Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję i cieszę się, że oczywista prawda o udziale kaczyńskiego dotarła do Ciebie. Ja na Komorowskiego chyba głosować nie będę - ale każdy wybiera sam...

No tak chyba lepiej jak zagłosujemy na Napieralskiego, ideałem byłby wielki Senator Cimoszewicz, ale to zbyt wysokie progi dla tych głupich polaczków. Szkoda że Donald nie zechciał kandydować.

Jednak będzie cud cywilizacyjno dobrobytowy, jak wygra Pan Hrabia, cud gospodarczy, irlandzki- więc bądźmy dobrej myśli. Pan Hrabia ma taką poczciwą twarz- ideał stabilności, stabilna gospodarka, stabilne rodziny, żonki stabilne jak Danuta Rinn, to nie to co kocia kapryśność pisiorów.

markowski, 18 Cze 2010, 19:25

>No tak chyba lepiej jak zagłosujemy na Napieralskiego, ideałem byłby wielki Senator Cimoszewicz,

>ale to zbyt wysokie progi dla tych głupich polaczków. Szkoda że Donald nie zechciał kandydować.

>

>Jednak będzie cud cywilizacyjno dobrobytowy, jak wygra Pan Hrabia, cud gospodarczy, irlandzki- więc

>bądźmy dobrej myśli. Pan Hrabia ma taką poczciwą twarz- ideał stabilności, stabilna gospodarka,

>stabilne rodziny, żonki stabilne jak Danuta Rinn, to nie to co kocia kapryśność pisiorów.

Na Napieralskiego ? tego lisa ? Dlaczego ??????

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

meloman 62

18 Cze 2010, 19:04

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 775 / 579 / 0

Jeżeli Rosjanie rzeczywiście usunęli część nagrania, to po to, żeby zamaskować udział jarka w katastrofie (pewnie na prośbę Tuska - obawiał się skandalu). Nie wiem czy to człowiek jarusia zakłócił systemy samolotu, czy jaruś kazał bratu, żeby ten polecił pilotom lądować. W każdym razie jestem przekonany, że kaczyńscy zabili tym razem kilkadziesiąt osób - teraz jaruś i martusia zbierają profity (pierwszy ma pochowanego brata na Wawelu, druga ma 3 mln zł w kieszeni)

Jestes chory z nienawisci. Powinienes sie leczyc.

discomaniac71, 18 Cze 2010, 20:08

>meloman 62

>18 Cze 2010, 19:04

>O mnie » Ignoruj » PW »

>stat: 775 / 579 / 0

>

>Jeżeli Rosjanie rzeczywiście usunęli część nagrania, to po to, żeby zamaskować udział jarka w

>katastrofie (pewnie na prośbę Tuska - obawiał się skandalu). Nie wiem czy to człowiek jarusia

>zakłócił systemy samolotu, czy jaruś kazał bratu, żeby ten polecił pilotom lądować. W każdym razie

>jestem przekonany, że kaczyńscy zabili tym razem kilkadziesiąt osób - teraz jaruś i martusia

>zbierają profity (pierwszy ma pochowanego brata na Wawelu, druga ma 3 mln zł w kieszeni)

>

>

>

>

>Jestes chory z nienawisci. Powinienes sie leczyc.

A co wg Ciebie jest dowodem mojej choroby ? Czy napisanie na forum dyskusyjnym swojego zdania na jakiś temat świadczy o chorobie i nienawiści ? Zwyczajnie jestem przekonany, że jedynie kaczyński miał możliwości i powody, żeby doprowadzić do tej katastrofy. Zatem moje wpisy pasują do tematu wątku i są raczej dowodem zdrowego rozsądku, a nie chorobliwej nienawiści. Nie kryję jednak, że trochę PiS i kaczyńskiego nie lubię...

dla niektórych bardziej prawdopodobna jest wersja zamachu mgły i dobijania ofiar katastrofy...dowodem jest brak dowodów.

stenogramy ruskie fałszują taki sport narodowy

• Redaktorzy

Przyznaję, że teoria melomana jest komplementarna do chętnie rozpowszechnianej teorii, jakoby Kaczyńskiego ze świtą zabili Tusk z Putinem. Obie osobiście uważam za niemądre, ale jeśli się dopuszcza a., to powinno się dopuszczać również b., nieprawdaż?

• 2 tygodnie później...

