Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

była katastrofa lotnicza , sfilmowano miejsce , porobiono zdjęcia ,zbadano wszelkie okoliczności korzystając z zapisanych niezafałszowanych danych lotu itd....

a ten wyskakuje z matematyką jako dowodem zamachu . Kabaret

Z matematyczną dokładnością ktoś rozbił samolot 10 IV 2010 roku i nie byli to piloci owego samolotu

no to dupa w troki do prokuratury żeby to zgłosić skoro masz na to dowody, a jak nie masz to milcz.

Nie znam, ale ostatnio o Radomiu głośno było.

Radomscy obywatele, zacni mieszczanie się nie boją:

"Młodzi ludzie byli w kapturach i maskach. Skandowali hasła "Precz z komuną" oraz "Narodowy Radom" - podają media.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

no to dupa w troki do prokuratury żeby to zgłosić skoro masz na to dowody, a jak nie masz to milcz.

Chyba trzeba złożyć doniesienie, że nasz kolega xniwax ukrywa wiedzę w sprawie katastrofy (tfu... zamachu) w Smoleńsku. ;)

kto od miecza wojuje...

obóz absurdu nie ma obiekcji wszystkiego zgłaszać, czują się bezkarni a jestem przekonany że gdyby robić w stosunku do nich to samo zaraz znowu pochowaliby się jak szczury do swoich nor, i byłby święty spokój, jak w czasach zanim kaczyński całe to tałatajstwo wprowadził w przestrzeń publiczną.

Proszę zwrócić uwagę co robi drewniany słup telegreficzny z prawym skrzydłem

Nie wziąłeś pod uwagę w ogóle masy silników umiejscowionych na skrzydle ale co tam jakie to ma dla kogoś znaczenie w tym przypadku......prawda?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bardzo jestem zadowolony. Prawdziwy sabat czerwonych czarownic. Bardzo je dupska bolą, toteż zrzędzą, pokwikują, pobekują i udają, że się chichrają. Piękny widok i lube dźwięki.

Nie wziąłeś pod uwagę w ogóle masy silników umiejscowionych na skrzydle ale co tam jakie to ma dla kogoś znaczenie w tym przypadku......prawda?

Tak wziąłem. Samolot z silnikami na skrzydłach ma je zbudowane jadnak nieco solidniej niż samolot z silnikami w kadłubie. A jednak to skrzydło zostało ucięte jak żyletką Skrzydła muszą przenieść obciążenia od siły ciągu, cieżar tych silników i drgania (te przy klasycznym napędzie śmigłowym są większe niż w napędzie odrzutowym).

Prawdziwy sabat czerwonych czarownic

Tylko takie ma kolega skojarzenia ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

to raczej wspomnienia ale wystarczające zeby odniesc sie do katastrof wszelkiej masci na calym swiecie.Taki swiat ..filozoficzny.

Czy zbyt wąsko się wypowiadam, że zadajesz taki pytanie?

zbyt wonsko myslisz i masz duze boki.Takie boki.... ze boooki zrywac.
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Bardzo jestem zadowolony. Prawdziwy sabat czerwonych czarownic. Bardzo je dupska bolą, toteż zrzędzą, pokwikują, pobekują i udają, że się chichrają. Piękny widok i lube dźwięki.

Za to jeden prawicowy matołek aż się troi by obsiać swoimi bzdurkami to poletko smoleńskie.

to raczej wspomnienia ale wystarczające zeby odniesc sie do katastrof wszelkiej masci na calym swiecie.Taki swiat ..filozofa

zbyt wonsko myslisz i masz duze boki.Takie boki.... ze boooki zrywac.

Tak, muls, zagaduj, pracowicie zagaduj. Beczysz jak zawsze, czyli jak koza. Tępe, bezsensowne beki i ekskrementy, to jedyne co się z ciebie wydobywa.

wystarczy na takiego capa jak ty.

Może sałaty, albo na bilet do Pacanowa?

Za to jeden prawicowy matołek aż się troi by obsiać swoimi bzdurkami to poletko smoleńskie.

