Skocz do zawartości
IGNORED

Nasz Air Force One uległ katastrofie!

subagazi

Rekomendowane odpowiedzi

>obesrati, 2 Maj 2010, 12:18

>Z blogu ziemkiewicza:

>Na razie nie oskarżam. Pytam.

No i cały rząd nie może spać ze strachu że Ziemkiewicz przestanie pytać a zacznie oskarżać :-))).

Jestem Europejczykiem.

>obesrati, 1 Maj 2010, 15:01

>Ad rem: stanowczo domagam się aby polski rząd zażądał od Rosjan zbadania rejestratorów lotu Iła-76,

>który kręcił się nad lotniskiem tuż przed lub w czasie lądowania Tu-154!

Ja bym tam olał polskojęzyczny rząd Tuska i ustami Prezesa zażądał tego bezpośrednio od Rosjan! Na pewno ugną się przed żelazną wolą Napoleona Mazowsza.

P.S.

Ił nie kręcił się nad lotniskiem tylko próbował wylądować. We wszystkim jesteś tak świetnie zorientowany?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Nie mamy powodów, by ufać Rosjanom

Rosjanie powinni powiedzieć: zginął wasz przywódca, wy tę sprawę wyjaśnijcie. To oni powinni pomagać przy naszym śledztwie, a nie odwrotnie - mówi Jacek Trznadel w rozmowie z Piotrem Zychowiczem

http://www.rp.pl/artykul/469805_Nie_mamy_powodow__by_ufac_Rosjanom_.html

acek Trznadel (rocznik 1930) jest pisarzem, poetą, krytykiem literackim i publicystą, autorem słynnej „Hańby domowej” oraz wielu opowiadań i szkiców na temat Katynia (m.in. „Powrót rozstrzelanej armii”). Jest przewodniczącym Rady Polskiej Fundacji Katyńskiej, wchodzi w skład jury przyznającego Nagrodę Literacką im. Józefa Mackiewicza. W 1997 roku otrzymał od Instytutu Józefa Piłsudskiego w Nowym Jorku Nagrodę im. J. Łojka za „walkę z fałszem i zdradą w życiu narodowym”.

Trznadel na Prezydenta!!!

Następny autorytet lotniczy, ale w końcu trznadle lubią się pokazać:

"Śpiewający samiec często siedzi na bardzo dobrze widocznym miejscu – na czubku drzewa lub krzewu lub na przewodzie linii energetycznej."

Jestem Europejczykiem.

>Nowy2, 3 Maj 2010, 23:51

>Czy ktos gdzies widzial w prasie zdjecia, obejrzal w TV film czy slyszal relacje z odlotu/wsiadania

>delegacji polskiej do Smolenska?

Nie, przecież FSB przy pomocy Tuska zlikwidowało ich już na Okęciu.

Jestem Europejczykiem.

>YunnanTEA, 3 Maj 2010, 22:04

>Nie jest, ale chciałby. W przeciwieństwie do ciebie.

Coś podobnego???

To JA chcę się czegoś dowiedzieć, a paru kolesi ma gotowe pomysły i usiłuje do nich dopasować rzeczywistość. Jak rzeczywistość się opiera to ją po prostu olewają.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 4 Maj 2010, 01:04

>>Nowy2, 3 Maj 2010, 23:51

>

>>Czy ktos gdzies widzial w prasie zdjecia, obejrzal w TV film czy slyszal relacje z

>odlotu/wsiadania

>>delegacji polskiej do Smolenska?

>

>Nie, przecież FSB przy pomocy Tuska zlikwidowało ich już na Okęciu.

Wiedzialem zes z NFZ. A nie przyszlo ci do lba, ze bylby to kolejny dowod na "prywatna" wizyte i to przez stosowne naciski, bo celem PR i TVP jest informowac spoleczenstwo o dzialaniach czolowych politykow. Prywatni nadawcy juz nie.

Kolejne pomysły PiSSowców i rydzykowców są co raz bardziej pokręcone. CO Z TEGO, że wizyta była taka czy śmaka? Za chwilę pojawi się jakiś inny pomysł, np. że Rosjanie rozrzedzili powietrze skutkiem czego samolot obniżył lot albo że pilotom podano LSD albo Prozac. Albo że rozpylono LSD w powietrzu, a zrobił to krążący Ił-76. I nie zdziwiłbym się, gdybym jutro przeczytał w Rzepie jako poważną hipotezę.

A pojutrze Trznadel z Ziemkiewiczem zażądają powołania międzynarodowej komisji do zbadania składu powietrza przed katastrofą.

