Skocz do zawartości
IGNORED

audiofilizm a chamstwo

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

a, 19 Mar 2010, 10:25

Mnie jednak bardziej (jeszcze) bawią, niż irytują te wpisy. Np. kolega camle dokonał, jak pisze, analizy leksykalnej Twoich wpisów. To czego dokonują specjalistyczne generatory na ciągach leksemów (bardzo skomplikowane oprogramowanie) kolega camle tak sam z siebie popełnił lewą ręką między jednym wpisem a drugim. Szacunek camle, szacunek.

Gość

(Konto usunięte)

elkabelka, 19 Mar 2010, 16:41

>Mnie jednak bardziej (jeszcze) bawią, niż irytują te wpisy.

to nawet nie jest irytacja, lecz przygnębienie

wydawałoby się, że to szlachetne hobby, które dzięki zbawiennemu wpływowi muzyki gromadzi ludzi po prostu dobrze wychowanych, tymczasem rynsztok płynie szeroką strugą

problem w tym, że to anonimowe prostactwo tutejsze jest opryskiem powszechnego społecznego

nie oburzam się jak panna na ostre nawet sprzeczki czy wzajemne złośliwości, ale pewne elementarne normy szacunku dla rozmówcy muszą być zachowane

inaczej któregoś dnia wszyscy potopimy się w gnojówce

a, 19 Mar 2010, 17:41

Jak już narzekamy sobie - mnie najbardziej chyba przygnębia tutaj nieumiejętność przekazania, przez wielu piszących, swoich myśli w piśmie. W tych peanach na cześć własnej wyjątkowości mnożą się najbardziej banalne błędy, co sprawia, że trudno podjąć jakąkolwiek polemikę - a przecież nie piszą tu cudzoziemcy...

bierz przykład

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

nie jestem zwolennikiem ulizanej świętoszkowatości

chodzi tylko o to, żeby zza każdego słowa nie wyzierała pogarda dla rozmówcy

przecież ani w sporach, ani w manifestowaniu swojej wolności nie musimy poniewierać innych

po co?

jeżeli natomiast chodzi o składność wypowiedzi... cóż, kiedy przyszedłem na świat, było ok. 3 miliardy ludzi, teraz populacja dobija 7 mld, a rozkład inteligencji jest taki sam...

a, jeszcze muls: ile razy mam jeszcze powtarzać, że nie jestem, nie byłem i raczej nie będę atoposem? czy każdy fajny facet na forum musi być atoposem? :-)

Gość

(Konto usunięte)

muls, 19 Mar 2010, 18:49

>wisz kochaniutki A łatwo sie myli z B.Nie musisz sie tłumaczyc.ja tez tak bym sie tłumaczył.

nie "się" tłumaczę, tylko "Ci" tłumaczę, ale coś widzę, że jak Szloma koniowi

chyba nie tylko a z b Ci się myli, ale cały alfabet

zamów melexa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

no to zaczynamy przegląd co lepszych wypowiedzi, których moderator nie uznaje za niestosowne:

sittek, 23 Mar 2010, 00:10

>wybierz się do lekarza aby zbadał ci te połączenia które wskazałem czerwonym kolorem w podobnie

>brzmiącym idiotycznym wątku. Załapiesz?

>.....czy dzieciństwo było aż tak straszne? Czy ojciec zamykał cię na całe noce w kolumnie Altus?

• 2 lata później...

no to zaczynamy przegląd co lepszych wypowiedzi, których moderator nie uznaje za niestosowne:

sittek, 23 Mar 2010, 00:10

>wybierz się do lekarza aby zbadał ci te połączenia które wskazałem czerwonym kolorem w podobnie

>brzmiącym idiotycznym wątku. Załapiesz?

>.....czy dzieciństwo było aż tak straszne? Czy ojciec zamykał cię na całe noce w kolumnie Altus?

Mam nadzieję , że się nie załapię ?

Piotr

W audiofiliźmie jest jednak coś z szaleństwa, coś, co niektórzy mogą odbierać nawet jako chamstwo.

Audiofilskich zapędów w propagowaniu jedynie słusznych rozwiązań raczej nie rozumiem, co nie znaczy że nie pochwalam takiego hobby.

Toż to hobby jak każde inne, i oby było bezpieczne dla otoczenia ;-))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.