Skocz do zawartości
IGNORED

Jak wykasowac internet explorera w wersji 64 bity z windows 7

arturp

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem tego dziada i mam same kłopoty , nawet nie mogę zrobić przelewu z banku . Nie mogę odinstalować bo nie ma go na liście programów do usunięcia a wersję 32 bity wykasowałem . Jak instaluje wersje 32 bity to woła że system jej nie obsługuje . Pomocy bo mnie qrwica trafi .

...there is no spoon...

IE nie jest czasem zintegrowany na stałe z systemem?

Kiedyś, jakimś cudem usunąłem to ustrojstwo z Windows'a XP. Efekt? Po restarcie już nie wstał- blue screen

W XP można usunąć w Dodaj/usuń składniki systemu Windows, aczkolwiek chyba nie jest usunięty do końca - część plików zostaje, ale jest niewidoczny.

Natomiast w WINDOWS 7 nie powinno być problemów, nie mam teraz tego systemu pod ręką , ale w Panelu sterowania w aplecie, nie pamiętam, chyba Programy i ustawienia, powinno być dodaj/usuń składniki systemu windows i można całkowicie wywalić WMP czy IE,

no chyba że coś namieszałeś z tymi wersjami 32 i 64 bo nie do końca jasne co ty tam masz w tym systemie

no i zawsze można zrobić format ;)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A co na to pomoc techniczna ?

Chyba zgłaszałeś im problem z brakiem możliwości operacji i transferów bankowych ?

Przecież to kolejny, tak przyjazny system ze stajni M$ dla użytkownika ?

Aż się wierzyć nie chce :((

Kurcze , nie da sie gnoja skasowac tylko wyłaczyć go jako jedna z funkcji systemu . Wtedy aktywuje sie wersja 32 bitowa i zycie nabiera smaku ;p . Szkoda tylko ,że nie moza oglądac niektórych filmów dostepnych na przykład tylko z Firefoxa . No ale to kicha ,że przeglądarki uniemozliwiaja prawidłowa prace w sieci .

...there is no spoon...

Ale Firefox z Mozili ma kiepsko zorganizowane zakładki oraz ustawianie wielkości obrazu co przy ekranie panoramicznym ma duże znaczenie . Na dodatek Firefox nie obsługuje elementów zabezpieczeń strony internetowej banku BPH gdzie mam konto więc nie moge robic przelewów - odpada . Czasem zdarza mi sie ,że Firefox nieprawidłowo otwiera strony - giną obrazki , teks jest źle sformatowany . Google Chrome jest niezła (szybka ) ale ma podobne wady użytkowe jak Mozilla.

...there is no spoon...

Własnie zainstalowałem Operę i jestem w lekkim szoku ! Wszystko działa prawidłowo , nawet konto bankowe . Jest wyjatkowo szybka chociaz opcja Turbo to chyba pomyłka . Piekna funkcjonalnosc - wrecz intuicyjna i bardzo szeroka .I jakby wszystko lepiej widać . Na ten moment nie znajduję problemów a same zalety .

...there is no spoon...

Kiedyś do usunięcia IE służył IEREDICATOR, ale to w starszych wersjach, być może, że jest i do nowych systemów - musiałbyś sprawdzić - jest to oczywiście niezgodne z licencją.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Gość stary bej

(Konto usunięte)

arturp

Można jeszcze bardziej bezstresowo.

Do łażenia po necie i wszelkich operacji bankowych można zaprząc którąś z dystrybucji Live Linux`a.

Na dysku pozostaje nienaruszony Windows 7, a działasz bezstresowo na "linie", a co ważne, pozostajesz wolny od wszelkiej maści zagrożeń, które w przypadku M$ mogą się zdarzyć.

• 3 tygodnie później...

Jeszcze nie znalazłem takiej strony oprócz swego czasu gazeta.pl żeby źle wyświetlało mi strony. Dziwne, ze takie jeszcze istnieją a używam Firefoxa dla 64-bit jednej z dystrybucji GNU/Linux.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.