Ale się kolega przez jedną noc postarzał. I gdzież się podziały te bojowe, nabiegłe krwią oczka? Chyba jednak przesadziłem z tym przypieraniem do muru i mam niejakie wyrzuty sumienia.

moze salaty a ty moze zainteresuj sie czemu sie ziemia krenci razem z toba, bo masz zawroty glowy jak wszystkie teporyjkowe prawdziwki.

zacznji od zdjec,komisji Millera i jak bedziesz w srodku to reszte ci objasnimy...bez filozofii.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Ale się kolega przez jedną noc postarzał. I gdzież się podziały te bojowe, nabiegłe krwią oczka? Chyba jednak przesadziłem z tym przypieraniem do muru i mam niejakie wyrzuty sumienia.

Postanowiłem zmienić awatar na taki bardziej ludzki.

Dyskutanci często sugerują się awatarem w dyskusjach, bo mają wrażenie, że to jest prawdziwa fizjonomia. W ten sposób - mam nadzieję - będą ze mną dyskutować nie urągając podstawowym prawom logiki i gramatyki. Bo dotychczas patrzyli na awatar i widzieli "Aliena", a wtedy myśleli sobie, że obcemu to każdą głupotę mogą wcisnąć.

Postanowiłem zmienić awatar na taki bardziej ludzki.

Dyskutanci często sugerują się awatarem w dyskusjach, bo mają wrażenie, że to jest prawdziwa fizjonomia. W ten sposób - mam nadzieję - będą ze mną dyskutować nie urągając podstawowym prawom logiki i gramatyki. Bo dotychczas patrzyli na awatar i widzieli "Aliena", a wtedy myśleli sobie, że obcemu to każdą głupotę mogą wcisnąć.

No, jeżeli ten avatar odwołuje się do twojej inteligencji i ma ją uświadamiać interlokutorom, to nie pozostaje nic poza szczerymi gratulacjami.

i przy tym pozostan, bo reszta juz nie dla ciebie.

Bardzo słusznie. Posiedzimy tu sobie razem z Einsteinem i poprzyglądamy się jak bekasz i konsumujesz zieleninę.

Tak wziąłem. Samolot z silnikami na skrzydłach ma je zbudowane jadnak nieco solidniej niż samolot z silnikami w kadłubie

Nic nie rozumiesz albo udajesz. Nie bierzesz w ogóle pod uwagę masy silników. Przemyśl to jeszcze raz, może kilka.

Całkowicie nieadekwatny przypadek w porównaniu do Tu-154.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak, muls, zagaduj, pracowicie zagaduj. Beczysz jak zawsze, czyli jak koza. Tępe, bezsensowne beki i ekskrementy, to jedyne co się z ciebie wydobywa.

nie nasłuchuj tylko czytaj . Nawet obelgi mają ciężar twojej głupoty .

Gość StaryM

(Konto usunięte)

No, jeżeli ten avatar odwołuje się do twojej inteligencji i ma ją uświadamiać interlokutorom, to nie pozostaje nic poza szczerymi gratulacjami.

Do człowieczeństwa matołku.

Inteligencję tymczasowo odkładam na półkę, bo jakże inaczej miałbym z tobą dyskutować.

Nic nie rozumiesz albo udajesz. Nie bierzesz w ogóle pod uwagę masy silników. Przemyśl to jeszcze raz, może kilka.

Całkowicie nieadekwatny przypadek w porównaniu do Tu-154.

Ten przypadek jest nieadekwatny także z dwóch innych powodów. Po pierwsze skrzydła TU-154 są skośne, a to oznacza, że ich krawędź natarcia działa jak gilotyna, co zupełnie zmienia sytuację. Gdyby były proste, przy szybkości przelotowej oderwałby je sam pęd powietrza, a trzeba pamiętać, że TU-154 to maszyna o największej prędkości przelotowej spośród wszystkich poddźwiękowych odrzutowców pasażerskich. Poza tym TU-154 to samolot mający konstrukcję o rodowodzie militarnym i choć był w dużej części kopią Boeinga 727, o ile wiem jego skrzydła miały dużo mocniejszą konstrukcję od pierwowzoru. To oczywiście nie przesądza o możliwości przecięcia skrzydła przez brzozę, tylko zmusza do eksperymentu, którego nikt nie przeprowadził. Otwartą pozostaje przy tym kwestia wiarygodności symulacji komputerowych. Zbyt mało jest danych by to ocenić, a specjaliści jakoś osobliwie nie chcą się zebrać na konsylium by to ustalić, czy też ewentualnie opracować dokładniejsze, przez wszystkich honorowane symulacje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.