Jestem Europejczykiem.

>Nowy2, 4 Maj 2010, 01:35

>A nie przyszlo ci do lba, ze bylby to kolejny dowod na "prywatna" wizyte i to

>przez stosowne naciski, bo celem PR i TVP jest informowac spoleczenstwo o dzialaniach czolowych

>politykow. Prywatni nadawcy juz nie.

?????????????????????????????????????????

O co tu niby chodzi, bo już od tych dziwnych pomysłów już zaczynam się gubić? Strąciła go telewizja??? Pewnie TVN ;-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 4 Maj 2010, 01:53

>Kolejne pomysły PiSSowców i rydzykowców są co raz bardziej pokręcone. CO Z TEGO, że wizyta była

>taka czy śmaka? Za chwilę pojawi się jakiś inny pomysł, np. że Rosjanie rozrzedzili powietrze

>skutkiem czego samolot obniżył lot albo że pilotom podano LSD albo Prozac. Albo że rozpylono LSD w

>powietrzu, a zrobił to krążący Ił-76. I nie zdziwiłbym się, gdybym jutro przeczytał w Rzepie jako

>poważną hipotezę.

> A pojutrze Trznadel z Ziemkiewiczem zażądają powołania międzynarodowej komisji do zbadania składu

>powietrza przed katastrofą.

A "PO PO"jutrze że Jarosław cynicznie wyciąga z łóżka swoją umierającą matkę aby wystąpiła w spocie wyborczym.

Zaś "PO PO PO"jutrze, że to nie tak, matka w spocie nie wystąpi- jasno z tego wynika, że nawet rodzona matka nie chce mu pomóc.

"Rosjanie powinni powiedzieć: zginął wasz przywódca, wy tę sprawę wyjaśnijcie. To oni powinni pomagać przy naszym śledztwie, a nie odwrotnie - mówi Jacek Trznadel w rozmowie"

już wiem kto rządzi Światem....Jacek Trznadel z pomocą palancika jacchcika

>lampowy7, 4 Maj 2010, 05:20

Masz chłopie rację, ale jest troszkę inaczej:

Jednego dnia Szefowa kampanii Jarka cynicznie oświadcza, że Marta Kaczyńska będzie wspierała stryja (czy jak mu tam) i to nie sama ale z mężem, drugiego dnia Bielan wszystko odwołuje bo okazuje się, ze wsparcie będzie psychiczne czy jakieś tam (czyli takie jak moje). I kto tu żeruje na ludzkim nieszczęściu???

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Poniżej cyniczne oświadczenie szefowej:

Od kilku dni media spekulują, jak Marta Kaczyńska będzie wspierać stryja w kampanii prezydenckiej. - Chce być zaangażowana w tę kampanię, ale proszę mnie nie pytać o szczegóły - zapowiedziała w piątek w TOK FM Joanna Kluzik-Rostkowska, szefowa sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego.

I stanowcza odpowiedź Bielana

- Córka zmarłego tragicznie prezydenta będzie wspierała swego stryja Jarosława Kaczyńskiego, ale będzie to wsparcie prywatne i osobiste, a nie poparcie czysto polityczne - oznajmił w niedzielę wieczorem rzecznik PiS Adam Bielan - Nie sądzę, żeby była bezpośrednio zaangażowana w kampanię wyborczą - dodał.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7840218,Wybory_2010__Rodzina_Marty_Kaczynskiej_w_fotoreportazu_.html

Dżambo ty jesteś idiotą czy z przyzwyczajenia pomawiasz i kłamiesz?

"W piątek szefowa sztabu Jarosława Kaczyńskiego, Joanna Kluzik-Rostkowska pytana przez dziennikarzy w Sejmie, jak będzie wyglądał udział córki zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego w kampanii jej stryja odpowiedziała, że "pani Marta chce być zaangażowana w tę kampanię". "

Nie do mnie pretensje jacuś, znowu walczysz z faktami.

Kluzik-Rostkowska chlapnęła, Bielan sprostował. To co, nic nie było??? Myślisz, że Rostkowska to ja???

Jestem Europejczykiem.

>Nowy2, 4 Maj 2010, 09:24

>cmentarna hiena, i tyle

Żałosny PiSSowski politruk. Mózgi wam raz na dzień pozwalają włączyć?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 4 Maj 2010, 08:31

>Jednego dnia Szefowa kampanii Jarka cynicznie oświadcza, że Marta Kaczyńska będzie wspierała stryja

>(czy jak mu tam) i to nie sama ale z mężem, drugiego dnia Bielan wszystko odwołuje bo okazuje się,

>ze wsparcie będzie psychiczne czy jakieś tam (czyli takie jak moje). I kto tu żeruje na ludzkim

>nieszczęściu???

