coś przyjdzie z potków ?

Wiadomo coś odnośnie płytki pod zabezpieczenie?

Zabezpieczenie dziś wieczorem wyśle do merkalu niech mi wycenią ile będzie kosztować z 15 szt tam trzeba zapłacić za rozpoczecie produkdji.

Witam co do prądu spoczynkowego to 5mA Ale jest druga sprawa za mało potów przyszło albo ja źle liczę ,po dwa dla tych co zamówili starczyło mi dla 4 osób/.Czy jeszcze coś przyjdzie z potków ?

Zabezpieczenie dziś wieczorem wyśle do merkalu niech mi wycenią ile będzie kosztować z 15 szt tam trzeba zapłacić za rozpoczecie produkdji.

Jeżeli potki miały być po dwa - to moja wina, bo policzyłem kasę i zamówiłem po jednym. Sam się trochę dziwiłem do czego byłby jeden potek, ale w ani jednym poście nikt nie wspomniał, że trzeba po dwa. Niestety nie miałem czasu szukać do jakiego to układu etc, W takim razie dzisiaj domówię resztę i pojutrze (jutro jestem w Warszawie) wyślę je do Ciebie. Mam nadzieję, że wytrzymacie jeszcze te 3 dni.

Jeżeli potki miały być po dwa - to moja wina, bo policzyłem kasę i zamówiłem po jednym. Sam się trochę dziwiłem do czego byłby jeden potek, ale w ani jednym poście nikt nie wspomniał, że trzeba po dwa. Niestety nie miałem czasu szukać do jakiego to układu etc, W takim razie dzisiaj domówię resztę i pojutrze (jutro jestem w Warszawie) wyślę je do Ciebie. Mam nadzieję, że wytrzymacie jeszcze te 3 dni.

No to nieźle musiałeś być zamotany !(bez urazy-Twoje zaangażowanie w projekt jest bezcenne i jestem Ci winien skrzynkę wódy)...robimy integrę-stereo,więc dwie końcówki:).

Nic się nie stało-poczekamy,tylko napisz ile dopłacić.

Pozdrowionka i nie pij tyle ;)

Z tym piciem, niestety trafiłeś. Dzisiaj dopiero do pracy przyszedłem po sobotnim weselu w górach...

Wiem, wiem... akurat nie śledziłem dokładnie tematu potka, i myślalem, że to może do czegoś a'la balans czy coś. W czwartek będą wysłane do Tomka pozostałe 8.

Z piciem... masz rację. Po sobotnim weselu i poprawinach dzisiaj dopiero dałem radę zwlec się do pracy. Dobrze, że są urlopy na rządanie.

Z tym piciem, niestety trafiłeś. Dzisiaj dopiero do pracy przyszedłem po sobotnim weselu w górach...

Wiem, wiem... akurat nie śledziłem dokładnie tematu potka, i myślalem, że to może do czegoś a'la balans czy coś. W czwartek będą wysłane do Tomka pozostałe 8.

Z piciem... masz rację. Po sobotnim weselu i poprawinach dzisiaj dopiero dałem radę zwlec się do pracy. Dobrze, że są urlopy na rządanie.

Hmm...mam nosa :))...Ja jeszcze do tej pory ląduje,a nie byłem na żadnym weselu(w górach pije się najlepiej,wiem bo mieszkam w górach).

Michał-nic się nie stało...Tyle już przeszliśmy,także kwestia paru dni jest nieistotna.

Trzym się i ląduj ;)

Dzięki za wyrozumiałość. za***isty avatar tak swoją drogą. IM to dla mnie cały czas kultowa kapela. No i przy okazji fajnie Ci, że mieszkasz w górach. Zawsze mi szkoda wracać z gór, czy to Tatry czy Beskidy...

Witam.

Chyba wszyscy są zapracowani,bo taka cisza w temacie :)

Z innej beczki-ma ktoś sprawdzoną koncepcję zasilacza,który pociągnął by naszą końcówkę?Wiem,że jest tego mnóstwo na forum i sieci ale moje wrodzone lenistwo...no i chciałbym poznać pomysły kolegów,którzy robią to samo co ja.

Z góry dziękuję i pozdrawiam !

O jakim zasilaczu piszesz? Ten główny to chyba zwykły mostek i kondy, a te do driverów już są na płytkach. Ja tak dla jaj może się będę kiedyś bawił w jakieś niskoszumne do PRE, ale to może i nie wcześniej jak za bardzo długo. Bo na początku planuje grać z passem B1.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.