Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpad samolotu, istnieje taki porządek w języku polskim czy nie do jasnej cholery?

Trudno, jak mam się komunikować z maszynami Tuska?

Napisałeś : "rozpad sie". Czyli - jak analfabeta. A nic ludzi bardziej nie bawi , niż fakt , gdy prostaczek rozpaczliwie tłumaczy się z ewidentnych błędów. Jeśli już - "rozpadnięcie się samolotu" , podpowiadam .

Napisałeś : "rozpad sie". Czyli - jak analfabeta. A nic ludzi bardziej nie bawi , niż fakt , gdy prostaczek rozpaczliwie tłumaczy się z ewidentnych błędów. Jeśli już - "rozpadnięcie się samolotu" , podpowiadam .

Sam jesteś analfabetą, do tego wtórnym.

Ewidentny błąd jaki popełniasz, to wiara w Tuska i jego ekipę, że jest mniejszym złem, jak to się dziś określa niby z powodu inteligencji.

To nie jest nawet największe zło.

To jest taka sytuacja, jakbyś miał przed sobą głodnego krokodyla, a za sobą ścianę.

Bezlitosna.

Niusia.

Sytuacja, prawda?

No tak, nie był to film o Dywizjonie 303.

Polacy piszą - rozpadł się...

Sam się rozpadłeś, bo musiałeś się pozbierać po rozpadzie, dlatego dopiero jesteś i od razu razisz odłamkami z rozpadu.

Filut

Skończony śledczy, jest słowo rozpad i zwrot rozpadł się.

Rozpad, ponieważ był wybuch.

Jak jest wybuch to jest rozpad cząstek.

PANIAŁ

Jakich cząsteczek?

Samolot to nie cząsteczka patafianie.

Polak pisze - rozpadł się.

A nie jak ty - rozpad się.

Wracaj do szkoły ucz się pisać.

Gdyby piloci mieli dość odwagi to polecieliby na inne lotnisko i teraz kilku fanatyków dyskutowałoby o zapomnianej przez wszystkich zniewadze doznanej w Smoleńsku przez urzędującego Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Ty sobie tylko swoje wpisy o trotylu i o Czarku Gmyzie przypomnij, ile tam błędów popełniłeś i to nie gramatycznych tylko logicznych.

Gdzie był wtedy Filut z swoja chorą ortografią?

Pił?

Jakich cząsteczek?

Samolot to nie cząsteczka patafianie.

Polak pisze - rozpadł się.

A nie jak ty - rozpad się.

Wracaj do szkoły ucz się pisać.

Filut

Dobrze wiesz co miałem na myśli, czepiasz się, bo nic innego nie masz do napisania, taki z Ciebie tuz umysłu.

Wredne swoje techniki stosujesz tylko w odniesieniu do jednej strony sporu, to tak jakbyś widział tylko na jedno oko i słyszał na jedno ucho.

To upośledzenie.

Nie, takiego porządku w języku polskim nie ma. Ani do jasnej, ani do ciemnej cholery.

Rozpad samolotu nastąpił w powietrzu z powodu wybuchu.

Ale jak!?

Świątynia ciągle nie gotowa.

Sam jesteś żywą świątynią, tylko czego?

Już ci napisałem , że nie ma nic bardziej żenującego , niż widok kmiotka miotającego się po omacku od ściany do ściany. Ja ci o twojej wrodzonej tępocie - ty mi o Tusku. Tuska mam w takim samym poważaniu , jak i twojego guru - Kartofla wraz z jego żonami : Macierewem i Hofmanem. Miałem ćwierć wieku temu takiego , jak ty - sąsiada. Między innymi - dlatego wyjechałem w pierony z tego pomyrdanego kraju. Bez pozdrowień. PS - mój nick jest dokładnie taki sam , jak twój , gamoniu. W odniesieniu do osoby - niewiele ma sensu.

Ale jak!?

Świątynia ciągle nie gotowa.

Mentalnie na Wawelu, a werbalnie podczas Marszów, Miesięcznic, etc.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie możesz już być głupszy, Niusia.

To powinno uspokoić i poprawić nastrój.

Wszystkiego najlepszego, wszelkiej pomyślności i najważniejsze, - zdrowia.

Przepraszam że dopiero teraz, ale za to szczerze.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

747

Nawet widząc na jedno oko trudno nie zauważyć koślawie skleconych zdań jakimi zalewasz forum.

Epatowania tak jaskrawym nieuctwem dawno tu nie było.