Myślę że tłumaczyć to można nieporadnością w obliczu ataku rozszalałej żydokomuny według której cokolwiek by się zrobiło - to będzie źle.

A przecież nie ma się co pultać, wystarczy im powiedzieć jak za Piłsudskiego śmiało:

"Nie chcemy już od Was uznania

Ni Waszych mów, ni waszych łez!

Skończyły się dni kołatania

Do waszych serc, jebał was pies!"

a jednak będzie i niewykluczone z PiSmężem

"Fotoreportaż w "Super Expressie": Marta Kaczyńska z dziećmi i prezesem PiS na spacerze w parku. Mąż Marty dla "Polski": nie wykluczam, że wystartuję do Sejmu z listy PiS. Wtorkowe gazety sporo miejsca poświęcają rodzinie tragicznie zmarłego prezydenta. "

kampania obliczona na litość i czekam na serię wspominkowych fotek z katastrofy i pogrzebu na plakatach kandydata z testamentem

wszystko dla jacchcików palancików

"Myślę że tłumaczyć to można nieporadnością w obliczu ataku rozszalałej żydokomuny według której cokolwiek by się zrobiło - to będzie źle.

A przecież nie ma się co pultać, wystarczy im powiedzieć jak za Piłsudskiego śmiało:

"Nie chcemy już od Was uznania

Ni Waszych mów, ni waszych łez!

Skończyły się dni kołatania

Do waszych serc, jebał was pies!""

bolszewiku niewiele to stękanie pomoże....koniec z wami pajacami

• Redaktorzy

"Myślę że tłumaczyć to można nieporadnością w obliczu ataku rozszalałej żydokomuny"

Cóż, walki frakcyjne wśród bolszewików zawsze były krwawe i przyjemne.

wladz, 4 Maj 2010, 10:51

>bolszewiku niewiele to stękanie pomoże....koniec z wami pajacami

Tak, tak...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i pointa:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>oskulati, 4 Maj 2010, 10:44

>Myślę że tłumaczyć to można nieporadnością w obliczu ataku rozszalałej żydokomuny

Jak rozumiem wywiad dwójki potulnych i ugrzecznionych dziennikarzy to atak rozszalałej żydokomuny :-))).

Najlepsze jest to, że cenzura wewnętrzna w "Polska The Times" działa bez zarzutu. W odnalezionym z pewnym trudem wywiadzie cytowanych gdzie indziej sformułowań już nie znalazłem. Może ktoś powie o co tu chodzi? Może coś przeoczyłem?

Jestem Europejczykiem.

no zaraz, ale przeciez to, ze ktos ma zydowskie korzenie nie wplywa na jego ocene jako polityka, ja nie cenie braci nie dlatego , ze pochodza ze starej rosyjskiej rodziny starozakonnej, ale dlatego, ze krotka jest bardzo lista (?) ich zaslug....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

no to na trumnach jeszcze zieciunio wyjedzie do sejmu, jak pisalem wczesniej, z sld do PIS-u to naturalna droga, na co czekasz wereker, po co tutaj chapiesz? tam by Ci zaplacili....

lampowy7

no ja czytam tylko wyjatki z organow PIs-u tzn. superekspresu i faktu, nic tam nie ma o platformie, jest tylko o rodzince i trumnach....

'Wejścia do polityki nie wyklucza mąż Marty Kaczyńskiej w rozmowie z "Polska The Times". Do niedawna Marcin Dubieniecki był kojarzony z lewicą. Jest synem pomorskiego działacza SLD - adwokata i właściciela kancelarii adwokackiej w Kwidzynie. Marek Dubieniecki jest m.in. przewodniczącym sądu partyjnego pomorskiego SLD. W 1999 roku przyznał się do służby w PRL-owskich organach bezpieczeństwa państwa. Marcin jest prawnikiem i pracuje dla ojca. Teraz mąż Marty Kaczyńskiej wyjaśnia "Polsce The Times", że on sam jest coraz bliżej myśli, by zaangażować się w politykę. "Jeszcze z nikim na ten temat nie rozmawiałem, ale znając poglądy śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego, mojego teścia, a teraz bliżej poznając jego brata, jest mi coraz bliżej do Prawa i Sprawiedliwości" - ujawnił Dubieniecki.'

no i jak panowie, bedziecie glosowac na ubecje startujaca z list PIS-u ? skurwicie sie jeszcze bardziej ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.