To był wyrok śmierci dla TU-154 ZA Gazetą Polską.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wieża w Smoleńsku podała pilotom prezydenckiego Tu-154, gdy dolatywał do lotniska: „zejdźcie do 50 metrów”. Tak wynika z zeznań pilota Jaka-40, porucznika Artura Wosztyla, złożonych w prokuraturze (karta 1165), do których dotarli informatorzy „Gazety Polskiej”. Samolot był już wówczas wprowadzony na fałszywą ścieżkę, wprost w głęboką na 60 m dolinę, a widoczność we mgle w pionie wynosiła 30 metrów. Był to wyrok śmierci dla prezydenckiej maszyny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sranie w banie, jakby na barometrycznym mieli 50m to byliby NAD wawozem... kontroler nie mial dokladnego radaru, dostawal informacje z kokpitu, skad mogl wiedziec, ze oni czytaja z radiowysokosciomierza??? a nie z barometrycznego...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

A poza tym, co to za zeznania w prokuraturze, do których tak sobie dotarła gazeta? Napadli na sąd? Śledztwo na skalę międzynarodową, materiały siłą rzeczy nie tylko tajne, ale i szczególnie chronione, a jakaś kościelna gazetka przez swoich agentów wykrada akta... Telewizja Trwam chyba nowy odcinek Bonda chciała nakręcić.

foxbat, 29 Cze 2010, 13:54

lisie!baty,baty się należą!

Co tu wogule jest!Wy wszystcy józwy i ciry,tu ślepy prowadzi ślepca~!Kierujecie sie nienawiścią i tępotą umysłu!Uderzacie nie tam gdzie się naprawdę należy!Hańba i Wstyd mi ze tu wogule zaglądam!

Śmierdzi tu obłudą i fałszem!Popaprańcy Obłudniki!WSTYD!!!

ted125

Masz jakieś zdanie wyrobione na ten temat?To wyłuszcz je...potem dyskutuj,broń swoich teorii a nie

wydzieraj się o wstydzie.Aha,wyjmij smoczek jak piszesz,pójdzie łatwiej.

Gość Gshock

(Konto usunięte)

prawda wyglada tak:

trzy lata temu chorazy Zielonka spotkal sie z chinskim agentem. chinski agent byl blondynka ze znanej firmy konsultingowej.

chinski agent zaproponowal mu miliard dolarow za kontakt z pilotami wiadomego pulku.

chorazy Zielonka to zrobil.

polski pilot zostal wymieniony na chinskiego skazanca. drugi pilot byl chinskim fanatykiem.

obydwaj zyja teraz w singapurze. chorazy Zielonka - zgodnie z roznymi doniesieniami - w hongkongu.

chinscy agenci byli odwroceni przez rosyjski wywiad. podwojnie!

piloci wiadomego pulku nie byli pilotami, lecz barmanami z marriotta przy okeciu.

chorazy zielonka wiekszosc oszczednosci mial w akcjach pewnego greckiego przedsiebiorstwa armatorskiego.

armator jest kapitalowo zwiazany z turcja, gdzie swoj ostatni urlop spedzil chorazy.

i wy sie zastanawiacie, kto za tym stoi? przeciez to proste jak ponizanie zony!

jozwa maryn, 29 Cze 2010, 15:05

>A poza tym, co to za zeznania w prokuraturze, do których tak sobie dotarła gazeta? Napadli na sąd?

>Śledztwo na skalę międzynarodową, materiały siłą rzeczy nie tylko tajne, ale i szczególnie

>chronione, a jakaś kościelna gazetka przez swoich agentów wykrada akta... Telewizja Trwam chyba nowy

>odcinek Bonda chciała nakręcić.

Kościelna gazetka?To dlaczego w głównym wydaniu DTV na piewszy ogień poszła ta informacja?

A dlaczego ubliża sie koscielnym mediom?Tak z przyzwyczajenia?Co tu wogule sie myśli?

Sprawa Smoleńska was tak parzy?Boicie się poznania prawdy,bo może zaszkodzić wymarzonemu Komorowskiemu

,bo sprawę próbuje się przemilczeć?Żeby opinia nie myślała za dużo?Bo co, doszła by do zgubnych wniosków z powodu ignorancji rządu,który nie ma czystych rąk w tej sprawie?Zaszkodziłem sobie że się z waszą postawą nie zgadzam?

• Redaktorzy

"Kościelna gazetka? To dlaczego w głównym wydaniu DTV na piewszy ogień poszła ta informacja?"

No chyba właśnie dlatego, nie?

jozwa maryn, 29 Cze 2010, 23:46

>I w ogóle czemu tak się miotasz? Liczysz na palmę męczeńską?

To właśnie chyba ty na nia liczysz!Jestem katolikiem i niepozwolę się obrażać!Bo co to jest że nas sie poniża i karci za wszystko co wy ignorujecie?Niby co wy jesteście lepsi,nieomylni i ponad to co nasi ojcowie żyli przez 1000 lat?Dlaczego pozwalacie sobie na taki publiczny lincz wobec wierzących,nawet gdy to nie jest tematem tego wątku?Czżby demokracja obowiązywała nielicznych?

Męczenników z nas nie zrobicie,bo w nas jest siła której wy nie macie,siła ducha.Możesz to pojąć?

• Redaktorzy

A kto ciebie znowu obraża? Rany Boskie, ci ludzie naprawdę są dziwni. Proponuję szklankę wody przd snem. A w takim pokrzykiwaniu na innych to akurat siły ducha nie widzę za grosz - jeśli już mówimy o detalach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.