Skocz do zawartości
IGNORED

Alternatywa dla Yamahy RX-V1065?

Lajkonik

Rekomendowane odpowiedzi

Alternatywa ? Obojętnie co byle się zgrało z Twoimi kolumnami ! Np do kolumn Paradigm których używam Harman AVR 460 za 4000 zł grał tragicznie a Yamaha nawet RX-V765 za 2000 zł grała idealnie, a że miałem wiecej do wydania to zakupiłem RX-V1065 i jestem bardzo zadowolony. W sprzęcie audio trzymaj się jednej zasady: nie ma lepsze czy gorsze jest inne !!!

Pieniądze nie grają !

Tak tylko pisza osoby które nie maja pojecia o sprzęcie,i nie słuchały nic poza Yamahą,ja osobiscie twierdze ze Yamaha jest naprawde bardzo dobra,niezawodna,ale są jeszcze inne sprzety,nie będe wymieniał bo kino to nie tylko Yamaha,Marantz,Denon,Pioneer,Sony,Harman,czy Onkyo.

Tak naprawde jest czesc osób na forum które tylko sieją kośc niezgody,to czarne charaktery ale tak jest wszędzie w pracy na ulicy ,przykładów jest wiele ,zobaczycie co będzie w polityce juz nie długo zaczną sie cyrki,a teraz takie pojednanie.

Dokładnie.Sprzęt jest inny i my jesteśmy inni.Ja posiadam wspomnianego Harmana AVR460 z Paradigm Titan Monitor v6 i centralny Paradigm CC-290 v.5 bez suba i jestem mega zadowolony.

Pozdrawiam i życzę udanego wyboru.

I znowu sporo wpisów ale mało na temat.

Pytam czy jest jakiś amplituner w cenie zbliżonej do Yamahy 1065 czyli około 2600 PLN z wejściem usb pozwalający na odczyt plików mp3 z dysku zewnętrznego. Zdaje się, że wymienione powyżej onkyo i marantz takowego wejścia nie posiadają a poza tym są dużo droższe.

czarny jest mniej przeszkadzający w oglądaniu - wtapia się w tło a my jesteśmy skupieni na oglądaniu obrazu bez rozpraszania czy tzw. jasnego punktu w tle. Jak do kina domowego i będzie To Coś pod ekranem...

to CZARNE ;)

Mi w niczym nie przeszkadza,kiedys miałem tylko czarne teraz nie moge na nie patrzeć,Jest to takze taki element dekoracyjny,wszystko sie nudzi mi czarny sie znudził,ale to kwestia gustu.Tak na marginesie Nad taki niby czern,stal to straszne brzydactwo,a w kolorze srbrno-tytanowym moze byc.I to nie tylko moja opinia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.