Skocz do zawartości
IGNORED

DLACZEGO CHINSKIE WZMAKI SA TAKIE DOBRE

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

futu, rzeczywiście mogłeś tak moje słowa odczytać :). Nie mam pojęcia o chińczykach, bo żadnego nie miałem. Stwierdzenie było ogólne, jakbyś przeczytał inne moje wpisy to byś wiedział.

Robert

mamel - rozumie Cie tylko ty opisujesz tutaj cos co jest wedlug Twojego gustu sluszne, wierz mi sa tutaj i osobyu ktore uwazaja ze tasma magnetofonowa brzmi lepiej od CD, takze Twopje zdanie nie jest ostatecznym to tylko tak Ci sie wydaje - wedlug Twojego gustu ale czy masz racje? watpie

futu, 9 Maj 2010, 17:31

Ja nie pieprzę o formatach, analogu i wyższości Świąt Bożego Narodzenia.

Ma grać muzyka.

Bronisz swojego stanowiska jak Częstochowy; czyżbyś walił tylko disco-polo?

Tylko wtedy byłoby to zrozumiałe

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

Dżizes, ja kiedyś polutowałem kumplowi kabelki, za co on mi postawił piwo. Potem ja jemu tyż itd. Czy i ja będę teraz niebieski ??? Biznes jest biznes..........a więc ???

A babcia z beretem śliwek (na sprzedaż), niech kupi kasę fiskalną ...... wtedy wyśle mniej na pewne radio.

@sa

Ależ nie tylko chiński, także nasi rodzimi uczeni powinni pojąć tą subtelną alegorię ;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

skynyrd

Wenezuelskie powiadasz?Ja słyszałem,że w góralskiej chacie w rodzimych Tatrach,górale skonstruowali

wzmacniacz doskonały...herbatka wołają na niego.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Mazowieccy kmiecie tez posiadają myśl techniczna nie od parady ;)))

Chociaz zapamnialem - mój sasiad ma na działce malutki audiofilski warsztacik - taki na dwa tygodnie słuchania. Kiedyś robił wzmacniacze w piwnicy, ale za glosno graly.

:)

O czym jest ta dyskusja?

Piotruś może Ty sobie spraw chinski wzmacniacz a tym chinolubnym zaproponuj zamiane na jakiegos swojego maca. Proste jak sie zgodza znaczy sie cała ideea chinskiej propagandy legnie w gruzach a jak sie z Tobą pozamieniaja to idealisci tez nie beda przeciez.

Chińskie wzmaki mają niewłaściwy stosunek ceny do jakości, poza tym nic do nich nie mam. Są wprawdzie tanie, łacniej kupić. Ale ile później na laryngologa trzeba wydać żeby słuch podleczyć! Nie opłaci się per saldo.

Ale do produktów chińskiej myśli technicznej na polu audio, takie wino "CHI-END" mogliby dodawać. Łatwiej byłoby znieść brzmienie po wypiciu wina. Zakładam, że nie byłoby zrobione np. z małpy albo jąder wołu piżmowego.

Gość

(Konto usunięte)

Yul, 11 Maj 2010, 17:50

>Ale do produktów chińskiej myśli technicznej na polu audio, takie wino "CHI-END" mogliby dodawać.

>Łatwiej byłoby znieść brzmienie po wypiciu wina. Zakładam, że nie byłoby zrobione np. z małpy albo

>jąder wołu piżmowego.

kurde, uśmiałem się jak norka! masz chłopie łeb

dawaj, rzuć coś jeszcze, polejemy

uwielbiam ludzi z poczuciem humoru!

• 5 miesięcy później...

Teraz miłośnicy Chińskich wzmaków będą mogli wreszcie posłuchać Chińskich przebojów na Chińskim MTV HD, poniżej jest specjalny program gdzie nadawane są przekazy strumieniowe Chińskiej TV :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... ;)

Ukryta Zawartość

stary audiofilu ,25 lat w audio(jak w opisie) a na forum tylko młody sierściuch-

[wymoderowane jako grubiański atak na forumowicza]

tranzystorek - OBJAWIENIE - !!!

chinskie wzmacniacze sa tylko dobra baza hardwarowa do stworzenia wysmienitego wzmacniacza, przez doswiadczonego konstruktora oczywiscie!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

chinskie wzmacniacze sa tylko dobra baza hardwarowa do stworzenia wysmienitego wzmacniacza, przez doswiadczonego konstruktora oczywiscie!

- to dla jednych

dla większości - bo lampowe, jakoś wyglądają a tanie

DLACZEGO CHINSKIE WZMAKI SA TAKIE DOBRE

Bo mają lampki ze starych zapasów?

"Oznaczony swastyką towar trafił na półki w dużym markecie, dzierżawionym przez chińskiego właściciela w centrum Koszalina. Na opakowaniu lampek brakuje europejskich atestów i informacji gdzie zostały wyprodukowane.

Jest za to opis w wielu językach, w tym po niemiecku. Tyle że nad napisem „Germany” znajduje się nazistowska flaga ze swastyką w środku! Czyżby chiński producent nie wiedział, że w Europie nie ma już III Rzeszy?"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.