Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

okazuje się , że jest coś głupszego od PiS . Młode narodowe jełopy jak TomekL3

Władz.Czerwony idioto.Nigdy nie zrozumiesz normalnych ludzi.Masz skrzywione postrzeganie rzeczywistości.Skrzywione przez komunizm ,który zrobił spustoszenie w twoim i tak pustym łbie.

Crash test 727 można obejrzeć i porównać sobie pustynny piasek z rosyjskim błotem, mając jak na dłoni odpowiedź na pytanie, czy w tym słabszym konstrukcyjnie od TU-154 Boeingu też by wszyscy zginęli

Broń debila tylko dlatego,

Nie bronię, tylko równam jednego z drugim.

Poza tym jam z białego skrzydła, nie czarnego, ni czerwonego....

Białe zawsze były między czarnym a czerwonym..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Crash test 727 można obejrzeć i porównać sobie pustynny piasek z rosyjskim błotem, mając jak na dłoni odpowiedź na pytanie, czy w tym słabszym konstrukcyjnie od TU-154 Boeingu też by wszyscy zginęli

Gdyby walnął w piach "do góry nogami" to też by zginęli wszyscy matołku.

panie Ryka co jeszcze , może porównaj z łodzią podwodną ....

czekamy na powalające fakty a nie filmiki , pierdółki i dane z dupy do komputera wprowadzone

a może taka misja , jak najwięcej nienawiści

czarne teporyjki atakuja??/Nie wiem tylko o co to halo...Trzreba zrobic im aleje, zeby sie ..przebiegli.Moga wystawic filozofa na przodku.....Nie wiem skad ta koniecznosc ujawniania idiotom faktu ze sa idiotami skoro robi im sie przez to krzywde..

Władz.Czerwony idioto.Nigdy nie zrozumiesz normalnych ludzi.Masz skrzywione postrzeganie rzeczywistości.Skrzywione przez komunizm ,który zrobił spustoszenie w twoim i tak pustym łbie.

Tomuś sam coś napisz , to już było tysiące razy . jełopie żenujące obelgi

ja mysle ze strategi powinna byc odwrotna.Potakiwac i wprowadzac nowe elementy az do ZUPEŁNEGO zidiocenia teporyjkow.Potem pozostawmy sprawe..lekarzom.

Tomuś sam coś napisz , to już było tysiące razy . jełopie żenujące obelgi

to nic nowego jesli sie nie ma nic nowego.To dosc ograniczony teporyjek ale ruchliwy jak plemnik na dwie minuty przed ...smierciom.to nie z tych zapladniajacych.Juz skazany w momencie narodzin.

Szlak człowieka trafia ,jak czyta same blużnierstwa ,...czy znajdzie się choć jeden wątek na AS ,gdzie będzie zachowany godny poziom ?

Czy to tylko idzie ku gorszemu?

Pozdrawiam

Tomasz

Szlak człowieka trafia ,jak czyta same blużnierstwa ,...czy znajdzie się choć jeden wątek na AS ,gdzie będzie zachowany godny poziom ?

Czy to tylko idzie ku gorszemu?

wiesz co mowia sepleniacydo czarnej holoty wpieprzajacej sie do nie swojej zupy.

Myślę, że prezesa i zwolenników teorii spiskowych stać na zrzutkę na jakiś używaną Tutkę 154M, wybiorą ochotników i hajda na miękkie brzozy i błota smoleńskie.

Gdyby walnął w piach "do góry nogami" to też by zginęli wszyscy matołku.

Tak sobie od razu pomyślałem, że ta mało bystra ale ludzka twarz StaregoM długo się nie utrzyma i dziarskie jajo chyłkiem zaraz powróci. Nowa wersja jest zielona, ekologiczna, uwzględniająca walkę z ociepleniem klimatu, rozumianym w pierwszym rzędzie jako brak ocieplenia a wręcz zimna nienawiść tu na forum.