Filut

Byłeś, jesteś i będziesz tylko Filutem, jak komuś aparatura połknie jedną literkę, to wiesz kim będziesz.

Charakter człowieka jest niezmienny, tak że nie miej już na nic nadziei.

Szanowni Koledzy

Potrzebujecie jak widać z dyskusji dużo danych dotyczących rozpadu państwa polskiego.

Ja ich Wam nie dostarczę z braku czasu.

Ale jest ich mnóstwo zaręczam, niektórzy już się o tym przekonali, zamykając swe firmy i pozostając w stanie oczekiwania na cud.

Innych dopiero to czeka.

Ci, którzy się utrzymają, ich miejsca pracy, niech dziękują Bogu, widocznie mają dzieci na utrzymaniu i Bóg w trosce o ich los, zlituje się nad nieborakami .

Żegnam Państwa.

a w gdansku spokój?????

moga byc pozwy.Maciarek moze spowodowac komisje zajmujaca sie NG i ich mocodawcow.Pozwie.Moze pozwac Warszawskiego za niestosowne miny.Pozew.Jak rowniez za nazwisko Warszawski a do tego Dawid.Hanba.pozew.

To powinien też pozwać filmowca Romana. Za nazwisko - Polański. Cholera wie , co Macierew jeszcze wymyśli...:))

747

Nawet widząc na jedno oko trudno nie zauważyć koślawie skleconych zdań jakimi zalewasz forum.

Epatowania tak jaskrawym nieuctwem dawno tu nie było.

>747

Ty to jesteś stary wyga :-)

Bardzo fajnie z audiofilskim duchem opisujesz tematy - widać ze masz potężne podparcie merytoryczne i jeszcze zachowujesz cały savoir-vivre dystansując luzem - BRAWO ja jestem za - popierajmy i rozwijajmy w sobie to hobby bez jakichkolwiek ograniczeń!!!

To opinia Kolegi ABs z 18: 48 zakładka Hi End, temat audiofilskie bezpieczniki.

To ilu jest 747 na forum

ps

jakbyś jeszcze podparł swoje posty przykładami praktycznymi to bym bił pokłony :-)

photo-thumb-14383.jpg?_r=1354898691

Będzie wybuch?

Był wybuch.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To nie jest kwestia wiedzy, to było by zbyt proste, względnie łatwe do udowodnienia.

To domysł.

Znacznie bardziej prawdopodobny niż teza o innych ewentualnościach.

Ukryta Zawartość

www.solidarnosc.gda.pl ›

Ukryta Zawartość

Masz informacje, że było inaczej?

Chcesz przykład swojego nieuctwa?

Masz poniżej.

Komputer połknął wyraz "dokonał".

Miało być Rozpad dokonał się w powietrzu.

Jakim trzeba być samemu analfabetą, żeby posądzać kogoś o to, że nie potrafi napisać prostego zdania poprawnie.

Filut jesteś skompromitowany do cna.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

www.solidarnosc.gda.pl ›

Ukryta Zawartość

Masz informacje, że było inaczej?

Komputer połknął wyraz "dokonał".

Miało być Rozpad dokonał się w powietrzu.

Jakim trzeba być samemu analfabetą, żeby posądzać kogoś o to, że nie potrafi napisać prostego zdania poprawnie.

Filut jesteś skompromitowany do cna.

Strasznie marne te komputery od Rydzyka. "Łykają" , jak leci... Telefon i telewizorek masz podobny ?:)) Radyjo - też? Nie kompromituj się w dalszym ciągu , człowieku , bo smutek ogarnia...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pożyjemy zobaczymy, kto doczeka się jakich przymiotników Koledzy Niusie, Filuty etc.

Drinkujcie sobie, nie przeszkadzam.

Żegnam.

P.S.

Pisałem w tamtym czasie posty w kilku tematach nie sprawdziłem od razu, jest chyba 10 minut na edycję.

Jeżeli któryś z Was uważa, że operacja taka przekracza zakres moich możliwości, to nie mogę na to nic poradzić.

Jeżeli któryś z Was uważa, że operacja taka przekracza zakres moich możliwości, to nie mogę na to nic poradzić.

Co ty wiesz o operacjach kiedy poprawne pisanie zdań w języku polskim już cię przerasta.

numerek zrob cós dla ludzkosci bo zrobia to inni..

Nie zrobią, nie mają tych odniesień.

Co ty wiesz o operacjach kiedy poprawne pisanie zdań w języku polskim już cię przerasta.

Merytoryczne dno.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.