Odnośnie walnięcia grzbietem, to jak już wiele razy pisałem, jedynym problemem jest tu beczka wykonana przez samolot o rozpiętości skrzydeł 38 metrów na wysokości metrów pięciu. Ponieważ zwykli ludzie do logiki dialektycznej nie mają dostępu, stanowi to dla nich problem, którego rozwiązania wysłuchać by radzi, ale jakoś nie mogą się doczekać. Oczywiście dla materialistów dialektycznych nic nie stanowi problemu poza tymi, którzy się z nimi nie zgadzają. Tych mordują albo wsadzają do więzień. O ile tylko mogą.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Nowa wersja jest zielona, ekologiczna, uwzględniająca walkę z ociepleniem klimatu, rozumianym w pierwszym rzędzie jako brak ocieplenia a wręcz zimna nienawiść tu na forum.

Nie. zzieleniałem z zazdrości, że słyszysz kable. :D

Odnośnie walnięcia grzbietem, to jak już wiele razy pisałem, jedynym problemem jest tu beczka wykonana przez samolot o rozpiętości skrzydeł 38 metrów na wysokości metrów pięciu

A nie przyszło do główki, że podczas obrotu 150 tonowego kadłuba skrzydełka się połamały?

A nie przyszło do główki, że podczas obrotu 150 tonowego kadłuba skrzydełka się połamały?

Wyobraź sobie, że to piękne i jakże proste rozwiązanie nie przyszło też do głowy komisji Millera, bo gdyby tak było, samolot musiałby upaść w innym miejscu i rozkład szczątków by się nie zgadzał. Kłamać też trzeba umieć, mój ty mądralo.

Tak sobie od razu pomyślałem, że ta mało bystra ale ludzka twarz StaregoM długo się nie utrzyma i dziarskie jajo chyłkiem zaraz powróci. Nowa wersja jest zielona, ekologiczna, uwzględniająca walkę z ociepleniem klimatu, rozumianym w pierwszym rzędzie jako brak ocieplenia a wręcz zimna nienawiść tu na forum.

Odnośnie walnięcia grzbietem, to jak już wiele razy pisałem, jedynym problemem jest tu beczka wykonana przez samolot o rozpiętości skrzydeł 38 metrów na wysokości metrów pięciu. Ponieważ zwykli ludzie do logiki dialektycznej nie mają dostępu, stanowi to dla nich problem, którego rozwiązania wysłuchać by radzi, ale jakoś nie mogą się doczekać. Oczywiście dla materialistów dialektycznych nic nie stanowi problemu poza tymi, którzy się z nimi nie zgadzają. Tych mordują albo wsadzają do więzień. O ile tylko mogą.

panie Ryka kiedy zrozumiesz prostą prawdę ,słowa nie zastąpią rzeczywistości . Będziesz sapał jak stara lokomotywa a dowodów poza zebranymi przez ekspertów MAK i komisji Millera nie przedstawisz . Już trzy lata czekam a jedyne co się zmieniło konto Sakiewicza , Macierewicza i jeszcze kilku kontrolujących wszelkich niezależnych. Oddam hołd podobnym tobie propagandowym wyrobnikom .

roblemem jest tu beczka wykonana przez samolot o rozpiętości skrzydeł 38 metrów na wysokości metrów pięciu

a jakby tak beczka bez skrzydel...filozof.tak tylko mysle filozofku....

Wyobraź sobie, że to piękne i jakże proste rozwiązanie nie przyszło też do głowy komisji Millera, bo gdyby tak było, samolot musiałby upaść w innym miejscu i rozkład szczątków by się nie zgadzał. Kłamać też trzeba umieć, mój ty mądralo.

Nie mogę zrozumieć jednego.Bronią tej brzozy i lipnego raportu Millera jak niepodległości.Chociaż w ich wypadku ,,niepodległość'' brzmi ironicznie.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.